BuzzerBeater Forums

Latvija - II.2 > 11. sezona

11. sezona

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122226.19 in reply to 122226.11
Date: 12/19/2009 7:20:10 AM
Overall Posts Rated:
1818
Baigi labi, ka tagad mūsu līgā ienākuši daudzi aktīvi menedžeri. Būtu forši, ja varētu pastāstīt ko vairāk par sezonas mērķiem.

Es sākšu: pērnā sezona bija ļoti veiksmīga manai komandai. Tiku diezgan tālu kausā un PO mistiskā veidā iekļuvu finālā. Šosezon ir mērķis veltīt visu uzmanību tieši līgas spēlēm, kausu atstājot 2. vietā. Centīšos uzvarēt visas līgas spēles :D. Sezonas vidusdaļā plānoju arī papildināt sastāvu.

This Post:
00
122226.20 in reply to 122226.19
Date: 12/19/2009 7:39:14 AM
Overall Posts Rated:
2828
Uztaisīsi rakstiņu? :))

Par maniem plāniem... patiesībā pēc pirmajām dažām spēlēm varēšu secināt, ko no manis varēs sagaidīt, bet mani plāni ir šosezon visas spēles zaudēt :) tā kā nesaprotu diemžēl kā šeit var pelnīt naudu un atliek tikai nolūkoties tanī kā citi iepērk jaunus labus spelētājus par 2,5+ miljoniem, tad šosezon sev augstāk par 7 vietu neparedzu un paredzu izkrišanu no II līgas ārā. Tādējādi šī būs eksperimentu un trenniņu sezona un nekas vairāk. Vismaz tāds ir mans skatījums, jo šīs sezonas papildinājums no III līgas ir pietiekoši spēcīgs un konkurēt ar viņiem ir praktiski nereāli.

Last edited by smaidigais at 12/19/2009 7:42:04 AM

This Post:
00
122226.21 in reply to 122226.20
Date: 12/19/2009 8:15:54 AM
Overall Posts Rated:
1818
niks tev ir smaidīgais, bet tu vienmēr tāds pesimistisks. zemāk par 5. vietu tu nevari būt.

This Post:
00
122226.22 in reply to 122226.21
Date: 12/19/2009 8:22:34 AM
Overall Posts Rated:
1818
Un tagad ir pienācis laiks arī nu jau kārtējam sezonas apskatam un manām prognozēm.
Lielais 8nieks

Bananu BK
Komanda pagājušajā sezonā uzvarēja III līgā un labi, ka tā, jo pie mums ir nonācis vēl viens aktīvs lietotājs. Paskatoties uz komandas sastāvu var vilkt paralēles ar Imanta Ballers – komandu, kas uzvarēja pagājušajā sezonā – jo ari Bananu BK galvenais spēks ir garie spēlētāji. Tiesa, komandai nav labu mazo spēlētāju un tas ir komandas lielākais mīnuss, jo bez labiem mazajiem PO iekļūt būs grūti. Var prognozēt, ka komanda spēlēs spiežot uz groza apakšu, kur atrodas meistarīgi un jauni garie spēlētāji, kas sezonas laikā noteikti vēl progresēs.
Mana Prognoze:5.vieta

BC Berze
BC Berze pagājušajā sezona iekļuva II līgā un spēja tur arī noturēties, izslēgšanas spēlēs uzvarot BK K.O. real. Sastāvs starp sezonā nav mainījies. BC Berzei ir sabalansēts, bet ne visai spēcīgs sastāvs, kurā trūkst laba SV. Taktiskajā ziņā Berze varētu spēlēt līdzīgi kā pagājušajā sezonā – regulāri mainot taktikas gan uzbrukumā, gan aizsardzībā.
Mana Prognoze:7. vieta

BK- Barons
BK- Barons vairākas sezonas ir spējis noturēties II līgā un domāju, ka šosezon komandu sagaida vēl sīvāka cīņa. Komandai ir raksturīga spēļu šķirošana, kamēr komanda ir kausā, tas nozīmē, ka komanda šajā laikā ar labākajiem spēkiem spēlē kausa spēli un vienu līgas spēli, pret vājākajiem pretiniekiem. Sastāvs komandai nav mainījies, lai gan vadītājs, jau diezgan ilgi meklē papildinājumu. Kad papildinājums tiks atrasts, komanda kļūs daudz spēcīgākā, nekā tagad, jo līdzekļi ir. Diezgan droši var teikt, ka komanda spēlēs mainot taktisko zīmējumu, tāpat, ka pērn.
Mana Prognoze:6.vieta

Lāči
Pērnās sezonas pārsteiguma autors, Lāči, arī šajā sezonā būs viens no favorītiem uz iekļūšanu PO. Lai gan individuāli spēlētāji nav tie spēcīgākie, kopā tie spēlē ļoti labi un par to ir jāpateicas smaidīgajam. Komanda sastāvu nav mainījusi, vienīgi no drafta ir izvilkts labs spēlētājs, kuru var labi trenēt. Arī šosezon komandas taktika būs grūti uzminama, jo smaidīgais noteikti parūpēsies par pārsteigumiem.
Mana Prognoze:4.vieta

Sirdspukites
Pērn Sirdspukites ieguva 1. vietu regulārajā sezonā, taču jau PO pirmajā kārtā atzina pretinieka pārākumu. Šāds pavērsiens ir tikai saniknojis komandas vadītāju. Sastāvs starp sezonā nav mainījies, taču tas joprojām ir ļoti, ļoti spēcīgs priekš II līgas. Komandai ir 2vi ļoti labi garie, ka arī lieliski snaiperi. Ne velti tieši Edvards Mierinieks jau 2. gadu kļuva par līgas MVP. Tieši sabalansētā sastāva dēļ būs ļoti grūti prognozēt ar kādu taktiku spēlēs Sirdspukites.
Mana Prognoze:2. vieta

SuperSonic777
SuperSonic777 ir jaunpienācēji mūsu līgā. Spriežot pēc sastāva, komandai būs jācīnās par palikšanu II līgā. Komandai ir 4 labi garie spēlētāji, kā arī labs UA. Manuprāt, ir dīvaini, ka komandā tiek turēt 4 labi garie. 1 vai 2 vajadzētu pārdot un par iegūto naudu aizpildīt robus SV un MU pozicijas. Ja komanda to izdarīs un iepirks labus spēlētājus, tā varēs konkurēt ar citam komandām, bet ja nē, tad baidos, ka vajadzēs atstāt II līgu.
Mana Prognoze:8.vieta

This Post:
00
122226.23 in reply to 122226.22
Date: 12/19/2009 8:23:09 AM
Overall Posts Rated:
1818
Ventbunkers
Ventbunkers ir viens no pērnās sezonas līderiem. Komanda izcīnīja 3. vietu regulārajā sezona un izstājās PO 1. kārtā. Pirms PO tika veikti nopietni uzlabojumi komandas sastāvā. Komanda pārdeva vairākus līderus un vietā iepirka citus ļoti labus spēlētājus. Man gan liekas, ka šo darījumu rezultātā komanda vairāk zaudēja, nekā ieguva. Lai nu kā, komandai tagad ir ļoti spēcīgs garais spēlētājs Olexandr Leonenko[player= 6441863]. Par to kā komanda spēlēs šajā sezonā spriest ir grūti, bet domāju, ka Ventbunkers spēlēs uz groza apakšu, jo tur komanda varēt būt pārāka par pērējajiem.
Mana Prognoze:3.vieta

Zemgale BK
Ko tur daudz par sevi :D. Zemgale BK pērn izcīnīja 4. vietu regulārajā sezona, taču tas netraucēja aizcīnīties līdz finālam PO. Sastāvs starp sezonās nav papildināts un komanda spēlēs līdzīgi kā pagājušajā sezonā.
Mana Prognoze:1.vieta

This Post:
00
122226.24 in reply to 122226.21
Date: 12/19/2009 8:24:08 AM
Overall Posts Rated:
2828
jā jo dzīvē tāds arī esmu :D

aj nu jo vairāk spēlēju šo spēli, jo sāk šķist ka vairāk neko nesaprotu. Vēl jo vairāk pierakstīju visu komandu šai līgā spēletāju algas pirms jaunā apdeita un skatos ka visi trennē no visa pa druskai un algas palekušās tā stipri ievērojami, ko nevarētu teikt par paša spēlētāju algām. Nu tad pastāsti man muļķim, kur var tikt pie naudas, jo tas koks ar 2 galiem sāk jau kaitināt, vai nu būvē arēnu un zaudē, jo spēlētājus nopirkt nevar, vai nu krāj veselu sezonu, arī protams zaudē un sezonas izskaņā uz izkrišanu nopērc vienu spēlētāju :D nu pasaki kā te var būt kkāds optimisms? :D

Last edited by smaidigais at 12/19/2009 8:25:03 AM

This Post:
00
122226.25 in reply to 122226.24
Date: 12/19/2009 8:38:12 AM
Overall Posts Rated:
1111
Nu jā, bieži vien mani šie paši jautājumi nodarbina... cerams, ka drīz vismaz kaut kāda skaidrība radīsies :D
Bet ja izdosies arī šosezon te noturēties, būšu tiešām pārsteigts!

Lai vai kā, veiksmi visiem un lai uzvar manējie! :D :)

Last edited by Rinkons at 12/19/2009 8:39:30 AM

This Post:
00
122226.26 in reply to 122226.24
Date: 12/19/2009 9:00:52 AM
Overall Posts Rated:
214214
nu man arī bija problēmas ar to arēnu :D salīdzinot ar vidējiem virsl;igas ienākumiem, man tie bija zem vidējā.
izdomāju pa 1.7 mil uzbliezt arēnu kāda tā ir pašlaik. iespējams mazliet pārcentos, bet ar arēnu problēmas man vairs nebūs. tgd varu koncentrēties uz sastāva papildināšanu :)

This Post:
00
122226.27 in reply to 122226.26
Date: 12/19/2009 9:20:55 AM
Overall Posts Rated:
2828
psc, nu žēl būtu atstāt tādu baksi par arēnu :D es te aizvadītajā sezonā tā pa druskai piebūvēju krēslus bet nu tik daudz lai pēc algu apdeita saglabātu savu esošo bilanci :)

From: Tucis

This Post:
00
122226.28 in reply to 122226.26
Date: 12/19/2009 9:25:47 AM
Overall Posts Rated:
308308
es areenu pagaajushajaa sezonaa uzbliezu no kkadiem 8-9k liidz tagadeejam izmeeram... daaafiga naudinjas tika ieguldītas. tāpēc lāga pastipirnāties neiznāca... + pargāju uz mazo treninjiem. redzes kaa buss, bet lielaakais talants ko nopirku peec kaadaam 2aam sezonaam buus labs. katrā ziņā vislabāk var nopelnīt no treninjiem. vajag labu treninju plaanu un viss notiksies... :)

p.s. sorz, ka bez garumziimeem rakstu, bet pie shii kompa tas ir vnk necieshami... :D

This Post:
00
122226.29 in reply to 122226.28
Date: 12/19/2009 9:40:08 AM
Overall Posts Rated:
1818
Varenais 8nieks

BC Ganz

Vēl viena komanda, kas pērn uzvarēja III līgā un tagad ir II. Spēlētāji komandai ir tiešām neslikti, galvenais, ka ir arī pāris normāli rezervisti. Ar šādu sastāvu var cīnīties arī II līgā. Pagājušajā sezonā komanda spēja izmantoja, to, ka komanda ir sabalansēta un reti, kad spēlēja spiežot uz apakšu vai ārējiem spēlētājiem. Kā būs šosezon?
Mana prognoze:6.vieta

BC RiBe

BC RiBe ir kļuvuši par tādiem, kā līgas veterāniem. Pērn komanda uzvarēja spēlēs par palikšanu. Starp sezonā komanda pārdeva savu SV un iegādājās centru (4339901), kas noteikti palīdzēs komandai šajā sezonā. Katrā ziņā, augstāk par 6. vietu komandai tikt būs grūti un būs jācīnās par palikšnu II līgā.
Mana prognoze:7.vieta

BK Jūrkalne

Arī BK Jūrkalne ir jaunpienācējs II līgā no III līgas. No visām komandām, kas pievienojās mūsu līgai, tieši šī komanda ir visvājākā. Sastāvs ir tiešām vājš un ir jābrīnās, kā ar tādu varēja iekļūt II līgā.
Mana prognoze:8.vieta

BK MUNTIS

Pērn komandai bija vislabākā bilance visā līgā, taču to BK MUNTIS nespēja izmantot un izstājās jau 1. kārtā., kas, protams, bija liels pārsteigums. Šosezon komanda noteikti vēlēsies atriebties par neveiksmi pērn. Pēc PO spēlēm, BK MUNTIS izpārdeva savu sastāvu un vietā iegādājās jaunus spēlētājus. Īpaši ir jāuzteic šis spēlētājs(2893802). To, kā papildinājums palīdzēs komandai, mēs uzzināsim sezonas gaitā. Domāju, ka arī šosezon vikmans izmantos dažādas taktiskās viltības, lai pārspētu pretiniekus.
Mana prognoze:3.vieta

Firekeepers

Arī pērn Firekeepers spēja iekļūt PO, bet tur zaudēja nākamajiem čempioniem. Protams, ka komanda arī šajā sezonā būs viena no galvenajiem favorītiem ne tikai uz iekļūšanu PO, bet arī uz 1. vietu. Starp sezonā komanda pārdeva 1 spēlētāju un uzreiz iegādājas vietā citu spēlētāju, kas gan neietekmē komandas spēku. Tomēr ar to sastāva komplektācija nav beigusies – komanda pārdošanā ir izlikusi savu UA, kas arī tiks nopirkts, jo cena ir laba. Visumā sastāvs ir ļoti spēcīgs. Grūti spriest, kā komanda spēlēs šajā sezonā, bet visticamāk Firekeepers spēlēs izmantojot komandas galveno priekšrocību – sastāva daudzveidību.
Mana prognoze:2.vieta

Kapejka

Kapejka pērn izcīnīja 4. vietu, bet PO izslēdza favorītus BK MUTIS. Sastāvs komandai nav mainījies. Tas ir palicis tāds pats kā bija, bet tas noteikti neiedragā komandas izredzes, jo spēlētāji ir spēcīgi. Arī Kapejka varētu spēlēt tāpat ka pērn – variējot ar taktikām
Mana prognoze:4.vieta

Sausiņi

Sausiņi ir komanda, kas pagājušajā sezonā izkrita no Virslīgas. Kā jau visas Virslīgas komandas arī Sausiņi ir spēcīgi. Kopumā komandai ir sabalansēts sastāvs, taču īpaši ir jāuzteic SV (3166619). Domāju, ka šī komanda var pretendēt uz 1. vietu savā 8niekā. Grūti ir spriest, par to, kā komanda spēlēs šajā sezonā. To mēs redzēsim sezonas laikā.
Mana prognoze:1.vieta

Vilcini

Vilcini pie mums jau ir pavadījuši 1 sezonu. Arī šī ir izbijusi Virslīgas komanda. Sastāvs komandai nav mainījies. Vilciniem ir 2 labi garie spēlētāji, kā arī labs UA. Tiesa trūkst labi spēlētāji abās pārējās pozīcijās. Visticamāk, Vilcini spēlēs tāpat kā pērn – spiežot uz groza apakšu.
Mana prognoze:5.vieta

Last edited by zemgalis at 12/19/2009 9:41:26 AM

Advertisement