BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.16 > SEZONA 15

SEZONA 15

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169366.188 in reply to 169366.185
Date: 2/3/2011 9:47:31 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Pa razvijaš momčad u smjeru najperspektivnijeg/najboljeg igrača u momčadi...vidim da imaš 3 mlada solidna playa, pa pretpostavljam da ih treniraš...šteta kaj bar jedan od njih nije Hrvat...

Preporučujem ta da zasad treniraš jednu poziciju i to obranu...jer play s dobrom obranom ne zaustavlja samo protivničkog playa nego i smanjuje protivnički protok lopte...što naravno znači da ostali protivnički igrači dobivaju manje iskoristivih lopti...
Ono s finim podešavanjem skilova u momčadi zaboravi, jer rijetko možeš kupiti baš ono kaj ti treba, a i obično je to skupo...

Jednostavno si postaviš neke smjernice pri kupnji igrača...evo ti moje pa razmisli o tome...za sve važi da mora imati izdržljivost i slobodna bacanja bar 4...ispod toga nejdem jer mi se neda trošiti vrijeme na treniranje toga više nego što je potrebno...a to tek počneš cijeniti kad gubiš utakmice s košem-dva razlike jer ti promašuju slobodna u zadnjim minutama utakmice ili dok se lomi rezultat, ili da su ti igrači iz prve petorke preumorni pa padnu u zadnjoj četvrtini a vodiš cijelu utakmicu...pojeo bi se od muke a nemogu si pomoći...
Isto tako su dodavnja jako bitna u cijeloj priči...jer kad ti igrača s slabim dodavanjem pritisne protivnički igrač on nema kamo s loptom nego pukne bezveze po košu ili izgubi loptu...tu gledam da imaju minimalno 5...
U globalu svi skilovi su bitni kod svake pozicije pa isto tako izbjegavam igrače koji imaju nedovoljan(1) na bilo kojem skilu...jednostavno volim gledati da mi igrači nisu strogo ograničeni na jednu poziciju...

I daj ubaci jednog Hrvata u trening...=)))

This Post:
00
169366.189 in reply to 169366.187
Date: 2/3/2011 9:51:19 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Šta ti to znaci nemoj se derat,mislim ne kužim čemu to?

Pisanje cijelih rečenica velikim slovima se smatra deranjem na svim forumima i isto tako se smatra nepristojnim...=)))
Napišeš riječ koju želiš naglasiti velikim slovima, ali cijele rečenice nikad...

This Post:
22
169366.190 in reply to 169366.187
Date: 2/3/2011 9:54:16 AM
Zadar Celtics
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
168168
Večeras kup utakmice, šteta što ne igram ali bit će zanimljivo bodrit vas kako rasturate .Svima sretno i ne popuštajte tako lako.Žao mi je za moa1 šta je rano ispao iz kupa,ali on namjerava pokorit našu ligu pa ajde neka nas rastura bolje nego nekog u kupu.Pusti ih moa1 neka se još malo vesele,ali kad odlučiš u kupu igrat kako treba idi do kraja.U ovoj lizi još adamovci nešto mogu napravit u kupu i ja mislim da bi to bilo to.Šteta što će naša liga brzo ostati bez predstavnika u kupu,ali šta se tu može-dečki igrajte bolje.Hahahah samo se šalim bitno da igrate iz zabave,a za drugo nema problema:) I dajte ocijenite mi više koji post , sram me koliko ih vi imate.Ja neznam šta vi radite za takve ocijene ali ja se maksimalno trudim!!!! HVALA

This Post:
11
169366.191 in reply to 169366.190
Date: 2/3/2011 10:11:59 AM
Overall Posts Rated:
637637
I dajte ocijenite mi više koji post , sram me koliko ih vi imate.Ja neznam šta vi radite za takve ocijene ali ja se maksimalno trudim!!!! HVALA

trebao si navrnit jučer na forum II.2 lige. bio dan darivanja s lopticama... al evo ti...

This Post:
00
169366.192 in reply to 169366.188
Date: 2/3/2011 10:16:57 AM
Overall Posts Rated:
637637
Jednostavno si postaviš neke smjernice pri kupnji igrača...evo ti moje pa razmisli o tome...za sve važi da mora imati izdržljivost i slobodna bacanja bar 4...ispod toga nejdem jer mi se neda trošiti vrijeme na treniranje toga više nego što je potrebno...a to tek počneš cijeniti kad gubiš utakmice s košem-dva razlike jer ti promašuju slobodna u zadnjim minutama utakmice ili dok se lomi rezultat, ili da su ti igrači iz prve petorke preumorni pa padnu u zadnjoj četvrtini a vodiš cijelu utakmicu...pojeo bi se od muke a nemogu si pomoći...
Isto tako su dodavnja jako bitna u cijeloj priči...jer kad ti igrača s slabim dodavanjem pritisne protivnički igrač on nema kamo s loptom nego pukne bezveze po košu ili izgubi loptu...tu gledam da imaju minimalno 5...
U globalu svi skilovi su bitni kod svake pozicije pa isto tako izbjegavam igrače koji imaju nedovoljan(1) na bilo kojem skilu...jednostavno volim gledati da mi igrači nisu strogo ograničeni na jednu poziciju...

zaboravio si dodat da voliš mlađe i da se briju dole i da su poslušni. da ne ispituju previše. narvno uz sve to voli kad su jeftini, tad uz dve strelice prodaje ih skupo, kad dečki nauče posao. taj critt vam je jedan od najopasnijih svodnika na BB-u :))))

This Post:
00
169366.193 in reply to 169366.190
Date: 2/3/2011 10:35:15 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
I dajte ocijenite mi više koji post , sram me koliko ih vi imate.Ja neznam šta vi radite za takve ocijene ali ja se maksimalno trudim!!!! HVALA

Ja ti u dva posta objašnjavam neke stvari pa je kulturno zahvaliti se i dati bar jedan TUĆ...i naravno pristojno naglasiš da si me TUĆ-nuo...pa ja tebi istom mjerom uzvratim
Ukljući se u rasprave na 2.2 ligaškom forumu, da vidiš kak se tamo to radi...a do onda evo ti jedan TUĆ, ničim izazvan, zato jer si voljan učiti...=)))

Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 2/3/2011 10:35:53 AM

This Post:
11
169366.194 in reply to 169366.193
Date: 2/3/2011 10:43:37 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
I naravno slobodno iskomentiraš ono kaj sam napisao...ako o nečem misliš drugačije, iznesi mišljenje pa da raspravimo...ako imaš iskustva koja bi se dala podijeliti s drugima i koja bi možda pomogla nekome, također ih napiši...

Nema jednog univerzalnog načina kako uspjeti u ovoj igri...bitno je samo držati se svoje filozofije, ako vidiš da napreduješ, i redovno trenirati...sve ostalo je opcionalno...=))

Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 2/3/2011 10:44:22 AM

This Post:
00
169366.195 in reply to 169366.194
Date: 2/3/2011 11:48:15 AM
Zadar Celtics
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
168168
Ja osobno mislim da čovjek koji misli nešto napravit na buzzeru mora:
1)Napravit dobre ekonomske zalihe
2)Počet trenirat igrače(trenirce koji nisu skupi i koje nećeš prodavat nego pustiti ih da igraju u klubu),tako da ti prijašnja ekonomija ostane prilično netaknuta
3)Za svaku promociju u viši rank povećat dvoranu(potrošnja 500 000 - 1 000 000$)tako da se poslije plaće bez problema otplaćuju i ne idemo u dodatni minus bez potrebe,a da pri tome na kraju svakog tjedna idemo u +50 000
4)Riješiti se "kese" samo kada je najpotrebnije.....kada treba napraviti drastičnu promjenu u ekipi npr.kad se na nekoj poziciji na kojoj ne treniraš igrače nađe "biser" koji nije u stanju odigrat utakmicu na svojoj 80%-postotnoj razini.
5)I na kraju što je meni najvažnije od svega prodati igrača koji navrši 27 godina da se ipak vrati malo uloženog kapitala u tog igrača,a ne bezveze da mi tamo uzima plaću i još ga prodam za siću.Za mene su to pet najvažnijih pravila što bi ekipe trebale radit na početku,kada se tek okušaju u ovoj igri i sigurno neće pogriješit.Bitno je biti konstantan jer nekoliko treninga i padanja forme su izgubljena bitka.

This Post:
00
169366.196 in reply to 169366.195
Date: 2/3/2011 3:05:44 PM
Overall Posts Rated:
8484
evo ja opet pobjedio :))))) I to prvog trćeligaša s laganicom. Nevjerovatna pobjeda.
P.S sad idem na naše adamovce tako da će jedan iz lige doć sigurno u prvih 32, najprije da će to bit on. Moćna nam je liga :))))

Last edited by garge at 2/3/2011 3:06:59 PM

This Post:
00
169366.197 in reply to 169366.195
Date: 2/3/2011 8:20:41 PM
Overall Posts Rated:
637637
Ja osobno mislim da čovjek koji misli nešto napravit na buzzeru mora:
2)Počet trenirat igrače(trenirce koji nisu skupi i koje nećeš prodavat nego pustiti ih da igraju u klubu),tako da ti prijašnja ekonomija ostane prilično netaknuta
3)Za svaku promociju u viši rank povećat dvoranu(potrošnja 500 000 - 1 000 000$)tako da se poslije plaće bez problema otplaćuju i ne idemo u dodatni minus bez potrebe,a da pri tome na kraju svakog tjedna idemo u +50 000
4)Riješiti se "kese" samo kada je najpotrebnije.....kada treba napraviti drastičnu promjenu u ekipi npr.kad se na nekoj poziciji na kojoj ne treniraš igrače nađe "biser" koji nije u stanju odigrat utakmicu na svojoj 80%-postotnoj razini.
5)I na kraju što je meni najvažnije od svega prodati igrača koji navrši 27 godina da se ipak vrati malo uloženog kapitala u tog igrača,a ne bezveze da mi tamo uzima plaću i još ga prodam za siću.Za mene su to pet najvažnijih pravila što bi ekipe trebale radit na početku,kada se tek okušaju u ovoj igri i sigurno neće pogriješit.Bitno je biti konstantan jer nekoliko treninga i padanja forme su izgubljena bitka.

1) ah, da se sad tu šta je bolje. skupljat pare pa onda bum napravit ili polako iz sezone u sezonu. najvjerojatnije dođeš vremenski na isto. dok ovdje skupljaš pare u nižim ligama na ovaj mic po mic ideš naprijed i onda napraviš bum s skuupljanjem i dođeš na isto. recimo na isto. najbrže se može s day trade al iziskuje puno vremena provest na BB vrteći TL a sad se i još baš i ne isplati s ovim niskim cijenama.
2) tu se ne slažem. mislim da je bolje ovak ak ideš skupljat pare: skrpaš ekipu od 5 igrača, 2 pokupiš plaće od 1000-2500 s TL i 3 prava trenirca (18g) koja ćeš trenirat na jednoj poziciji (potencijal najmanje allstar) i na kraju sezone ih možeš uvalit za fine pare, jako fine pare ak se istrenira kak spada. malo gubiš na plaćama a na kraju omastiš brk. kad ih prodaš uzmeš novu trojicu pa ponovo. a sve to vrijeme od gledatelja sjedaju pare. tako ja vidim da bi bilo bolje
3) to definitivno i to sam sam iskusio. popušio sam dosta para radi dvorane kad sam otišao u II.2 ligu. treba otići u viši rang s pripremljenom dvoranom ako je moguće.
4) naravno da se ne treba zaletavat i da treba tražit grače koji su kompletniji.
5) uh, ovdje će te Ray podržat i dat ti lopticu. na mene su bacali kamenje i trnje radi delia :))))

Last edited by Moa1 at 2/3/2011 8:21:53 PM

This Post:
00
169366.198 in reply to 169366.197
Date: 2/4/2011 9:44:28 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
3)Za svaku promociju u viši rank...

Financijski dio uglavnom...

Sad sam tu već jako dugo i ozbiljno mogu reći da moraš sam stvoriti neku vrijednost da bi napredovao, a za to moraš igrati buzzer minimalno 2-3 sezone...jedino ako pogodiš na draftu pa pokupiš 18god s visokim potencijalom pa ga prodaš za bar milju...day trading? Sad više nemožeš kupiti igrača za 500k i onda ga drugi tjedan prodati za milju, kak se to nekad dalo...ali možeš kupiti za ispod 5k 19 godišnjaka s dobrim potencijalom i prodati ga za 75k što sam ja upravo napravio ovaj tjedan...zarada oko 50k pa tako svaki tjedan ako imaš vremena, pa se nakupi...
S vremenom ti se nakupljaju godišnji pretplatnici, kvalitetni igrači i lova na računu...bolje ne siliti u ligu više ako nisi spreman...novac za promociju je primamljiv, ali si jednu sezonu kanta za napucavanje i po mojem stagniraš ili nazaduješ po svemu osim u treninzima...
Evo primjera, Sanac i ja smo počeli zajedno i zajedno nam je momčad zastarila...on je odabrao silazak u 3. ligu da uštedi nešto i pomladi momčad, dok sam ja odabrao da ipak probam opstati u ligi i u isto vrijeme također pomladim momčad...njemu su pali prihodi, bar sad u prvom djelu sezone i s serijom pobjeda bi mu prihodi morali početi rasti, dok sam ja s prodajom staraca uspio postići rekordne prihode gledano unatrag zadnjih par sezona, ali očekujem lagani pad jer nisam više toliko konkurentan i porazi će se zaredati...vrijeme će pokazati koji je donio pravu odluku, ali sam trenutno financijski ja u velikoj prednosti...već je skoro 3 milje na računu i dalje se slijeva...
Kak se veli, do prvog miljuna je najteže doći...a dalje je lako...=))
Tu je negdje povezana i dvorana...kad ti se napuni, dograđuj...za drugu ligu treba bar 8-9k mjesta u početku, naravno entuzijazam će pasti s porazima, ma to je sve smotano...ja imam dvoranu s 10780 mjesta i nikad nije bila 100% puna da se ja i postavim na glavu...dobijao sam redom rivala, TV tekmu i aktualnog prvaka, došao do završnog turnira u kupu, a napunila se max. 96%...sve dok ne stvorim ili kupim Hrvatskog reprezentativca nema ju smisla dograđivati...

Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 2/4/2011 9:55:34 AM

Advertisement