BuzzerBeater Forums

BB Israel > דיון על טקטיקות

דיון על טקטיקות

Set priority
Show messages by
From: Tomer

To: Ehud
This Post:
22
206363.19 in reply to 206363.18
Date: 1/17/2012 4:03:45 PM
Tel Aviv Purple Knights
II.3
Overall Posts Rated:
9393

בכלליות מהניסיון שלי המנהלים של המשחק משתדלים להתערב כמה שפחות בשוק ולהנהיג שוק חופשי ככול הניתן

זה בכלל שכולם חזירים אמריקאים קפיטליסטים

This is my signature, this is where I heal my hurts.
This Post:
00
206363.20 in reply to 206363.19
Date: 1/17/2012 4:27:09 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
409409
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אני דווקא ממש מבסוט על המשחק וכמה שהוא מאתגר. הדבר היחיד שאני לא אוהב במשחק זה את טקטיקת הסבלני שלא קשורה לשום דבר מהמציאות.

From: Ehud

This Post:
00
206363.21 in reply to 206363.19
Date: 1/17/2012 5:02:21 PM
Overall Posts Rated:
274274
צריכים כמה קיבוצניקים בסגל...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy

This Post:
00
206363.22 in reply to 206363.20
Date: 1/17/2012 5:05:09 PM
Overall Posts Rated:
274274
אני דווקא ממש מבסוט על המשחק וכמה שהוא מאתגר. הדבר היחיד שאני לא אוהב במשחק זה את טקטיקת הסבלני שלא קשורה לשום דבר מהמציאות.

מפרגן ואני אגב רשמתי על זה גם בגלובלי

אני חושב שאף פעם לא ממש הבנו לעומק את הטקטיקה הזאת. בעונות האחרונות נהיה לה שימוש רחב יותר תוך "ניצול" של האפשרות להציב שמירות שונות לעמדות שונות.

אני לא עדיין לגמרי שולט בטקטיקה אבל אפשר להגיד בבטחה שהיא מנצלת מיסמצ'ים בצורה צינית. הכל טוב ויפה אבל היא שוברת את המציאות כי היא יוצרת מיסמצ'ים של גבוהה שומר על גארד שנהנה מזה שהוא זורק בכלל מרחוק כאשר הסנטר ששומר עליו סמול במקרה הטוב או שוטינג במקרה הרע צריך לשמור אותו כשהוא הולך חזק פנימה...

From: TrinZ
This Post:
00
206363.23 in reply to 206363.22
Date: 1/17/2012 10:49:38 PM
Overall Posts Rated:
134134
אני דווקא מאוד נהנה מהמשחק וחושב שהוא בנוי בצורה מעולה -אולי לא מושלם- אבל ממש מעולה.

אני גם חושב שסבלני זו טקטיקה חשובה משום שהיא נותנת אופציה לקבוצות פחות טובות לנצח תוך ניצול של מיסמץ' אחד שהם יכולות- מה גם שזה לא עובד תמיד וזה מהווה הימור- אך זה מכניס עניין גם למשחקים לא שקולים- במיוחד משחקי גביע מול קבוצות מליגות גבוהות יותר.
ואת המיסמץ' של גבוה ששומר על גארד-אפשר בקלות לנטרל על ידי שמירה אזורית- זה כל היופי- שלא תמיד קל לבחור בשמירה אישית כאופציה הנוחה והקלה.

לגבי האמירה שזה לא מציאותי- חברים- צאו מהסרט- זה משחק מחשב לא מציאות!

אני זוכר שקראתי ת'רד אחד בפורום העולמי שדיבר על להפוך את המשחק לאמיתי יותר - הוא רצה לעשות פציעות שמסיימות קרייירה של שחקן - ואז צריך ביטוח מקצועי וכו' - זה משחק לא מציאות- מי שרוצה מציאות -יכול לנסות לנהל קבוצת ספורט במציאות.

This Post:
00
206363.24 in reply to 206363.23
Date: 1/18/2012 4:46:27 AM
Overall Posts Rated:
274274

לגבי האמירה שזה לא מציאותי- חברים- צאו מהסרט- זה משחק מחשב לא מציאות!

אני זוכר שקראתי ת'רד אחד בפורום העולמי שדיבר על להפוך את המשחק לאמיתי יותר - הוא רצה לעשות פציעות שמסיימות קרייירה של שחקן - ואז צריך ביטוח מקצועי וכו' - זה משחק לא מציאות- מי שרוצה מציאות -יכול לנסות לנהל קבוצת ספורט במציאות.

נכון - אבל כמו כל דבר בחיים היופי והקושי במקרה הזה הוא במינון.
המשחק כן שואף לייצר סימולציה של ניהול קבוצת כדורסל.
יש המון דברים שהם לא בול כמו המציאות אבל הם מצוינים במציאות הוירטואלית של המשחק.

בנוגע לפיישנט אני אחלוק עליך דווקא מהסיבה בגלל עובדות היסטוריות.
פיישנט קיימת כאפשרות התקפית במשחק מאז שאני זוכר בערך (נניח מעונה 5)
בצורה גלויה אפשר להגיד שלא השתמשו בטקטיקה הזאת כמעט. אולי כי לא ידענו איך ואולי כי היא לא היית מספיק טובה.
הטקטיקה נהיית רלוונטית פתאום נוכח האפשרות לסדר העמדה הגנתית לא לפי עמדות (אפשרות מבורכת)

הבעיה שהשילוב בין האפשרויות (העמדה הגנתית לא לפי עמדות ופיישנט) יוצרת מצב שאני מאוווווד בספק אם לזה התכוון המשורר כשהוא בנה את טקטיקת פיישנט ואת האפשרות להעמדה הגנתית לא לפי עמדות.

To: Ehud
This Post:
00
206363.25 in reply to 206363.24
Date: 1/18/2012 6:15:11 AM
Overall Posts Rated:
134134
אני לא יודע אם המשורר התכוון לזה או לא- לטעמי זה רעיון מצוין גם אם לא התכוונו אליו מהסיבה הפשוטה שהוא נותן אופציה לנצחון לקבוצות פחות טובות מול קבוצות טובות יותר (שרובם פשוט עשירות יותר בגלל ותק(

אני העונה הפסדתי מול קבוצה פחות טובה וניצחתי קבוצה טובה יותר בעזרת הטקטיקה הזו-לדעתי זה מוסיף עניין למשחק -אני גם מוצא שרוב מי שמתלונן על הטקטיקה הזו הם הקבוצות העשירות והותיקות יותר ואילו הקבוצות החדשות והצעירות משתמשות בזה יותר -- נשק אנדרדוגי...

This Post:
00
206363.26 in reply to 206363.25
Date: 1/18/2012 6:26:29 AM
Overall Posts Rated:
274274
נשק לאנדרדוג זה בסדר גמור.
צריך להיות היגיון בדברים פשוט.

From: LA-Nir

This Post:
00
206363.27 in reply to 206363.25
Date: 1/18/2012 10:46:58 AM
Overall Posts Rated:
343343
עם כל הכבוד לנשק האנדרדוגי הזה (ואין כבוד כי הוא לא הגיוני בעליל)י

אני נכנסתי למשחק בעונה 6 ערן בליגת העל נכנס למשחק בעונה 6 אמיר מליגת העל עונה 7 כל הקבוצות האלה זה לא
קבוצות שנהנו מחלוקת הכספים המופרזת של העונות הראשונות שמשחק בית בגביע היה מביא לך כנסה נוספת של משחק

הקבוצות האלה התחילו בעונה הראשונה שלהם בליגה 4 בדיוק כמו כולם עם אותו אולם ואותם נגרים פחות או יותר בסגל והגיע לאן שהגיע על ידי שימוש נכון במשאבי הקבוצה ניהול נכול של המשחקים ואימון שחקנים צעירים

אני לא זוכר שהשתמשתי בטקטיקה כזאת שמנצלת באופן ציני באג במנוע וכן זה באג וניצול משהוא שאי אפשר להתמודד איתו בצורה הגיונית (ולא זה לא כמו לשחק שלושה גבוהים מול 3 גארדים מצב זה יש לשתי הקבוצות מיסמצ' באותה עמדה אחת פנימה אחת החוצה)

אני לא מקבל את הנימוק שלך שהקבוצות נמצאות בצמרת רק בגלל שהם עשירות יותר הקבוצות העשירות שאתה מדבר עליהם ללא ניהול נכון כבר מזמן לא בצמר של שום דבר ולא נמצאות כבר בליגת העל או מתנדנדות בין הליגות

רוצה נשק לאנדרדוג? הנה קבל קראנץ מול רגוע תעלה נכון התקפית ותעלה נכון הגנתית ניצחת במצ'אפים? היית עם התלהבות נכונה? גישה נכונה? כושר משחק טוב יותר? אתה תנצח לרוב לא תמיד כי תמיד יכול לצאת לך שחקן ב 15 דקות בעברות עוד אחת להיפצעה וכל שאר הסגל פשוט מקבל יום רע ( דוגמא ארביטררית לחלוטין לא משהו ספציפי)י

וכן אתה אומר שהקבוצות היחידות שמתלוננות על הטקטיקה הזאת הם הקבוצות הפיבוריטיות? ברור שהם יתלוננו כי הם לא משתמשות בטקטיקה שמנצלת באג במנוע כדי להשיג יתרון לא הוגן (למה לא הוגן? כי אין שום דרך להתמודד איתו) במשחק מסויים

אולי הכול בולשיט ואולי אתה צודק יאללה לנצל פירצה בחוק לפני שישנו אותה (כי הדעה שלי היא שכן ישנו אותה יש גבול לכל תעלול) ובוא ניקח גביע על ידי שימוש בטקטיקה מסריחה כי נפצע לי השחקן השני הכי טוב בקבוצה בשבוע של גמר גביע אז מה כבר נשאר להפסיד?

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: LA-Nir
This Post:
00
206363.28 in reply to 206363.1
Date: 1/18/2012 11:17:48 AM
Overall Posts Rated:
343343
אתה יודע מה? הנה נראה איך מתמודדים עם זה גם שיודעים שהולכים לעלות כך

קני אני הולך על סבלני מחר עם הולדה סנטר תבורי פ"פ ווליץ סמול וקוקייה ש"ג בבקשה אתה מוזמן לעשות עם המידע הזה מה שאתה רוצה

(נראה לך שהוא באמת יקח סיכון ויעלה עם חילופי שמירה לפי מה שאמרתי ויסתכן בכך שאני משחק משהו אחר?)

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain

This Post:
00
206363.29 in reply to 206363.27
Date: 1/18/2012 11:19:25 AM
Overall Posts Rated:
134134
ואני לדוגמא- נכנסתי למשחק בעונה 12...

חמש-שש עונות זה לא מעט בשביל להרוויח כסף... מה גם שבעבר גם שוק ההעברות היה מטורף בסכומים ששולמו עבור שחקנים...

הסיבה שקבוצות פייבוריטיות לא משתמשות בטקטיקה הזו זה לא רמת מוסר גבוהה יותר -אלא פשוט מאוד שנוח להם עם זה רוב הזמן- ככה אין הפתעות והם נשארות בטופ ומשחקות לוק אינסייד שאין איך לעצור נכון להיום או ראן אנד גאן עם גארדים שלקבוצה הנגדית אין כמעט סיכוי מולם מלבד הימור פרוע ושומרות אישית כי הקבוצה שלהם יותר טובה והם יודעים שגם ככה הם יעצרו את הקבוצה שמולם לא משנה מה היא תעשה...
אלא אם כן היא תעלה סבלני במיסמץ' שיכריח אותם לחשוב על לשמור אזורית ולשבור את השבלונה וזו הדרך להתמודד עם זה - זה יוצר סיכון כי לשמור אזורית החוצה חושף אותך פנימה ולמה שתעשה את זה אם אתה קבוצה טובה יותר?

סבלני זה הסיבה.

אני לא חושב שזה פרצה בחוק- לא כשאני מנצח עם זה ולא כשאני מפסיד לזה - למען האמת אני חושב שאם תצליח לקחת את גמר הגביע עם טקטיקה כזו --אשרייך יצאת מנגר תותח.

אפשר לחשוב שאם תעלה ככה זה מבטיח לך נצחון- יותר סביר שתקבל בראש בגלל הטקטיקה הזו...

מה גם - שמצבים כאלה בדיוק הם למה כדאי להשתמש בזה - כדי שלא נדע מראש שאתה הולך להפסיד בגמר גביע כי נפצע לך שחקן מפתח - ואולי יהיה מעניין יותר לראות את הגמר...

אני לא יודע אם זה ישפיע לקני על הטקטיקה או לא - אבל זה כבר יצר יותר עניין במשחק לא?

Last edited by TrinZ at 1/18/2012 11:27:25 AM

Advertisement