Πλέον δεν έχουμε έναν προπονητή. Έχουμε τρεις με διαφορετικά πόστα ο καθένας.
Θεωρώ πως κατά τη διάρκεια της δικής μου θητείας, προσπάθησα να απαντήσω σε όλους που μου έστειλαν γνώμη για παίκτη και επιπρόσθετα προσέγγισα με τη σειρά μου άτομα που είχαν παίκτη αξιόλογο και από αρκετούς δεν είχα λάβει τότε εγώ απάντηση. Ίσως όμως να μην απάντησα και γω σε κάποιον, όχι από σκοπιμότητα, αλλά από έλλειψη χρόνου. Ποτέ όμως για παίκτη πρωτοκλασάτο που θα έπαινε αέρα στην Εθνική πχ.
Έτσι είναι. Είναι πιο δύσκολο να απαντήσεις σε 100 μηνύματα, αριθμός τυχαίος, αλλά αρκετά ρεαλιστικός και πολύ πιο εύκολο 100 να απαντήσουν σε 1!
Αν για κάποιο λόγο ένας από μας δεν αποκρίθηκε για κάποιον παίκτη σου, δεν συνιστά άμεσα πως έγινε επι τούτου.
Πάντως οι περισσότεροι γνωρίζουνε πως τα προπονητικά πλάνα των παικτών, καθώς και την προπόνηση αυτών για να τα φτάσουν, περνάν από μένα και όχι από τον Μαμού, κάτι το οποίο είχε γνωστοποιηθεί και από τις προηγούμενες εκλογές.
Αν λοιπόν μήνυμά σου είχε σταλθεί στον Γιώργο, αυτό θα είχε προωθηθεί σε μένα και θα είχα αποκλείσει τον παίκτη για κάποιο λόγο. Αν δεν έλαβες κάποια απάντηση από τον ίδιο, ίσως λάθος του, ή δικό μου, αλλά δεν αποτελεί και λόγο να απομακρυνθείς από την Εθνική. Απλά την επόμενη φορά, θα ξέρεις πως πρέπει να μιλήσεις κατ'ευθείαν μαζί μου.
Ένα από τα καλύτερα πάντως περσινά ντραφτ τώρα που τα λέμε το είχε πάρει ο Αστεπάο!!!
Σκέφτεσαι να έπρεπε να συνεργαστώ μαζί του για να τον κάνουμε διεθνή????
Θα το έκανα όμως αν ήταν επιθυμία του, παρά τα άδικα χωσίματα που μου είχε ρίξει για το καλό της Εθνικής.
The secret of communication lies in defeat...