Hahaha važno je samo da cu ja na tebi nabijat koš razliku u skorije vrijeme,a moja namjera nije bila ulazak u drugu ligu kao što je tvoja bila da udjes u prvu xD. Kulturno te otresli Vukovi pa nam sad places ovdje na forumu ...tebi sine ozbiljna terapija treba hahahah :D
Polako, tek je druga sezona zavrsena za novu ekipu Vukova gdje imamo impresivan start ...od trece sezone vec prijetim drugim ligama hahaha ;)
pozdrav:)
Ja sam u sezoni 21 krenuo od nule baš kao i ti sa novim timom,sastavio sam tim iznova i krenuo od četvrte a već sada sam ovdje gdje jesam, nadomak finala druge lige,sve u maksimalnom roku,a kao što vidimo,ti iako si veliki taltičar,nisi u stanju osvojiti treću,i o čemu ja i ti da pričamo dalje?? haha...otresao te čovjek u playoffu i tačka,a ti i dalje nastavi prosipati tu šuplju priču i te glupe izgovore,šta znaš,možda neko i povjeruje u to! hahahaha
Ja ne plačem zbog poraza od Vukova,to su neki vaši tripovi...zašto da žalim kada sam ionako ostvario više od planiranog i očekivanog u ovoj sezoni...vrati se par postova u nazad,fino sam to objasnio.
Ja jedva čekam da ti dodješ u drugu,i to baš u moju ligu,uvijek se obradujem takvim timovima na kojima mogu povećati koš razliku....Evo mahnuo sam ti Vuče,pozdrav.