Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas porazeXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)Dokle god ukupno ima manje od 4k karaktera.p.s. pishi sitnijemoze ovako:pznaci jos 3000 i nesto karaktera:-)hahaha.... kakvi ste carevi!evo mog doprinosa najdužem postu)ocu i jaccccccccccc, al ce Cika da poludi ujutru, c, c, c, c, c, c, c, :D:D:D:D:D:D:D:DEj bre! Dosta tog quote-ovanja!Ali stvarno!
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas porazeXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)Dokle god ukupno ima manje od 4k karaktera.p.s. pishi sitnijemoze ovako:pznaci jos 3000 i nesto karaktera:-)hahaha.... kakvi ste carevi!evo mog doprinosa najdužem postu)ocu i jaccccccccccc, al ce Cika da poludi ujutru, c, c, c, c, c, c, c, :D:D:D:D:D:D:D:D
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas porazeXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)Dokle god ukupno ima manje od 4k karaktera.p.s. pishi sitnijemoze ovako:pznaci jos 3000 i nesto karaktera:-)hahaha.... kakvi ste carevi!evo mog doprinosa najdužem postu)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas porazeXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)Dokle god ukupno ima manje od 4k karaktera.p.s. pishi sitnijemoze ovako:pznaci jos 3000 i nesto karaktera:-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas porazeXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)Dokle god ukupno ima manje od 4k karaktera.p.s. pishi sitnije
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas porazeXA xa xa, ta ti je dobra, mozda bi to voleli moji protivnici al ne hvala:-)(koliko li puta moze da se kopira na ovaj nacin tekst:-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)Onda da ispratimo analogiju ... pa kreni da redjas poraze
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitnoma u sustini i nije bitno, al nervira me kad iz dana u dan sam sve slabije rangiran, a pobedjujem:-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)A i nije bitno
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne zna
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))
Da vidimo ko ce biti srecni dobitnik 3 dana! :)
xexe pa kako je moguce da ovakav igrac Aristids Ikstens (4823078) ima ocenu posle utakmice 5...Posle 17, njemo spadne na 5, pa stvarno cudno...:)
Da vidimo ko ce biti srecni dobitnik 3 dana!meni ne mozes 3 dana...znaci mopgu da pricam sta ocu
Da vidimo ko ce biti srecni dobitnik 3 dana!
Od: GolubZa: GM-JuicePatsThis Post: 0 0 0 0 0115514.19 u odgovoru na 115514.18Datum: 2009/10/19 06:18:31MG Partizan Force III.16Average Post:2.5 2.5 2.5 2.5 2.5just to ask, we only jump on this country and world list when we win in cup or we jump even when we win in our league...a am waiting for response..Rate this post: Obriši Prepravi OdgovoriOd: Mod-AzrailZa: GolubThis Post: 0 0 0 0 0115514.20 u odgovoru na 115514.19Datum: 2009/10/19 06:51:36-=Defenders=- I.1Average Post:2 2 2 2 2i think also when you win in your leagueRate this post: Odgovori