נקודות---------------------נקודות המחזור--------------------------שם משתמש
King Babar-----------------------------------6------------------------------------32
lidor cohen*---------------------------------5------------------------------------30
Arbelon---------------------------------------5------------------------------------30
gforce2--------------------------------------4-------------------------------------29
sherreman*---------------------------------6--------------------------------------28
undergiver*---------------------------------3-------------------------------------23
saar55---------------------------------------3---------------------------------------23
juha18---------------------------------------3--------------------------------------20
שחקני חוץ
tomerkish999**----------------------------3---------------------------------------34
damnation*---------------------------------5----------------------------------------29
omer-----------------------------------------5----------------------------------------28
הסטטוס קוו עדיין נשמר במחזור שבו אף אחד לא ניחש טופס מלא
מוטי והסאב מנצחים את מיכאל והפאוור ב73 הפרש ונראים מצויין, ת"א לייקרס שומרים על הבית מול ג'וחא שעייפים אחרי קראנץ
לידור מנצח כצפוי את אוסישקין בחוץ ומשפר בדרך את יחס הסלים
ובמשחק המחזור, תוצאה נמוכה ומשחק רע מאוד של הקבוצה שלי, ארבל מנצח ברגוע ולוקח בצדק את המקום הראשון
בבית המקביל
מחזור של ניצחונות חוץ! כאשר שוקו מפתיעים את סער בביתו, סער מזלזל ומשלם ביוקר
השדים האדומים של גבי בניצחון חוץ יפה נגד לאו בק, נראה לי שגבי עלה רגוע וניצח בחוץ בכל זאת (תקן אותי אם אני טועה).
הרומני מנצח את החבורה העייפה של וינס, ודויד בניצחון בית 35 הפרש מראה שהוא, בצדק מוליך את הבית הזה
בהצלחה בגביע לכולם
וגם ללידור שמוותר נגד דוב נמלים