peki, si ti neki kontraobavestajac?! ne volis Srbiju i tako to?! :-p nemoj samo ti da savetujes oko taktike - da sam tebe slusao jos bih kuburio u III.10 :-p ne znam da li si gledao moje preostale dve utakmice i "sacekusu" sto se tice odbrambene taktike u poslednjoj :) ako ti nekada zatreba neki savet slobodno pitaj :D :-pp.s. valjda si skontao da se zjbavam - predpostavljam da je svacija pomoc i misljenje dobrodoslo-makar bilo i pogresno, jer ce tu uvek biti oni iskusniji koji ce iz svega da izvuku zakljucke i ono najbolje. dok je njih i nas dvojica mozemo da savetujemo :D ;)
p.s. valjda si skontao da se zjbavam - predpostavljam da je svacija pomoc i misljenje dobrodoslo-makar bilo i pogresno, jer ce tu uvek biti oni iskusniji koji ce iz svega da izvuku zakljucke i ono najbolje. dok je njih i nas dvojica mozemo da savetujemo :D ;)
Lapsus!Ustvari nije, ja sam TEBI persirao!:)
I ja bih da SE PONUDIM, da pomazem oko taktike.To mi je bas zanimljivo i privlacno.I to volim da radim, za razliku od skautovanja igraca itd...O ukusima ne treba raspravljeti.;)Naravno ukoliko imate poverenja u mene...:)
Znaci izbor je krajnje jednostavan ---> JARLEY!
Jarley - selektor SRBIJE U21
@GM-Laimreer:Znaci izbor je krajnje jednostavan ---> JARLEY!@BG-Samuraj:Jarley - selektor SRBIJE U21A ja???Sve Jarley, jarley, jarley...Ajde neko Peki, Peki, Peki!!!:))Stvarno sam iznenadjen...I uvredjen!!!:)
jel sam ja to dobro razumeo ili stručni štab više ne postoji?
jel sam ja to dobro razumeo ili stručni štab više ne postoji?Iz koje rečenice si to razumeo?