Стоп, я згоден Іспанія виграла, але грали вони не цікаво, за основний час тільки 1 момент, це не та іспанія яка виграла Євро08, от якби вона показала таку гру то я б тоді погодився з тим шо це наразі найсильніша збірна в світі...
Але ти постійно торочиш шо вони могли забивати по 5-6 голів за матч, але робили велетенську послугу соперникам і забивали по 1-2, але ти не правий, я тобі навів факти, а ти навіть не хочеш їх зрозуміти.
так це наїзди, не буду вишукувати цитати, але ти говориш зі мною так ніби я тупе одобробло яке ніфіга не розуміє, толку з того як ти граєш, всеодно до будьякого гравця збірної гондурасу тобі далеко, тому в порівнянні з робеном ти в футбол грати не вмієш взагалі, вже не буду порівнювати тебе з твоїми кумирами, хотя в той єдиний раз коли ми грали в футбол ти показав просто "МЕГАКЛАС".
і я не захищаю збірну голландії чи німеччини, а просто висловив свою думку шо з такою грою іспанці нудні і дивитись їх матчі стає так само нецікаво як матчі бразилії.
порівнювати чемпіонати різних країн покрайній мірі тупо, бо наприклад чемпіонат німеччини вважається слабшим за чемпіонат англії, але німці натянули англійців 4-0 і нічого з цим не поробиш, а якшо взяти бразилію то там чемпіонат чуть сильніший за український, а майже всі гравці збірної грають в Європі, тому твої приклади доводять тільки те шо ти орієнтуєшся в футболі слабо..
давай закінчимо цю безглузду бесіду бо твою відмову прийняти логічні факти нічого не пересилить...