Surpriza: Nankatsu trimite finala campionatului in 3 meciuri. Nu ma asteptam. Se pare ca avem parte de un sezon cu multe rasturnari de situatie.
pistons a jucat ca sa nu fie ghicit patient in loc de motion, si a facut permutari ca sa scoata un missmatch jucand SG pe pivot.
ce nu inteleg e de ce a bagat si entuziasm in conditiile in care a jucat "riscant". una peste alta nu i-a iesit fiindca nu are echipa de patient. PF cu 2/11 si sg 4/13 l-au scugundat, chiar daca Joita a dat 14 pct eficient.
sustin ideea de a crea missmatchuri ofensive din moment ce poti modifica cine unde se apara dar iti trebuie passing peste tot ca sa nu ai pierderi
preamari.
anyway, sa vedem, Pistons joaca doar 2 tactici la nivel inalt, motion si LI, pe cand nankatsu alterneaza des tacticile, dar cele mai bune rezultate le are pe LI. nu cred ca niciunul n-ar incerc sa ghiceasca pe celalalt. cred ca diferenta de entuziasm si propriul teren o sa fie suficiente. doar sa nu joace vreo chestiune atipica, gen isolation sau alte chestii care nu utulizeaza la max ofensiva.
in rest, sa vina o data si draftul/ noul schedule ca m-am plictisit