Moje vidjenje proteklog kola:
BEE BIG MAMA 67 - 84 KK Blue Jet - laganica Mame naspram trgaone Jeta, i rezultat koji pokazuje da Mama nije dovoljno velika da se laganicom, i sa daleko vecim entuzijazmom suprotstavi iole kvalitetnijim ekipama u ligi.
kupres 97 - 51 Igman Konjic - slabasni Igman je dobro prosao.
drle 115 - 53 Mumijevi - sve pohvale za lisca, za vrlo kratko vrijeme je sastavio sasvim pristojnu ekipu, i da je dosao na klupu pocetkom sezone, prica bi bila sasvim drugacija. Ovako, sretno u play outu, ocekujemo ostanak, svakako.
Posebno me raduje kada pogledam ocjene koje njegovi puleni dobijaju za pokazano na parketu, a tako je kratko na celu ekipe. Samo rijeci hvale, svaka cast :)
aLcOhoL_Un!TeD 106 - 63 B.C.Bielefeld - zahuktavaju se i Alcosi, taman na vrijeme, pred play off
Moćnih 8
Plaža city 35 - 106 Misevi - samo nek nije bilo povreda. Slijedi susret za sladokusce, Misevi vs Zeljanica...
Euphoriaa 82 - 106 Zeljanica - nakon lose prve cetvrtine Zeljanica se uozbiljila, rezultat ocekivan.
bRCrew 100 - 74 K.K. SA Spurs - Chola, 99,9 % zauzima poziciju broj 4.Ne vjerujem da mu Dijamanti mogu stati na put.
BH diamante 80 - 94 KK Samac - Rakic se uozbiljio, ali mislim malkice, samo malkice prekasno. Ima par kvalitetnih igraca, jos nekoliko kvalitetnih pojacanja, i slijedece sezone moze predstavljati bitan faktor u nasoj III. 11