Speju Komjaunimo tiesos gerbejas esi ? Prie ko cia emocijos ? Man ant to AJAX nusisikti, be to kad FIFA 2011 su jais susikures profili sulosiau sezona, niekas daugiau manes nesieja su jais :D:D Taip pat ir tie airiai man dzin, tiek kas gavo pries argentina dzin, nes sirgau tada uz argentina ir maradona ir jei buciau vaikas kaip tada kai ziurejau tas varzybas ir toliau sakyciau kad rankos net nebuvo :D:D Esme yra pripazinti tiesa. O tiesa akivaizdi. Jei cia buratiniskus juokelius meti nesvarbu kas toks esi zalfanis ar rytfanis, prasau bent cia nekisk tos priespriesos, kuri irgi kuriama tam kad sutraukti daugiau ziurovu, nes jei neturi prieso pries ka kovot, pergale nera tokia idomi, o kai tiek supriesinami miestai, komandos, kas daroma dirbtinai per ziniasklaida is abieju pusiu(kiekviena kluba palaikantys fanai sakys kad kiti pila tik purva ant ju o jie patys sventi, deja abi pila puses viena ant kitos), tai kaunieciui iveikus vilniecius tampa vos ne euforija kas buna ir atvirksciai. Mano cia yra nuomone, kad visas konfliktas tarp Zalgrio ir Ryto yra sukurtas dirbtinai kad sukeltu kuo daugiau gerbeju ir tiek. Aisku cia dauguma durniu isvadinsit, bet tai kad kai Romka atleido Maskoliuna ir treneriu paskyre Salenga, tai ivyko kai Romanovas su Vainiauskiais kartu viens salia kito stebejo Eurolygos final 4 ir laimingi snekuciavosi. Speju nutare mini spektakliuka sukurt ir sukure, laimejo kas turejo laimet pagal sutarima. Tas pats siais metais, snoras nutare neberemti l. ryto, tai Vainiauskiu pirmas skambutis buvo Romanovui, kuris pazadejo remti Vainiauskiams ju kluba, ir iskart snoras vel remia. Ar ne draugai taip elgiasi ir i viena duda puciantys ? :)) Snoras aisku bankrutavo, dabar is kur Ryto bapkes ? Speju Guoga su tuo paciu Romanovu pompuoja. Jie verslininkai, jie darosi reklama savo imonem ir sau. Visi i viena ranka musa, o vaikai piemenys forumuose kariauja kaip priesai didziausi :)) Tas pats Guoga remia tiek Ryta tiek Zalgiri tiek kitus klubus vienodai, esme ju tikslas islaikyti krepsinio lygi lietuvoje ir tureti 2 bent jau stiprias ekipas kad konkuruoti turetu su kuom, cia geroji puse, o juodoji visiems ir taip aiski.