Üdv!
Most mondhatnám, hogy kár nagyképűsködni, de miután én is a normálra szavaztam, így egy szavam sem lehet. Viszont először is gratulálni szeretnék Kaygeenak, hogy ő érte el a legjobb eredményt a tippversenyben. Másodzsor, és ez természetesen nem fontossági sorrend, a kapitánynak szeretnék gratulálni. Őszintén megvallva, én ennyit sem vártam a válogatottól. Lehet, én vagyok kishitű, de az eredmény kellemes csalódás számomra. Azt látom, hogy ugyan úgy, ahogy az U21, a nagyválogatott is jó úton jár. A kapitány munkájával elégedett vagyok, és ha ideje engedi, akkor én csak rábeszélném, hogy induljon jövőre is. Örülök neki, hogy mert támaszkodni az U21-ből kinövő tehetségeinkre. Éppen ezért köszönet illeti meg azokat is, akik ilyen játékosokat neveltek, és tartanak el. A MOTS-olást, illetve a nem MOTS-olást én nem tartom hibának, ez benne van a pakliban. Viszont, amiben talán kicsit hibásnak tartom a kapitányt, hogy nem mert kockáztatni, itt főleg a védekezésekre gondolok. Még a teljesen egyértelmű mérkőzéseken is csak 1-1 védekezést állított be, ami számomra egyenértékű azzal, hogy nem kockáztatunk. Talán, ha 1-1 meccsen eltaláljuk az ellenfél támadását, és kevesebb kosarat kapunk, akkor most másképpen állnánk. Természetesen az is lehet, hogy még így sem állnánk, ezt nem vitatom. Mindent összevetve ÉN elégedett vagyok az idei szezonnal. Innentől fogva teljes erőből koncentrálhatunk a fiatalokra, dobjunk össze minden tudást, és segítsük a kapitányt. HAJRÁ MAGYAROK!!
Tudi