Co se týče dohod na úrovni U21, tak jsme se snažil o dohodu, jak to jen bylo jen trochu možné, protože země naší velikosti k úspěchu potřebuje náladu hodně vysoko. Pokud jsem čekal, že na TIE vyhraju i bez dohody, tak jsem nikoho o dohodu nežádal. Dohodu mi odmítl akorát Kanaďan ve 2. kole turnaje útěchy, tak jsem ho porazil mým TIE proti jeho CT a ještě venku :-) Druhý případ, kdy jsem chtěl dohodu a ale nakonec nebyla, byl rozhodující zápas o postup na MS proti Peru. Peruánec se moc dlouho rozmýšlel, tak jsem 2 dny před zápasem nabídku stáhl (ale měl jsem být asi ještě více trpělivý).
Ve čtvrtfinále turnaje útěchy, které jsme hráli venku se silným USA, jsme hráli na dohodu, já normal a USA TIE.
Např. během mé nejúspěšnější hned úvodní sezony u U21 jsem hrál prvních 9 zápasů TIE (z toho 6x dohoda). V druhé sezoně to byla 5x dohoda a v té poslední jen 2x (bohužel systém kvalifikace, kdy se nejdříve hraje se slabšíma a na závěr se silnějšíma, nedává až tak moc prostoru k dohodám).
Všichni, kteří dohodu přijali, ji také dodrželi. Ale z fora pro NT/U21 trenéry vím, že např. Holandsko porušilo v NT dohodu s Izraelem. Taky Německé U21 jednou někdo porušil dohodu (myslím, že to byla Černá Hora).
Last edited by rwystyrk at 6/6/2009 3:33:47 AM