to je uvek tako kod kup utakmica, kada prodje nekih 10 minuta odnosno kada se odigra mec posto se igra 15 minuta pre "pocetka" za nas...ti mozes da vidis na upravljanje klubom da li si dobio :D tako da ja znam da sam uso u 512 timova Srbije :D
pa zali se...sta da ti kazem :D meni je super...ne moram da se nerviram...
sad sam josh vishe iznerviran... i to bash zbog 1000 botova, a ja dobijem entuzijastu chiji igrachi igraju 100 minuta nedeljno, plus me crunchuje na moj tie... ako mi ovo upropasti sezonu, odustajem od bb-a
e pa da si pogledao moju proslu tekmu u kupu... lik je stavio samo jednog takvog baticu, zrtvovao mu formu, ali me zato dobio (ja igrao sa drugim timom jer sam kontao da ce i on jer je "ispucao sve minute" u prethodne dve tekme). plus je odigrao i mec sezone... samo sto za tebe jos ima sanse... ;)
e pa da si pogledao moju proslu tekmu u kupu... lik je stavio samo jednog takvog baticu, zrtvovao mu formu, ali me zato dobio (ja igrao sa drugim timom jer sam kontao da ce i on jer je "ispucao sve minute" u prethodne dve tekme). plus je odigrao i mec sezone... samo sto za tebe jos ima sanse... ;)(:Dokle li ces da pricas o tom takticaru, da mi je da znam...(: