Όσο για το 2012 θεωρω ότι θα είναι μια χρόνια σαν τις άλλες. Ουσιαστικά άμα ήταν να γίνει κάτι, δεν θα δίνονταν τόσες πολλές θεωρίες. Θα είμασταν σίγουροι. Δεν γίνεται να λες ότι θα γίνει κάτι χωρίς να είσαι απόλυτα σίγουρος καθώς ο κόσμος τρομοκρατείται. Και για ποιον λόγο? Κανέναν απολύτως! Ο κόσμος θα καταστραφει το 2012? Ε ωραία συμφωνώ να καταστραφεί αλλα τι θα γίνει ακριβώς? Άμα κάποιος δεν ξέρει να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση δεν χρειάζεται να αναπτύσσει όλη αυτή την παραφιλολογια. Όλα αυτα τα λέω για αυτούς που υποστηρίζουν την ιδέα ότι ο κόσμος θα κατστραφει! Ρε παιδιά ας μιλήσουμε λογικά! Δεν μπορει κάποιος να λέει ότι θα γίνει κάτι χωρίς να ξέρει τι θα είναι αυτο, τι θα επακολουθήσει και τι θα γίνει τελικά! Τώρα αντίστροφη των πόλων κλπ είναι απλές θεωρίες που υποστηρίζουν κάποιοι. Αυτοί που έχουν βγάλει τις θεωρίες και τα σενάρια αυτα ούτε καν ξέρουν τι λένε. Όλα αυτα γίνονται, Αρχικά, για να μην δοθεί η δέουσα σημασία στα σημαντικά προβλήματα που μας αφορούν και οι πολίτες να ασχολούνται με μικροπράγματα, αφήνοντας κάποια άτομα να μας εκμεταλλεύονται μαζικά χωρίς εμείς να έχουμε ιδιαίτερα περιθώρια αντίδρασης. Επίσης, για να πλουτίσουν απο παραγωγές όπως ντοκιμαντέρ ταινίες μπλούζες σουβενίρ και ότι μπορείτε να φανταστείτε. Η ιστορια αυτή για αυτούς που την εφηυραν εχει μόνο οφέλη! Δεν έιχαν τίποτα να χάσουν απο μια τέτοια ιστορια και γιαυτο εξαπλώθηκε αυτο το παραμύθι με έναν τέτοιο ξέφρενο ρυθμό! Ημερολόγια κλπ είναι απλώς δικαιολογίες και όπως είπες και εσύ δεν συνεπαγεται ότι τα ημερολόγια μιλούν για το τέλος του κόσμου αλλα για μια καινουρια αρχή. Αλλα για να γίνει αυτή η αρχή αν όντως ισχύει αυτο, πρέπει να γίνουν καταστροφές! Θα αλλαξει δηλαδη το 2012 ο άνθρωπος και το 2013 θα γίνει ευαίσθητος σε όλους τους τομείς? Μου φαίνεται αρκετα δύσκολο. Τώρα για ευθυγραμισεις και νιμπιρου το θέμα δεν το έχω πολυ ψάξει αλλα ο καθένας λεει ότι να ναι. Οι μισοι επιστήμονες λένε το ένα οι άλλοι μισοι το άλλο. Εγώ δεν πιστεύω τίποτα από τα δυο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο καθώς , δυστυχώς, δεν έχω παρατηρήσει ο ίδιος τον νιμπιρου και ούτε έχω τις επιστημονικές γνώσεις για να ξέρω τι ακριβώς γίνεται στην περίπτωση μιας γαλαξιακης ευθυγραμμησης. Απλά όταν συζητάμε για τέτοια θέματα , ουσιαστικά μεταφέρουμε λόγια επιστημόνων. Αλλα εγώ πλέον, όπως είπες και εσύ, δεν εμπιστεύομαι όποιον να είναι γιατί όλα γίνονται με βάση τα προσωπικά και πολιτικά συμφέροντα. Άρα, για εμένα, όλα αυτα είναι μια τρύπα στο νερό γιατι πλέον, μόνο με στοιχεία και αποδείξεις μπορει να προοδεύσει ο άνθρωπος και γενικά το ανθρώπινο γένος. Οι θεωρίες αποτελούν απλά λόγια του αέρα. Δεν λέω ότι δεν γίνεται να αποδειχθούν, αλλα πως γίνονται να αναπτύσσονται, όταν δεν είμαστε σίγουροι στο κάτω κάτω? Αυτή ήταν η άποψη μου και σε αυτο το ζητημα