tik nevajag sajusties apčakarētam aiz fakta ka seozna neizdevusies un tapēc meklēt problēmas citās komandās :)
Es gan kka nepamaniju ka man sezona neizdevusies - svarigakas speles vel prieksa. Un pat ja zaudesu uz izkritisu no ligas tad nekas sausmigs nebus noticis jo sastavs man ir svaks. Labak 3. liga patrenet speletajus un tad 2. liga cinities par uzvaru nevis katru sezonu cinities par paliksanu liga.
Daudzi te defaultā tie spēlē visu sezonu nevienam neko neprasot un nepiedāvājot, tapēc ir arī viegli prognozējami menedžeri ;)
Nav runa par TIE spelesanu bet sarunasanu spelet to. Tie kas saruna TIE iegust prieksrocibas attieciba pret tiem kas nesaruna (un spelet godigi?!?) un ne ar ko neriske jo rezultats bus praktiski tads pats ka spelejot abiem normalu speli. Nepiekritu ka entuziasms dod maz kaut ari III liga gruti novertet entuziasma nozimi tomer ta speks bija acimredzams.
Galu galā tā ir spēle, viss kas nav aizliegts ir atļauts :)
Ja, tur tev taisniba, BB to neaizliedz jo butu gruti izkontolet. Bet godigi tas nav.
katrai komandai jaciinaas patstaaviigi nevis sarunaajot
Domaju ka butu krietn interesantak pasiem, ja vienigais merkis nav par katru cenu uzvaret.
nevajag taisit tadas diskusijas
Kada vaina diskusijai? Neesi pirmais kas to saka saja liga, bet tad jau jocigi ka eesmu vienigais kas kko ierakstija seit.