BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Golub

This Post:
11
158766.19 in reply to 158766.15
Date: 10/7/2010 1:15:53 PM
Overall Posts Rated:
427427
no, ima li neki kandidat koji će izneti pravi plan i program rada? da ne ulazim posebno u kampanje dosadašnjih kandidata, koji su se oglasili na forumu, ali to u principu deluje manje-više neozbiljno, ako išta, upravo iz razloga "samo da imam jedan glas"

objektivno, mlada reprezentacija je i bitnija od seniora, jer su svi današnji seniri produkt kvalitetnog rada mlade reprezentacije, tako da bi doza ozbiljnosti ovde imala smisla

e ako neko iznese mnogo dobar plan ja cu da se povucem...al nema nista od toga...moj ti je plan da ako uspem da pobedim (tesko) zavescu diktaturu i slusacu samo Flavijusa i Asirka...drugo nikog...

This Post:
00
158766.20 in reply to 158766.19
Date: 10/7/2010 1:17:09 PM
Overall Posts Rated:
178178
no, ima li neki kandidat koji će izneti pravi plan i program rada? da ne ulazim posebno u kampanje dosadašnjih kandidata, koji su se oglasili na forumu, ali to u principu deluje manje-više neozbiljno, ako išta, upravo iz razloga "samo da imam jedan glas"

objektivno, mlada reprezentacija je i bitnija od seniora, jer su svi današnji seniri produkt kvalitetnog rada mlade reprezentacije, tako da bi doza ozbiljnosti ovde imala smisla

e ako neko iznese mnogo dobar plan ja cu da se povucem...al nema nista od toga...moj ti je plan da ako uspem da pobedim (tesko) zavescu diktaturu i slusacu samo Flavijusa i Asirka...drugo nikog...

A Deku svog? Eeeeeeee

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
158766.21 in reply to 158766.20
Date: 10/7/2010 1:19:01 PM
Overall Posts Rated:
427427
ma nisi ni ti los...ali su flavijus i asirko sto se tice reprezentacija najbolji :P al kad ovaj prvi nece da se kandiduje...samo mogu pomoc da mu trazim :P

This Post:
11
158766.22 in reply to 158766.18
Date: 10/7/2010 1:22:07 PM
Overall Posts Rated:
740740
Imas BB mail, ako te stvarno nesto zanima, pitaj. Ako su tvoji postovi(kao i obicno) reklama za SS, onda nemamo sta da picamo. Kandidatura jeste prosta i smesna.
Ako prodjem medju pet menadzera,bice opsirnija. Do tada nema razloga za prosipanjem mudrosti. Ja govorim o mladoj repki,a ne o A timu. Ako si citao postove pre proslih izbora, znas sta je sustina moje kandidature(a koliko se secam, raspravljali smo se). Mada ja mislim da ti ni ne razmisljas o onome sto si procitao,vec se uhvatis za jednu sitnicu i nju spominjes tokom cele rasprave. To sto cete da me uzmete na zub, niie nista strasno, tako vi postupate sa konkurencijom i obicno gubite takve bitke. Dumba, ako ste stvarno toliko ucinili i toliko se zalazete za repku, ja bi trebalo da budem potpuno nebitan faktor ovde. Mada ni Sirko nije zeleo da bude vas kandidat,vec je samostalno izasao na izbore, zato sto zna koliko ste pozeljni kao podrska... Imao je i kotur odlicnu prezentaciju i plan, pa sta? Dumba, ne treba ti rasprava samnom. Bolje cete proci ako budete cutali, ovako ce se ljudima otvarati oci. Tama je vasa prednost...

za 4 boldovane stvari:
1. ne mogu da verujem da si sam ovo priznao, a hoces da vodis reprezentaciju.
2. kao "aj ljudi glasajte za mene pa ja posle dajem obecanja". to tesko ide na bilo kojim izborima. i sta ces da kazes BB narodu ako recimo budes cetvrti? "zeznuli ste se sto ste ovog izabrali jer ja bi uradio to i to". klasican general posle bitke.
3. ako mislis da je tvoj plan vodjenja reprezentacije u sledece dve sezone SITNICA, onda sam stvarno pogresio
4. o ovome si, pretpostavljam, razgovarao si Sirkom?

This Post:
66
158766.23 in reply to 158766.22
Date: 10/7/2010 1:34:27 PM
Overall Posts Rated:
872872
Prestali lekici da deluju?

This Post:
11
158766.24 in reply to 158766.23
Date: 10/7/2010 1:35:55 PM
Overall Posts Rated:
427427
dajte bre ne zajebavajte se vise...ja taman vidim nova poruka neko glasao za goluba kad ono opet vas dvoje... :D

This Post:
00
158766.25 in reply to 158766.23
Date: 10/7/2010 1:47:41 PM
Overall Posts Rated:
740740
Prestali lekici da deluju?

hvala na odgovorima. drago mi je sto ozbiljno shvatas duznost za koju se nesebicno javljas.

This Post:
00
158766.26 in reply to 158766.25
Date: 10/7/2010 1:50:36 PM
Overall Posts Rated:
872872
Ja ti rekoh da pises na mail, a rekao sam i da ne citas ceo post...Teras me da ponavljam...

This Post:
00
158766.27 in reply to 158766.22
Date: 10/7/2010 2:03:17 PM
Overall Posts Rated:
872872
Imas BB mail, ako te stvarno nesto zanima, pitaj. Ako su tvoji postovi(kao i obicno) reklama za SS, onda nemamo sta da picamo. Kandidatura jeste prosta i smesna.
Ako prodjem medju pet menadzera,bice opsirnija. Do tada nema razloga za prosipanjem mudrosti. Ja govorim o mladoj repki,a ne o A timu. Ako si citao postove pre proslih izbora, znas sta je sustina moje kandidature(a koliko se secam, raspravljali smo se). Mada ja mislim da ti ni ne razmisljas o onome sto si procitao,vec se uhvatis za jednu sitnicu i nju spominjes tokom cele rasprave. To sto cete da me uzmete na zub, niie nista strasno, tako vi postupate sa konkurencijom i obicno gubite takve bitke. Dumba, ako ste stvarno toliko ucinili i toliko se zalazete za repku, ja bi trebalo da budem potpuno nebitan faktor ovde. Mada ni Sirko nije zeleo da bude vas kandidat,vec je samostalno izasao na izbore, zato sto zna koliko ste pozeljni kao podrska... Imao je i kotur odlicnu prezentaciju i plan, pa sta? Dumba, ne treba ti rasprava samnom. Bolje cete proci ako budete cutali, ovako ce se ljudima otvarati oci. Tama je vasa prednost...

za 4 boldovane stvari:
1. ne mogu da verujem da si sam ovo priznao, a hoces da vodis reprezentaciju.
2. kao "aj ljudi glasajte za mene pa ja posle dajem obecanja". to tesko ide na bilo kojim izborima. i sta ces da kazes BB narodu ako recimo budes cetvrti? "zeznuli ste se sto ste ovog izabrali jer ja bi uradio to i to". klasican general posle bitke.
3. ako mislis da je tvoj plan vodjenja reprezentacije u sledece dve sezone SITNICA, onda sam stvarno pogresio
4. o ovome si, pretpostavljam, razgovarao si Sirkom?

Evo da ti odgovorim malo opsirnije(mada si vise puta dokazao nedostatak koncentracije pri citanju mojih postova)
1. Sta ne mozes da verujes? Trebalo je da kazem da nije smesan da bih mogao da vodim reprezentaciju . Ti bi, znaci, slagao...
2. A sta treba da obecam ? 2 sezone bez poraza? Ti uradi tako ako se budes kandidovao...
3.To sto si boldovao nije bilo vezano za moju kandidaturu, nego za tvoj nedostatak koncentracije.
4.Nisam razgovarao, sam je to napisao na forumu. Hoces da kazes da je on lagao kako bi stekao prednost na izborima?
Dumba, nije mi toliko stalo do tvog glasa da bih se raspravljao sa tobom ovoliko. Ocigledno je da imas neki problem ili ti je mnogo dosadno, pa si mene nasao da te zabavljam.

From: Jabus
This Post:
11
158766.28 in reply to 158766.1
Date: 10/7/2010 3:58:19 PM
Overall Posts Rated:
9393
moj glas na ovim izborima ide jedinom kandidatu koji je kampanju doživeo ozbiljno i iza koga stoje rezultati, kao i rad u mladoj reprezentaciji poslednjih sezona - jarley-u

pozivam i ostale da glasaju za njega

This Post:
11
158766.29 in reply to 158766.27
Date: 10/7/2010 5:16:48 PM
Overall Posts Rated:
740740
evo ovo je zadnje sto ti pisem na ovu temu.

uporedi svoj govor i Jarley-ov govor (odnosno postove) i kazi mi da li primecujes razliku.

i stavi sebe u ulogu obicnog glasaca. za kog bi ti glasao od vas dvojice?

samo toliko.

Advertisement