Varenais 8nieks BC GanzVēl viena komanda, kas pērn uzvarēja III līgā un tagad ir II. Spēlētāji komandai ir tiešām neslikti, galvenais, ka ir arī pāris normāli rezervisti. Ar šādu sastāvu var cīnīties arī II līgā. Pagājušajā sezonā komanda spēja izmantoja, to, ka komanda ir sabalansēta un reti, kad spēlēja spiežot uz apakšu vai ārējiem spēlētājiem. Kā būs šosezon?
Mana prognoze:6.vieta
BC RiBeBC RiBe ir kļuvuši par tādiem, kā līgas veterāniem. Pērn komanda uzvarēja spēlēs par palikšanu. Starp sezonā komanda pārdeva savu SV un iegādājās centru
(4339901), kas noteikti palīdzēs komandai šajā sezonā. Katrā ziņā, augstāk par 6. vietu komandai tikt būs grūti un būs jācīnās par palikšnu II līgā.
Mana prognoze:7.vieta
BK JūrkalneArī BK Jūrkalne ir jaunpienācējs II līgā no III līgas. No visām komandām, kas pievienojās mūsu līgai, tieši šī komanda ir visvājākā. Sastāvs ir tiešām vājš un ir jābrīnās, kā ar tādu varēja iekļūt II līgā.
Mana prognoze:8.vieta
BK MUNTISPērn komandai bija vislabākā bilance visā līgā, taču to BK MUNTIS nespēja izmantot un izstājās jau 1. kārtā., kas, protams, bija liels pārsteigums. Šosezon komanda noteikti vēlēsies atriebties par neveiksmi pērn. Pēc PO spēlēm, BK MUNTIS izpārdeva savu sastāvu un vietā iegādājās jaunus spēlētājus. Īpaši ir jāuzteic šis spēlētājs
(2893802). To, kā papildinājums palīdzēs komandai, mēs uzzināsim sezonas gaitā. Domāju, ka arī šosezon vikmans izmantos dažādas taktiskās viltības, lai pārspētu pretiniekus.
Mana prognoze:3.vieta
FirekeepersArī pērn Firekeepers spēja iekļūt PO, bet tur zaudēja nākamajiem čempioniem. Protams, ka komanda arī šajā sezonā būs viena no galvenajiem favorītiem ne tikai uz iekļūšanu PO, bet arī uz 1. vietu. Starp sezonā komanda pārdeva 1 spēlētāju un uzreiz iegādājas vietā citu spēlētāju, kas gan neietekmē komandas spēku. Tomēr ar to sastāva komplektācija nav beigusies – komanda pārdošanā ir izlikusi savu UA, kas arī tiks nopirkts, jo cena ir laba. Visumā sastāvs ir ļoti spēcīgs. Grūti spriest, kā komanda spēlēs šajā sezonā, bet visticamāk Firekeepers spēlēs izmantojot komandas galveno priekšrocību – sastāva daudzveidību.
Mana prognoze:2.vieta
KapejkaKapejka pērn izcīnīja 4. vietu, bet PO izslēdza favorītus BK MUTIS. Sastāvs komandai nav mainījies. Tas ir palicis tāds pats kā bija, bet tas noteikti neiedragā komandas izredzes, jo spēlētāji ir spēcīgi. Arī Kapejka varētu spēlēt tāpat ka pērn – variējot ar taktikām
Mana prognoze:4.vieta
SausiņiSausiņi ir komanda, kas pagājušajā sezonā izkrita no Virslīgas. Kā jau visas Virslīgas komandas arī Sausiņi ir spēcīgi. Kopumā komandai ir sabalansēts sastāvs, taču īpaši ir jāuzteic SV
(3166619). Domāju, ka šī komanda var pretendēt uz 1. vietu savā 8niekā. Grūti ir spriest, par to, kā komanda spēlēs šajā sezonā. To mēs redzēsim sezonas laikā.
Mana prognoze:1.vieta
VilciniVilcini pie mums jau ir pavadījuši 1 sezonu. Arī šī ir izbijusi Virslīgas komanda. Sastāvs komandai nav mainījies. Vilciniem ir 2 labi garie spēlētāji, kā arī labs UA. Tiesa trūkst labi spēlētāji abās pārējās pozīcijās. Visticamāk, Vilcini spēlēs tāpat kā pērn – spiežot uz groza apakšu.
Mana prognoze:5.vieta
Last edited by zemgalis at 12/19/2009 9:41:26 AM