BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.2 > Sezona 17 - Prvi del

Sezona 17 - Prvi del (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
44
190637.189 in reply to 190637.188
Date: 8/3/2011 6:17:22 PM
Overall Posts Rated:
10361036
ma tu sam, šta se tresete, al kad čitam tamo neke postove, stvarno mi se zgadi sve, dođe mi da ili odstupim s funkcije odma pa nek "klan" radi šta ih je volja ili da skroz ugasim buzzer.

Last edited by Starosta (NT coach) at 8/3/2011 6:17:45 PM

This Post:
11
190637.190 in reply to 190637.189
Date: 8/4/2011 2:57:56 AM
Overall Posts Rated:
13811381
al kad čitam tamo neke postove, stvarno mi se zgadi sve, dođe mi da ili odstupim s funkcije odma pa nek "klan" radi šta ih je volja ili da skroz ugasim buzzer.

A na što misliš, pa nisam vidio da je netko rekao nešto negativno o tebi, samo smo bili zabrinuti da ti se što nije dogodilo, jer budimo iskreni u povijesti BB-a smo imali par izbornika koji su odjednom netragom nestali, ala otišli služiti vojni rok, i ostavili repku bez nadgledanja i slično, tako da je strah, samo po sebi, bio opravdan
I neznam na koji "klan" misliš, ako misliš kao na "prvoligaše", prozivanje istih, ili zamjeranje prema tom "klanu" nije baš potez s kojim bi bilo dobro započeti izborničku karijeru

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
33
190637.191 in reply to 190637.189
Date: 8/4/2011 3:03:08 AM
Overall Posts Rated:
782782
rekao sam da ću se malo odmorit pogotovo što se tiče pisanja ali eto moram ti odgovorit.

Koliko vidim od svih si dobio podršku i komplimente očito ili nisi čitao moje postove i postove drugih prvoligaša ili si od chodinog posta dobio amneziju.

Chodini postovi nisu ništa neobično i njegovi takvi komentari su uobičajeni samo i čudi me da se na to već niste navikli, očito je problem što malo tko razumije njegov smisao za humor, no nemam ga namjeru pravdati, samo ne kužim ta vaša sranja o klanovima.

Ja sam bio maksimalno fer tijekom kampanje a mogao sam i ne biti jer način na koji je marijoh pisao i komentirao po meni je u najmanju ruku neprimjeren.
Nisam niti jednom spomenuo da si počeo igrati buzzer prije mene, da treniranje Grbeša ne vidim kao neku veliku žrtvu kluba jer ne znam baš koliko je bio treniran ne neprirodnim pozicijam PF-C, ali ne želim uopće sad ulaziti u neke rasprave, mislim da sam bio jasan u dosadašnjim postovima.

Ne sjećam se da je tijekom kampanje i poslije nje bilo tko loše napisao o tebi a onaj chodin post sam već obrazložio kako sam ga ja doživio.

I već sam ti napisao tijekom kampanje da ćeš dobit izbore jer sam znao da protiv marijoha i takve spike ajmo sjebat prvoligaša nemam nikakve izglede za dobit izbore.

I zato sad nemoj drobit gluposti tu i tamo na nacionalnom forumu da se nećeš logirat više, primi se posla jer ga ima dosta, pregledat do ponedjeljka sve što se da pregledat i posložit roster za velike pobjede.

a onako čisto za tvoju informaciju ako se prestaneš logirat ja neću vodit repku sigurno, prestat igrat neću ali sigurno repku neću nikad vodit, narod je sada rekao svoje, reference su totalno nebitne ali to je u našem društvu sasvim normalno samo meni baš i nije stoga je ta priča završena.

From: Anabolic

This Post:
33
190637.192 in reply to 190637.191
Date: 8/4/2011 3:33:30 AM
Overall Posts Rated:
9999
a onako čisto za tvoju informaciju ako se prestaneš logirat ja neću vodit repku sigurno, prestat igrat neću ali sigurno repku neću nikad vodit, narod je sada rekao svoje, reference su totalno nebitne ali to je u našem društvu sasvim normalno samo meni baš i nije stoga je ta priča završena.

Znaš kako ide ona stara o demokraciji : "Narod dobije ono što zaslužuje".. Isto je tako u Splitu sa Kerumom :-)

Lp

Message deleted
This Post:
00
190637.194 in reply to 190637.191
Date: 8/4/2011 6:37:56 AM
Overall Posts Rated:
10361036

Nisam niti jednom spomenuo da si počeo igrati buzzer prije mene, da treniranje Grbeša ne vidim kao neku veliku žrtvu kluba jer ne znam baš koliko je bio treniran ne neprirodnim pozicijam PF-C, ali ne želim uopće sad ulaziti u neke rasprave, mislim da sam bio jasan u dosadašnjim postovima.

nije bilo potrebe za to, al samo ću ti reć da se igrači mogu trenirat na 2 pozicije, čime imaš 4-5 igrača u treningu, i tad se može zarađivat na trenircima. neznam jesi to zna, al kad non stop treniraš na jednoj poziciji onda baš i nemaš mogućnost za zaradu.

a šta je bitno kad sam počea igrat? mislim da je bitniji trenutak kad sam ovo počea igrat OZBILJNIJE, a to je prije par sezona, jer nisam ima vrimena za ovo, niti sam visija tu, niti čita forume, niti upute. igra sam samo iz gušta jer volim košarku. npr.tek u sezoni 11 ili 12 sam čua za pojam laganica

dobro, nema potrebe da se više opravdavam, al neznam čemu sad ovo. mislija sam da si velik i u porazu.

This Post:
22
190637.195 in reply to 190637.194
Date: 8/4/2011 7:03:43 AM
Overall Posts Rated:
782782
dobro, nema potrebe da se više opravdavam, al neznam čemu sad ovo. mislija sam da si velik i u porazu.

pa tko je tražio od tebe da se opravdavaš, ja sam ti samo lijepo i pristojno odgovorio na tvoj komentar gore.

ajd molim te lijepo pročitaj si kronoligiju postova, valjda će ti biti onda sve jasno, stvarno nema potrebe da se sad tu s tobom dopisujem nakon svega izrečenog. i sad mi ti još nešto ideš komentirat da si mislio da sam velik u porazu, stvarno no comment!!

sretno ti bilo i moram priznat da si me stvarno jako "ugodno" iznenadio.

This Post:
00
190637.196 in reply to 190637.195
Date: 8/4/2011 9:15:59 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48284828
Ma htio sam se ispucat kad sam prvi put ovo pročitao...pa me prošlo...pa sam opet ovo pročitao i sad ne mogu da ne napišem nešto o ovih zadnjih par postova...
Reprezentacija treba Starostu jer je izbornik, reprezentacija treba Treanta zbog njegovog iskustva u osvajanju naslova i njegova tri reprezentativca i isto tako treba suradnju vas dvojice da bi se nešto postiglo...i sad ste se našli zatezat situaciju kad je sve gotovo i kad treba prionut s poslom...

U stvari najbolje da svedem sve to na jedno jedino pitanje...

Čemu sad to?!?

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...
This Post:
66
190637.197 in reply to 190637.196
Date: 8/4/2011 9:31:29 AM
Overall Posts Rated:
306306
ma steram ja vas sve u kurac...jebo vas igrica i sve ovdje...odite ševit nekam na plažu...i boli vas briga za repku BB-a.

Ovo vam je najbolji savjet koji vam mogu dati...

This Post:
00
190637.198 in reply to 190637.197
Date: 8/4/2011 9:32:19 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Tuć zaslužuje

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
22
190637.199 in reply to 190637.198
Date: 8/4/2011 10:18:00 AM
Overall Posts Rated:
1818
... pozdrav svima od mene ... nisan čest, ali tako je kako je ... neman previše vrimena ni volje za ovo ... ipak, uvik rado pročitam sta se piše ... sretno svima u sezoni i nemojte sad tu neke pizdarije i teorije zavjera ... to nikom ne koristi ... Starosta je čovik koji zaslužuje priliku, barem zbog činjenice da ne gleda s viskoga i ne pametuje previše ....čovik imaš moju podršku i dokaži se, ako ne uspiješ ide neko novi i točka ...

... zdravi i veseli bili ...

Lp. Mišo ...

Advertisement