BuzzerBeater Forums

Latvija - III.4 > Preses klubi

Preses klubi

Set priority
Show messages by
From: Armiins

This Post:
11
203616.19 in reply to 203616.18
Date: 4/28/2012 6:15:18 AM
Overall Posts Rated:
231231
Play-off

Neapturami un ātri ir pienācis 19.sezonas play-off. Mavericks#41 kluba vadība gan to sagaidījusi bez liekiem uztraukumiem, un par paša play-off norisi arī šaubu nav. Tomēr kluba menedžeris Armiins, izmantoja iespēja un pieteica preses konferenci - kā pats teica, jāizmanto visi reklāmas veidi. kādi iespējami.

Konference bija pieejama visiem medijiem - tajā uzstājās, menedžeris Armiins, kā arī pašmāju izaudzinātais talants - Zigmars Bikše un nesenais pirkums Rainier Seelbick plus tautietis Torben Landwust, kurš darbojās kā tulks. Ainars Zandarts (komandas kapteinis) ģimenes apsvērumu dēļ nevarēja ierasties.

Pirmais runāja galvenais menedžeris Armiins: Pienācis play-off laiks. Mums tas solās būt ļoti viegls, taču mūsu sadraudzības klubiem - Sav3jiem un White Tiger, šis būs ļoti spraigs un grūts laiks. Sav3jie gan vēl nav play-off zonā, taču pēc šodienas spēles redzēsim - apstākļu sakritības gadījumā, tas var notikt. Esam jau šiem klubiem izrādijuši palīdzību - White Tiger tika aizsūtīts taktisko variantu speciālists, bet Sav3jiem masāžists.
Pašu uzdevums ir vienkāršs un skaidrs - uzvara līgā, katrā spēlē uzvarot vismaz par 40 punktiem. Analizēsim spēles ar domu jau par nākošo sezonu. mērķis nākamsezon arī tagad tiek oficiāli paziņots - uzvara III.līgā.

Tad pie vārda tika Zigmars Bikše: šī sezona visai komandai bija ļoti veiksmīga. Primārais bija kauss, kur tikām līdz savu iespēju maksimumam, un zaudējām finasiāli un spēlētāju meistarībā pārākajiem Kreisajiem Iemetejiem no Virslīgas. Esmu ļoti apmierināts arī ar personisko sniegumu - šī bija pagaidām mana veiksmīgākā sezona. Prieks, ka treneris uzticējās un laida sākumsastāvā, tāpat cītīgi strādāju treniņos. algas kontrakts man beigsies pēc šīs sezonas, un paredzams, ka tai vajadzētu būt krietni lielākai, jo tomēr mana izaugsme ir bijusi diezgan vērienīga. Varbūt mazliet pārstedzīgi - taču, vēlos šajā klubā pavadīt visu karjeru. Tas ir lielisks klubs, ar augstiem standartiem. Viss ir labākajā līmenī, sākot ar ģērbtuvēm, un beidzot ar komandas biedriem. Ceru, ka finansiāli klubam, izdosies mani noturēt. Iespējams spēlētu arī par lētāku naudu, šeit.

Armiins
: Tā, kā nav sanācis laiks, vēlētos iepazīstināt visus ar kluba jaunāko pirkumu - Rainier Seelbick. Šis spēlētājs ir ļoti daudzpusīgs. Var aktīvi presingot, pārķert bumbas. Tāpat ir lielisks snaiperis - izcils buzzerbeater metienu izpildītājs. Fiziski spēcīgs - spēj darboties aizsardzībā, soda laukumā, pret masīvākiem un garākiem pretiniekiem. Īsāk sakot - lielisks papildinājums komandai.

Rainier Seelbick komentārs par pāreju (tulko, tautietis - Torben Landwust, kurš jau tekoši apguvis latviešu valodu) - šeit atbraucu tieši no Somijas II līgas, kur bija izveidojušās nesaskaņas ar kluba vadību. Viņi regulāri nemaksāju algu, tāpēc es pieprasīju izlikt sevi transfēra tirgū. Esmu priecīgs, ka tiku tieši Mavericks#41 kluba rindās, jo klubs ir ar lielām ambīcijām. Tāpat šeit spēlē mans bērnības draugs - Torben Landwust, kurš pierunāja gan klubu, gan mani slēgt vienošanos. Liels paldies, viņam. Tāpat manā izvēlē, liels faktors bija tam, ka zināms, ka Mavericks#41 klubam ir ļoti veselīga finansiālā situācija. IV līga, gluži nav man piemērota, taču sen jau zināms, ka nākamsezon spēlēsim III.līgā.

Ar to arī preses konference noslēdzās. Tika uzk;ausīti arī visu mediju jautājumi, kuri ar atbildēm apmierināti, aizgāja.

This Post:
11
203616.20 in reply to 203616.19
Date: 5/9/2012 6:11:56 AM
Overall Posts Rated:
118118

Varbūt daži jau būs ievērojuši, bet tie kas nav, WhT komandā ir pavisam jauns spēlētājs (10973965), kurš turpmākās sezonas būs komandas līderis. Ronalds uz Latviju devās taisnā ceļā no Bolīvijas. Benefelda rēķinā ir arī divi Rumānijas IV un III līgas čempiontituli kā arī piedalījies Austrālijas kausa finālā.

Pāris komentāri no Ronalda :

Sākumā biju nikns, ka man jāspēlē tikai III līgas klubā, taču, kad uzzināju, ka jāspēlē Latvijā es samierinājos. Beidzot būšu mājās. Protams nebūs vairs spēlēšana tik augstā līmenī kā Bolīvijas virslīgā, bet ir mērķis tur nokļūt ar šo komandu šeit Latvijā.

Komandas menedžeris par Ronaldu :

Godīgi sakot šis viss ir viena liela nejaušība, bet kā saka, nejaušību nav. Bieži negadās, ka ar vienu bidu var nopirkt tik labu spēlētāju, bet brīnumi notiek, vēl pie tam Ronalds tika nopirkts uz pusi lētāk nekā viņa tirgus cena. Protams tagad vajadzēs pārkārtot sākotnējos plānus par nākošo sezonu un pagaidām nav ne jausmas kāda izskatīsies komanda sezonas sākumā.
Ir arī labā ziņa, Ronalds noteikti palīdzēs cīņā pret Mavericks#41 draudzības spēlē, kuru komandas vadība uzskata par vienu no svarīgākajām sezonā un zaudēt nav ieteicams.
Arī situācija ar Pavilonu drīz atrisināsies, ja viņu neviens nenopirks rīt, tad Agris paliks komandā uz nākošo sezonu, protams viņam nāksies piestrādāt pie piezīmju problēmām.

Fredijs Vilburs par situāciju komandā :

Gaisotne komandā ir saspringta, kluba vadība pagaidām dara nesaprotamas lietas, vispirms saka, ka nākošsezon cīnīsies par palikšanu līgā, bet tagad nopērk gandrīz izlases rezerves līmeņa centru, kas neliecina, ka komanda grib tikai cīņu par palikšanu līgā. Nav saprotama arī mana loma komandā, jo pirms kāda laika man solīja, ka būšu pamatsastāvā, bet tagad ar Ronaldu un iespējamo Pavilona palikšanu neko nezinu, pilnīgs haoss, neviens neko nezin, kas un kā būs.

Tā par jaunākajiem notikumiem White Tiger komandā stāsta komandas varenie.

This Post:
00
203616.21 in reply to 203616.20
Date: 5/9/2012 6:44:49 AM
Overall Posts Rated:
231231
un tu teici,ka es dodot pērkot Antonu?:D
J*ptvai - šitā mani pārsteigt?:D :D
bet neteikšu, ka nepatīkami - vnk mute palika vaļā.:D

galvenais jautājums - kā ar finansēm?
un pavēro intereses pēc - pa cik mainās suvenīri,kad šādu letiņu nopērk?:D

bet nu nez - neko sakarīgu tagad nevaru pateikt - vnk šoks....:D

This Post:
00
203616.22 in reply to 203616.21
Date: 5/9/2012 10:11:44 AM
Overall Posts Rated:
118118

No sākuma nopērkot bija tāda sajūt, vai vajadzēja, un tā vēl nav pametusi. Ar finansēm viss normāli, apmēram šāda algu summa arī paliks, pagaidām ir mīnusi, bet tas pateicoties HRockets, kurš atņēma man 1/3 no pēdējās mājas spēļu ienākumiem. Tāpēc novēlu viņam uzvarēt finālā, lai nekas tamlīdzīks neatkārtotos ( pēdējais joks protams, vienīgi uzvarēt viņš gan varētu, lai lielais 8nieks paliktu nedaudz vājāks ).
Tagad tikai atliek cerēt, ka taktika uz vienu spēlētāju balstīta komanda attaisnosies, jo vairs kaut tuvu Ronaldam līdzīgu spēlētāju atļauties nevaru.

P.S. Labs papildinājums pirms spēles 17. maijā, tajā viņam jāparāda visa varēšna.

This Post:
00
203616.23 in reply to 203616.20
Date: 5/9/2012 1:36:08 PM
Overall Posts Rated:
44
Nenoturējies vecīt. :D bet nu interesanti. :D

This Post:
00
203616.24 in reply to 203616.22
Date: 5/10/2012 12:58:10 AM
Overall Posts Rated:
231231

Labs papildinājums pirms spēles 17. maijā, tajā viņam jāparāda visa varēšna.

tas pats attiecas uz manējiem.:)

This Post:
00
203616.25 in reply to 203616.23
Date: 5/10/2012 1:40:41 PM
Overall Posts Rated:
118118

500 k aizgāja nemanot, trīs spēlētāji un arēna, kaut kāds ārprāts

This Post:
11
203616.26 in reply to 203616.25
Date: 5/21/2012 1:52:35 PM
Overall Posts Rated:
231231
20.sezonas iesākums

1.spēle

Šodien tika sasaukta Mavericks#41 preses konference. Iemesls - 20.sezonas starts. Jāteic, ka pirmā līgas spēle jau aizvadīta - viesos Mavericks#41 III.12 līgā debitēja pret Mistēriju. Spēli mazliet labāk iesāka mājinieki, un puslaikā ejot viņiem bija 8 punktu pārsvars. Puslaikā kluba galvenais treneris, nodeva kārtīgu sutu - un jau pēc 3.ceturdaļas mūsu komanda bija panākusi izlīdzinājumu. Tiesa pakaldzīšanās prasīja lielu enerģiju - 4.ceturdaļa komanda salūza, kā rezultātā likumsakarīgs zaudējums ar -11 punktiem. Tikai pēc spēles uzzināju, ka Mistērijas ģenerālmenedžeris šo spēli uztvēra ļoti nopietni...
Spēlē īpaši izcelt kādu spēlētāju grūti. Prieks, par Zigmaru Bikši, kurš pret daudz slavenāku, un pieredzējušāku pretspēlētāju 9 punktus un 8 rezultatīvas piespēles. Tiesa, tieši viņa pretspēlētājs (13571956), bija rezultatīvākais Mistērijas rindā - viņam 19 punkti un 12 rezultatīvas 'piespēles. Pozitīvi izcēlās arī Landwust - kopā viņš savāca 20 atlēkušās bumbas, iemeta 19 punktus, un atdeva 5 rezultatīvas piespēles. Tiesa spožo sniegumu pabojā 6 kļūdas. Jāatzīmē, ka arī no Rainier Seelbick tiek gaidīts labāks sniegums, taču vēl jau komanda nav iespēlējusies...

Ko sagaidām no rītdienas?

Armiins: Neapšaubāmi, sagaidu uzvaru. šī būs mūsu pirmā 20.sezonas līgas spēle mājās - tāpēc ir izpārdotas visas biļetes. Fani, noteikti vēlēsies redzēt uzvaru. Runājot, par pretinieku - Barbarosa spēlē labi, un ir mūsu konferences līdervienība, taču mums ir krietni labāka ārējā līnija - vianm no viņu līderiem ir ilgstošs savainojums, un šobrīd līderu lomu uzņemas "garie". Tieši uz viņa vajājiem punktiem spēlēsim. Tātad rītdien atbalstam mūsu komandu, un gaidām pirmo uzvaru līgā!

Kas paredzēts uz ceturdienas Kausa maču?

Kausa 1.kārai neko nepietaupīšu. Spēlēs tie, kuriem vēl būs enerģija - šī būs arī lieliska pieredze jaunajiem spēlētājiem, jo HRockets ir spēcīga komanda. Uzvaru negaidu, taču nešaubos, ka jaunie cīnīsies, un varbūt beigās atvedīs mums no izbraukuma saldu, un sviedriem bagātu uzvaru?

This Post:
11
203616.27 in reply to 203616.26
Date: 5/23/2012 1:12:26 PM
Overall Posts Rated:
118118

White Tiger vēstnesis

Iesākumā gribam pavēstīt, ka pirmo reiz WhT vēsturē, kāds no komandas spēlētājiem iekļauts kādas izlases sastāvā, Marks Orators (25291165) to ir paveicis, šī ziņa patiešām bija negaidīta un izlases mājas lapā menedžeris gāja vairākas reizes, lai patiešām tam noticētu, atliek tikai viņu trenēt un viss ies uz augšu.

Tālāk nedaudz par vakardienas spēli (46426349) komandas menedžeris

Kad 3. ceturtdaļā palika spēlēt tikai 1:15 ( pie rezultāta 62:83, Nezinisu labā ), es nodomāju, viss Benefelds un Pavilons tiks pārdots un sezona tiks aizvadīta ar vienu no vājākajiem sastāviem WhT vēsturē. Zaudējot TV spēli tik lielu algu summu nekādā gadījumā pavilkt neizdotos. Taču tad notika brīnums, 13 minūtēs tīģeri izdarīja to, ko nespēja 35 minūtēs, nomētāt Nezinisus 34:19. Spēles kulminācija notika 11. sekundes līdz spēles beigām mana komanda zaudēja ar 3 punktiem, kad WhT paņēma pārtraukumu. Visi bija satraukti, es kodu nagus, plēsu matus no uztraukuma. Pēdējais uzbrukums, sekundes ritēja, bet neviens nemeta pa grozu, izspēlēja bumbu uz stūri, un kuram gan citam, kā komandas kapteinim, kuram par laimi roka nenotrīcēja, godīgi sakot kad parādījās "F. Wilbur (5182976) stūrī atbrīvojas no sedzēja un met trīspunktnieku", biju šausmās, jo viņš nav labākais WhT metējs no tālienes. Pagarinājumā tīģeri turpināja iesākto un laimīgi svinēja uzvaru.
Kāpēc šo visu stāstu ? Tāpēc, lai citiem un arī sev atgādinātu, ka nekas nav neiespējams, ja vakar būtu zaudējis, 100 % Benefelds un Pavilons būtu pārdošanā, 100% netaptu šis raksts, 100% šodien neieietu BB un nezinātu, ka Orators iekļauts U-21 izlasē.Un ne jau tāpēc, ka zaudētu spēli, bet dēļ tā, kā to zaudētu. Tāpēc spēle jāskatās līdz beigām, lai cik bēdīgi reizēm tas izskatītos un galvenais nekad nepadoties.

Nedaudz par ceturtdienas kausa spēli - pirmkārt tākā četriem līderiem šonedēļ pārspēlētas minūtes, viņi ceturtdien nespēlēs, arī Pantos domājams nespēlēs, tāpēc nāksies iztikt ar vakardienas varoni Vilburu kā līderi un Tiršu saspēles vadītāja postenī, nedrīkst aizmirst arī Oratoru, kuram šī būs pirmā pilnā spēle WhT sastāvā.

Uz priekšu White Tiger !

Last edited by LA-Attack Beast at 5/23/2012 1:15:21 PM

This Post:
00
203616.28 in reply to 203616.27
Date: 7/6/2012 9:55:57 AM
Overall Posts Rated:
231231
Viena 20.sezonas puse ir jau aizvadīta,bet Mavericks#41 kluba nākotnē tuvojās svarīgākā sezonas daļa-playoff. Neapšaubāmi,tas ir notikums,ko nespēj sagaidīt gan fani,gan spēlētāji. Drīz vaļā "sprāgs" tirgus,kur būs pieejami dažāda kalibra uzvaru kaldinātāji,kurus iekāros daudzi menedžeri... Mazliet par šo un citiem jautājumiem,intervijā ar Mavericks#41 kluba ģenerālmenedžeri Armiinu.

Žurnālists: Sezonai strauji skrienot, esam nonākuši vidusceļā - nupat aizvadīts all-star vīkends, un atsākas grūtais ceļš līgas mērogā. Kā jūs gatavojāties šai sezonai?

Armiins: Paskatoties līgas tabulā, visiem liksies, ka esam darbojušies izcili. No parastas debitantes,kurai eksperti labākajās prognozēs solīja play-off,esam kļuvuši par stabilu līgas līderi. Šai sezonai gatavojāmies jau laikus, tāpēc mani rezultāti ļoti nepārsteidz. Starpsezonā aktīvi bijām tirgū, kur tika nolūkoti lieliski papildinājumi - mazajiem tas bija universālais Rainiers Selbiks, bet groza apakšu tautietim Landvustam palīdz cementēt Antons Stifts. Lieliski bija tas, ka spējām saglabāt komandas kodolu - ir palicis gan fanu mīlulis Bikše,gan Landvusts, ilgadējais komandas veterāns Ainārs Zandarts, un snaiperis Nuči, par kuru pretinieki joko, ka viņš trīnīšus var iemest pat no ǧērbtuvēm...Izlējām daudz sviedru treniņnometnēs, un rezultāti,manuprāt, ir redzami.

Žurnālists: Jūs pieminējāt līgas tabulu. Pašlaik jūs esat līdere ar bilanci 12-1. Kā jums izdevās šāds starts, un kā jūs to vērtējat?

Armiins: Pats starts nebija pārāk veiksmīgs... Bijām rūpīgi gatavojušies sezonai, un vēlējāmies to iesākt ar uzvaru. Rūpīgi bijām veikuši skautingu un video analīzi par Mistēriju. Diemžēl, spēlei beidzoties, tablo rādīja sāpīgu zaudējumu. Prieks, ka puiši nepadevās, un turpmākajās spēles aizvadīja ar lielisku cīņassparu, kas deva rezultātu - esam uzvarējuši 12 līgas spēles pēc kārtas! Domāju, tā nav veiksme. Visam pamatā ir smags treniņu un starpsezonas darbs. Rūpīgi iespēlējām, gan uzbrukuma, gan aizsardzības kombinācijas, spēlēs cenšamies darboties agresīvi, bet uzbrukumā cenšamies būt kreatīvi - ieliekam sulīgu danku, iemetam grūtu trīnīti,dodamies caurgājienus vai vienkārši izspēlējam līdz brīvam metienam. Tas viss dod rezultātu,kuru jūs varat redzēt līgas tabulā.

Žurnālists: Jūs pieminējāt konkrētu spēli pret Mistēriju. Kā jūs vispār vērtējat līgas pretiniekus?

Armiins: Protams būtu nekorekti teikt - tas ir lūzers, tas nav utt. Pretinieki ir dažāda kalibra, arī spēku samērs konferencēs nav vienāds. Sezonas sākumā, skauti deva informāciju par visiem klubiem, bet īpaši izcēla vienu - Kryptolite. Tas bija spēcīgs klubs, kurš pabijis arī II.līgā. Neteiktu, ka baidījāmies,bet ļoti respektējām viņu. Diemžēl, šis klubs problēmu dēļ ir izstājies no cīņas, tāpat vēl arī Brigaade. Kopumā uzskatu, ka uz doto brīdi esam labāki, jo mums, manuprāt, ir sabalansētākais sastāvs. Ir komandas kur ir spilgti līderi, kā Drakuls, Plosts, taču pagaidām neesam piekopuši taktiku vienam spēlētājam maksāt pusi no algu budžeta...Gribu uzsvērt arī vārdus „pagaidām esam”,jo ir komandas kas labi progresē, iepērkas tirgū. Nesen vēl 2 klubi, katrs par vienu miljonu nopirka spēlētāju. Šādas cenas tikai liecina par to, cik viņi labi situēti, un konkurētspējīgi.

Žurnālists: Tagad pievērsīsimies spēlētājiem. Jūsu sastāvā ir gan jauni puiši, gan veterāni. Kāda īsti ir jūsu politika šajā jautājumā?

Armiins: Mūsu komandā izteiktu veterānu nav. Jā, ir Franko un Zandarts, kas tagad nāk uz maiņu un kuriem jau ir 30+ gadi. Vienkāršs skatītājs varbūt īsti nespēj novērtēt viņu devumu. Nāk play-off, un tieši tur veterāni ar izslēgšanas pieredzi spēlē lielāko lomu. Man ir prieks, ka esam spējuši atrast vidusceļu - ir jaunie puiši (Bikše, Gelze, Švipiņš, Celiņš), brieduma gados esoši spēlētāji (Nuči, Selbiks, Landvusts) un veterāni (Stifts, Franko, Zandarts). Iespējams, tieši šāda formula vajadzīga lai uzvarētu līgā - to mēs redzēsim pēc dažām nedēļām

Message deleted
Advertisement