גדולים מאיתנו אמרו שכל מאמן הוא המאמן הכי טוב בעולם, עד ההפסד הראשון
אין מה לדאוג, הוא יגיע.. ננסה לדחות את הקץ בינתיים
לגבי המשחק נעדכן את החבר'ה שלא צפו:
POR 87
ISR 99
עדיפות פנימה Portugal לקבוצת Israel אסטרטגיה התקפית: התקפות מהירות
אישית אסטרטגיה הגנתית אישית
ציונים:
פורטוגל ישראל
ממוצע (נמוך) קליעה מבחוץ: מיומן (גבוה)
מעולה (ממוצע) קליעה מבפנים: ממוצע (גבוה)
חזק (גבוה) הגנה חיצונית: חזק (גבוה)
מיומן (גבוה) הגנה פנימית: חזק (גבוה)
חזק (ממוצע) כדורים חוזרים: מכובד (נמוך)
ממוצע (גבוה) שטף התקפי בינוני (נמוך)
סיכום משחק: פורטוגל כצפוי עלתה פנימה ושיחקה מעולה. הכושר העדיף והיכולת בצבע שלהם התבטאו היטב בציונים יותר טובים משלנו אך היינו ערוכים אליהם מבחינה הגנתית עם המגנים הטובים מבפנים והקלעים הטובים ביותר לראן בכל עמדה גם במקומותשלא מתבטאים בציונים ולכן ניצחנו.
אני יתייחס להחלטות הטקטיות המסקרנות ביותר-לדעתי הרעיון לשחק ברגוע במשחק כזה הוא טעות שהייתה עולה לנו במשחק ואפשר לראות שגם ככה היה קשה וניצחנו עם ציונים נמוכים משל היריבה ולכן עלינו כמו שעלינו, לגבי ההחלטה שזכתה לביקורת להציב את גורביץ בפוינט אני מבין מאיפה זה בא אבל זה לא היה הימור עשיתי אותה אחרי סקאוטינג רציני על כל שחקן
בפורטוגל ומתוך מחשבה על מגוון יכולות של שחקנים אחרים שלנו חוץ ממנו ואני פשוט יחסוך מילים ויענה לביקורת עם הסטטיסטיקה שלו:
38 נק' באחוזים טובים שזה כפול מהקלע המוביל של פורטוגל היום
9ריבאונדים
2 אסיסיטים וחטיפות
ושיתוק של השחקן שלו בהגנה.משחק מושלם שהיה בדיעבד הקלף שניצח לנו את המשחק במיוחד שגם אנטבי מילא יפה את מקומו של גורביץ בסמול.
אני עדיין מודאג מכמה בעיות שלא אפרט אותן כאן כדי לא לחשוף מידע על תכונות השחקנים שלנו אבל התחלה מצוינת. תודה גם לכל מי שייעץ, העיר,פרגן,עשה סקאוטינג וכו' , העיקר שיש עניין סביב הנבחרת וההצלחה שלה וזו ההזדמנות להגיד כל הכבוד לאהוד והבוגרת שעשו היום נצחון חשוב ויפה בגאורגיה/גרוזיה!
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...