BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: pazinok

To: Thor
This Post:
00
199877.19 in reply to 199877.17
Date: 11/3/2011 10:00:24 AM
Overall Posts Rated:
335335
θορ..να ξερεις οτι αυτο που ειπες για τα κατσικακια με πληγωσε..
Νικο μην τους ακους..εγω πιστευω σε εσενα και την ομαδα σου..
(Νικο εισαι δασκαλος,καντους ενα μαθημα..φερε μας το κυπελλο μαζι με το πρωταθλημα)

Λοιπον για να μην μετακινηθει το ποστ μου οχι τιποτα αλλο..ας που και εγω 2 λογια την ΝΕΩΝ..

*Οταν εισαι ΝΕΟΣ οδηγος,βαζεις το γνωστο ταμπελακι στο αμαξι σου για ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ..
*Οταν εισαι ΝΕΟΣ στην σουλεια σου παλι ολοι ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ μεχρι να παρεις το κολλαει..
*Οταν εισαι ΝΕΟΣ στο φανταριλικι παλι ολοι ασχολουνται ΜΑΖΙ ΣΟΥ (σποντα αυτο για καποιον εδω μεσα :P) ..και εσυ ανυπομωνεις μεχρι να γινεις παλιος..
ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ?
Ας μην ειμαστε στα 2 ακρα..ας εχει η υ-21 εναν ροστερ με 25 παικτες..ας εχει 17 mvp και ανω 18αριδες για προετοιμασια στην μεγαλη κτλ κτλ.και ας εχει και 8 21χρονους οι οποιοι θα βγαζουν το φιδι απο την τρυπα στους αγωνες..
(Αν δεν κανω λαθος ολοι οι μανατζερς θα εχουν ενα κινητρο και λιγο οικονομικη βοηθεια)

κατι τελευταιο..
το δυσκολο δεν ειναι να γινουν οι προπονησεις σωστα..το δυσκολο ειναι να επικοινωνησεις σωστα με τους μανατζερς των παικτων..μανατζερς σε μικρες κυριως κατηγοριες δεν ασχολουνται με το φορουμ,δεν απαντανε σε προσωπικα μνμ κλ..
οποτε ειναι μακραν το πιο δυσκολο πραγμα στο μπαζερ να φτιαξεις παικτες για την μεγαλη εθνικη ..

και τωρα μια ερωτηση..
ο κολλητος μου εχει αυτον τον παικτη (22761993) ..ειναι για την Νεων αυτος??μα αφου δεν μπορει να φτασει σε επιπεδο μεγαλης εθνικης..αυτος ισως πρεπει να το γυρησει σε σμαλλ αν θελει να παιξει σε μεγαλο επιπεδο..
και αυτος ο φιλος μου ειναι χαρακτηριστηκο μανατζερ που δεν κοιταει φορουμ,δεν το νοιαζει η εθνικη δεν δεν δεν..παρα μονο η ομαδα του..
αλλα ας πουμε και εγω..προτιμω να κανω προπονηση για την ομαδα μου παρα για την εθνικη μου..
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΕΩΝ..εκει καταλειγω και φευγω..

This Post:
00
199877.20 in reply to 199877.19
Date: 11/3/2011 10:04:31 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Καλησπέρα σε όλους,

Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Πράγματι ωραία κουβέντα.

Νομίζω ότι η ύπαρξη, λειτουργιά και ο ρόλος ομάδων-φαρμών έχει μπει στην κουβέντα μας με κάπως μη ρεαλιστικό τρόπο.

Εάν κανείς κοιτάξει προσεχτικά τις καταστάσεις των διεθνών μας θα βγάλει εύκολα το συμπέρασμα ότι απλά στην Ελλάδα δεν έχουμε ούτε πολλές ούτε τόσο ισχυρές φάρμες!

Οι φάρμες κάνουν την δουλειά τους. Έχω την άποψη ότι παίχτης φάρμας ποτέ δεν θα έπρεπε να καλείται στη u-21 στερώντας από κάποιον ´κανονικό´ χρήστη την θέση!
Άρα δεν βλέπω πως οι φάρμες εμπλέκονται με την u-21.

Εγώ εξ´ αρχής είχα το παρακάτω ερώτημα που θα το θέσω ξανά με ένα παράδειγμα.

Έστω παίχτης με άθροισμα skill X και μέτρια προοπτική που δεν θα του επιτρέψει ποτέ να φτάσει στην μεγάλη εθνική.

Έστω πάλι παίχτης με ίδια τα πάντα αλλά άθροισμα skill X-5, αλλά με προοπτική να μπορεί να παίξει στην μεγάλη εθνική.

Θέλω απλά να γνωρίζω ποιον θα καλέσει ο νέος manager της u-21

Τέλος να συμφωνήσω απόλυτα με τον Mamu ότι οι απαιτούμενοι μισθοί για την ´μεγάλη´ εθνική δεν είναι τόσο μεγάλοι όσο συνήθως φαντάζονται τα πιο πολλά παιδιά:)

Υ.Γ Μπράβο ξανά στα παιδιά που μπήκαν ήδη στην κουβέντα! Οι υπόλοιποι υποψήφιοι;

Last edited by GM-sarithin at 11/3/2011 10:12:40 AM

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
199877.21 in reply to 199877.20
Date: 11/3/2011 10:30:30 AM
Overall Posts Rated:
302302
αναγκαστικα παιδια δεν εχω πολυ χρονο αυτες τις δυο μερες λογω αρρωστιας που με ταλαιπωρει και φυσικα το αιωνιο προβλημα που αντιμετωπιζουν πολλοι χρηστες...ηρθε η κοπελα μου...αρα χρονος 0 και γκρινια απειρη...

οσα εχουν ειπωθει απο τον geopal αντιπροσωπευουν και εμενα ...για αυτο αλλωστε τον εχουμε και στο team....τωρα εμεις τηνν δουλεια μας σε θεματα προπονησης θα την κανουμε απο εκει και περα εχουμε τον epanaleon που θα μας παιρνει τα αυτια για καινουργια πραγματα σε τακτικες...αν τυχη και κανουμε πολυ καλη πορεια οχι δεν θα πουμε...

οσο για την ερωτηση του σαριθ εγω αυτους που θα ηθελα να καλεσω στην μικρη εθνικη θα ηταν αυτοι που προπονουνται πιο σωστα-συνεχομενα και χωρις κενα...αυτοι ειναι που θα ανταμοιφθουν...τωρα το θεμα της προοπτικης ειναι ενα θεμα που εξαρταται και απο τον εκαστοτε manager...αν δεν καταλαβαινει αυτος μυαλο δεν θα του βαλουμε...αν υπαρχουν 2 ιδιοι παικτες με διαφορετικες προοπτικες θα συνεργαστουμε με τον εθνικο προπονητη ετσι ωστε σε 3-4 χρονια να εχουμε ενα παικτη εργαλειο για την εθνικη και οχι εναν να μας βοηθησει στην u21 να μας παει τελικο...

μετα απο αυτο το παραληρημα τελειωσε και το σταυρολεξο που ειχα προμηθευσει στην κοπελα μου οποτε παω να κλειστω στο καβουκι μου...

καλη συνεχεια παιδες ωραια κυοβεντα γινεται

This Post:
00
199877.22 in reply to 199877.21
Date: 11/3/2011 10:33:20 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

Να σε αφήσω τώρα γιατί προβλέπω ´παντόφλα´

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
From: akage14
This Post:
22
199877.23 in reply to 199877.20
Date: 11/3/2011 10:47:57 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
γειααααα (μια και φεύγω...http://www.youtube.com/watch?v=WIe-W5wNb9c)
θα ήθελα να πώ δύο κουβέντες μόνο...

1. υποστηρίζω με όλη μου την δύναμη όσα παιδιά πήραν μέρος στο προπονητικό camp που κράτησε αρκετές εβδομάδες, για την διάθεση που έδειξαν και με σιγουριά θα επιτύχουν.
Υποστηρίζω τις υποψηφιότητες του kouklou( και του σεβάσμιου γκουρού του) και του tzilardino (βέβαια εδώ είναι ομάδα ατόμων που συμμετείχαν στο καμπ:)

2. θεωρώ ότι στην δική μου θητεία, προσπάθησα να κρατήσω μια ισορροπία...
α)με ενδιέφερε πολύ μια επιτυχημένη πορεία της εθνικής (είχα σαν στόχο να φτάσω και να ξεπεράσω την επιτυχία του Lyga-δεν τα κατάφερα- ) και μάλιστα προκειμένου να το καταφέρω επέλεξα να χρησιμοποιήσω και στρατηγικές εναντίων ισχυρότερων αντιπάλων οι οποίες δίχασαν την ελληνική κοινότητα και δέχτηκα -σωστά/άδικα- κριτική.
πολλές φορές επικοινώνησα/επίπληξα managers που δεν μας βοήθαγαν με καλές αγ.καταστάσεις γιατί ήθελα να κερδίσουμε στο επόμενο μάτς της εθνικής.
έδωσα λοιπόν μεγάλο βάρος στην προετοιμασία/συντήρηση/κατασκοπία..το αγωνιστικό κομμάτι της U21
β) στο επίπεδο ανάπτυξης νέων παικτών για την εθνική ανδρών θεωρώ ότι δεν πέτυχα. Δεν κατάφερα να εμπνεύσω την δημιουργία νέων φαρμών, με δική μου συμβολή ελάχιστοι παίκτες σώθηκαν που ίσως παίξουν στην εθνική ανδρών κάποια στιγμή, και είχα μέτρια επικοινωνία με τον mamu (και αυτό με δική μου υπαιτιότητα) γιατί ακριβώς οι παίκτες που ίσως να μπορούσαν να απορροφηθούν απο την μεγάλη εθνική(υψηλή προοπτική) αποτελούσαν μειοψηφία στο αγωνιστικό ρόστερ.
ΟΜΩΣ, επικοινώνησα..πολύ..πάρα πολύ με managers....τους έδωσα επιλογές για το αν θα φτιάξουν παίκτες για την εθνική ανδρών ή μικρότερο project για την εθνική νέων...έδωσα επιλογές και κατεύθυνσεις...
αποτέλεσμα: σήμερα περισσότεροι managers ασχολούνται με την προπόνηση παικτών -όχι πάντα επιτυχημένα- αλλα το καλύτερο πολλοί επέλεξαν να ξαναπροπονήσουν νέους παίκτες με διαφορετικό project αυτό της μεγάλης εθνικής.
μετά απο συνομιλίες με ιερά τέρατα του ελληνικού buzzer κατάφερα να αυξήσω την προοπτική όσων θα πέρναγαν στην U21...έτσι πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν απο αιώνιο ταλέντο+ (όχι πάντα :)) και μάλιστα απο σήμερα έχω στείλει μήνυμα ότι θα ασχολούμαστε με προοπτικές superstar+ (εκτός βέβαια εξαιρετικών περιπτώσεων)

δεν νομίζω ότι εδώ υπάρχει χώρος αντιπαράθεσης. οι διαφορετικές απόψεις που εκφράστηκαν νομίζω ότι σε πολλά σημεία ταυτίζονται αλλα νομίζω ότι έχουν δίκιο όσοι επιμένουν να καλούνται στην μικρή εθνική νέων παίκτες που έχουν προοπτικές να συνεχίσουν στην μεγάλη. αυτό βέβαια χωρίς να αδικούμε managers που ήταν άτυχοι στην επιλογή των draft και παρόλα έκανα αξιόλογη δουλειά στην προπόνηση.

Τέλος αν η U21 ΔΕΝ είναι ανταγωνιστική, νομίζω ένας παράγοντας ενδιαφέροντος του παιχνιδιου...ατονεί. χάρηκα πολύ κάποιες μεγάλες νίκες των μικρών μας.

This Post:
22
199877.26 in reply to 199877.25
Date: 11/3/2011 4:40:21 PM
Overall Posts Rated:
335335
θα σε περιμενω να κατεβουμε εμεις οι δυο μαζι..
θα ειμαστε το μουσταρδι με το κιτρινο..
ο καφες με την ζαχαρη..
το ψωμι με το αλατι..
το γκαζι και ο σιμπλεκτης..
ο τιμον και ο πουμπα..

εγω να αναλαβω διατροφες,προπονησεις,προγραμμα κλ των παικτων..
και εσυ σχεσεις,συνεντευξεις,βραδυνες εξοδους κλ..

τα περιγραφω και κλαιω!!

This Post:
00
199877.27 in reply to 199877.26
Date: 11/3/2011 4:50:09 PM
Overall Posts Rated:
334334
Ο τιμον και ο πουμπα λέει... χαχαχαχαχαχα

This Post:
00
199877.28 in reply to 199877.27
Date: 11/3/2011 5:57:19 PM