Przeszkadza mi podział zawodników, który odbywa się z miażdżącą przewagą na korzyść U-21.
Skończ z tą śpiewką na jedno kopyto. Dzięki U21 masz w ogóle jaką kolwiek listę. Chcesz w następnym sezonie robić ją sobie sam? Powinieś podziękować bo ktoś się narobił a Ty tylko się drzesz.
Gdzie jest obiecane zestawienie?
Zacznij w końcu współpracować zamiast siać zamęt.
Coraz bardziej mam wrażenie, że chodzi Ci tylko o zamęt.
Marginalizacja NT
Żadna marginalizacja. Przecież wielu zawodników NT można zbudować poza tak zwanym projektem. Jak były reprezentant U21 ma pensję 80k to jest to do zniesienia i dalej można go trenować pod NT. A z SF-ami to już można robić co się tylko podoba, PF-ów, PG, a także SF-ów.
Nie dostaniesz więcej zawodników niż się urodziło, nie mamy to w BB procedury in-vitro lub klonowania, BB-cy są bardzo konserwatywni.
Oficjalnie pracuję dla Mr. Presidenta.
Dla kogo pracuje Mr. President dobrze wie.
Oficjalnie Mr nie pracuje w żadnej kadrze. Temat nie ma nic wspólnego z oficjalnymi kadrami (selekcjonera U21 sam wykluczasz a selekcjoner NT sam się wykluczył).
Jeśli chodzi o NT nie możemy być zależni w kwestii szkolenia zawodników od jakichś zmieniających się selekcjonerów.
Wystarczy, że selekcjoner pół sezonu nie będzie się logował i co? Pół sezonu nie będziemy trenować zawodników, bo jest selekcjoner a jakby go nie było?
A od kogo? Wystarczy, że samozwaniec przez pół roku nie będzie się logował i wyjdzie na to samo.
Teraz odbywa się kosztem NT i jakoś nikt o tym nie mówi i nikogo to nie obchodzi.
Żadnym kosztem. Obydwie kadry można pogodzić. Zawodnik po U21 ciągle ma szansę grać w NT. A już na pewno nie może być tak, że mglista mrzonka jest realizowana kosztem U21. Ty i Juniorro prezentujecie błędy pogląd, że kadra U21 jest mniej ważna. Wielu userów bardziej interesuje U21 bo mogą mieć grającego reprezentanta w niższej lidze nie rujnując klubu.
Musisz przestawić swoje myślenie na takie, w którym uwzględniasz obydwie kadry. Inaczej nie ma to absolutnie sensu. U21 dała Ci listę a Ty jej nie dałeś nic i jeszcze masz pretensje. To nie jest współpraca tylko pasożytowanie.
Poczytaj sobie ten wątek to znajdziesz w nim więcej moich rozwiązań:
Głównym innowatorskim rozwiązaniem było tam rozwiązanie kadry U21. Co nie jest żadną pozycją negocjacyjną bo nie podlega negocjacji. Efekt może być tylko taki, że zniechęcisz ludzi do siebie w innych elementach, mniej radykalnych.
Wszystkie dobre pomysły już były już zresztą wcześniej poruszane (trening najpierw boków i generalnie trenowanie ich do wyższych poziomów) a piszesz tak, jakby nikt wcześniej na to nie wpadł.
Zupełnie też ignorujesz aspekt selekcji. Po co trenować staruchom boki skoro lepiej wybrać młodych już z bokami? Zupełnie to ignorujesz skupiasz się tylko o odmienianiiu zaimka osoby pierwszej w liczbie pojedynczej na wszystkie sposoby (ja, mój, mnie, itd).
Selekcjoner U-21 ma selekcjonować zawodników do kadry U-21. I to wszystko co leży w definicji selekcjonera.
Nigdzie nie jest napisane, że selekcjoner decyduje o tym jak zawodnicy mają być trenowani i jakich zawodników ma dostać do treningu kadra NT.
Nigdzie też nie jest napisane, że ma o tym decydować samozwaniec.
Reasumując - ogarnij się w końcu, bo w przyszłym sezonie nic nie dostaniesz (poza tym, co sam sobie znajdziesz). I jeszcze będę wymagał, żebyś się podzielił.