BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ύπαρξη εξωγήϊνων & καταστροφή του κόσμου

Ύπαρξη εξωγήϊνων & καταστροφή του κόσμου

Set priority
Show messages by
This Post:
00
206366.19 in reply to 206366.18
Date: 1/14/2012 11:19:04 AM
Overall Posts Rated:
2727
(novus ordo seclorum = πρός μια νέα Τάξη Πραγμάτων).
Έχουν εξηγήσει τι σημαίνει αυτή η φράση,αλλού παραπέμπει απλώς έχει παραφραστεί για να εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.

Επίσης με αφορμή τα προηγούμενα να πω πως ζωή μπορεί να εμφανιστεί μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες.Μόνο και μόνο αν αναλογιστούμε πως ο πλανήτης που θα κατοικείται θα πρέπει να είναι σε πολύ περιορισμένο εύρος απόστασης από τον ήλιο τότε καταλήγουμε πως τουλάχιστον "εδώ κοντά" είμαστε μοναχούληδες!

This Post:
00
206366.20 in reply to 206366.19
Date: 1/14/2012 11:37:13 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Δεν κατάλαβα τί ακριβώς εννοείς για το (novus ordo seclorum = πρός μια νέα Τάξη Πραγμάτων), αλλα δεν είναι σωστό να είμαστε και απόλυτοι.

Επίσης, δεν είδα πού διαφωνείς μαζί μου σε αυτό που λέω για την ύπαρξη ζωής.

This Post:
00
206366.21 in reply to 206366.18
Date: 1/14/2012 3:12:56 PM
Overall Posts Rated:
55
katse re iremise. mia koubenta eipa kai i ironia xeperase kathe proigoumeno... den ithela na se prosbalo. signomi an eimoun kapos iperbolikos. tespa as stamatisoume tis ironies. apopsi m oti me tpt den iparxoun exogiinoi sti gi. tora i skotseziki east sterling diki sou einai ? an ne(AN NE)poli patriotika to pires to thema(xoris na thelo na anapsoun ta aimata). dexomai alla to apotelesma tha einai asxeto me to thema mas... ante kai kali sinexeia...

This Post:
00
206366.22 in reply to 206366.18
Date: 1/15/2012 2:59:21 AM
Overall Posts Rated:
303303
Υ.Γ. Νικόλα, δεν σε ξέχασα, απλά αυτό που ρωτάς θέλει χρόνο και σκέψη για να απαντηθεί.

Αν απαντησεις σε αυτο τοτε θα εχεις αυτοματα πολλες αλλες απαντησεις στα ερωτηματα σου ...... ειναι το βασικο .... πως να γραψεις αν δεν ξερεις την αλφαβητο ?

This Post:
00
206366.23 in reply to 206366.22
Date: 1/15/2012 5:57:12 AM
Overall Posts Rated:
5050
Ωραίο θέμα! Αποψη μου είναι οτι υπάρχουν, τώρα σε τι μορφή και υπόσταση νομοτελειακά κάποια στιγμή θα μάθουμε...όχι απαραίτητα εμείς προσωπικά, αλλά το γένος μας.
Με προβληματίζει όμως ο ντόρος που γίνεται για την περιβόητη 21/12/2012...όχι για το τι πρόκειται να συμβεί τόσο, όσο για το γεγονός οτι μπορούν τα 'μεγάλα' κι επικίνδυνα μυαλά που βρίσκονται στην εξουσία να την καπιλευθούν και να επιχηρίσουν να εκβιάσουν γεγονότα κοσμοιστορικά-καταστροφικά, με σκοπούς καθαρά σκοτεινούς για εμάς τους απλούς ανθρώπους.

This Post:
00
206366.24 in reply to 206366.12
Date: 1/15/2012 6:06:35 AM
Overall Posts Rated:
5050
Επίσης, θα ήθελα την άποψη ΟΛΩΝ σας για αυτό:

http://www.katohika.gr/2012/01/o-v.html

Τα σχόλια σας θα ήθελα, διότι έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά έχω μερικά κενά στο να το τεκμηριώσω.

Θα ήθελα να μάθω την άποψη σου, δες και αυτά:
http://www.eleftheriaonline.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8630:%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%BA%CF%89%CF%86%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CF%8C%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1&Itemid=52
http://www.anapoda.com/tags/thoryboi-gr.html

Last edited by Templare at 1/15/2012 6:21:19 AM

From: VaSiLiS
This Post:
11
206366.25 in reply to 206366.24
Date: 1/16/2012 7:12:39 AM
Overall Posts Rated:
1616
Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν. Αρχικά, θα ήθελα να σου πω ότι δεν έγραψα ότι πιστεύω πάντα όλους τους επιστήμονες. Απλά πιστεύω αυτούς που έχουν να πουν κάτι. Να παραθέτουν την άποψη τους με ορθά επιχειρήματα τα οποία στέκουν στον τομεα της λογικής . Οι πιο πολλοί λένε ψεματα, αφου τάσσονται στο μέρος κυβερνήσεων και εξυπηρετούν συμφέροντα ( πολιτικά παντα ) . Αλλα θα ήθελα να πω ότι δεν πιστεύω ότι όλοι είναι ίδιοι και αυτοί που δεν είναι ξεχωρίζουν απο τους άλλους. Επίσης, δεν συμφωνώ σε αυτο που λες ότι εξωγήινοι υπάρχουν αποδεδειγμένα! Για να είναι κάτι αποδεδειγμένο πρέπει να το έχεις δει μπροστά σου! Μέχρι τότε είναι σενάριο και μόνο. Και εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν και είναι αρκετα εώς πολυ πιθανο να υπάρχουν , αλλα η λέξη " αποδεδειγμένα " είναι η τελευταία που θα έπρεπε να χρησιμοποιείται σε αυτήν την περίσταση! Συμφωνώ απόλυτα στο παράδειγμα που εξέθεσες με οξυγόνο και διοξείδιο του άνθρακα! Ότι δηλαδή το οξυγόνο μπορει να τους σκοτώνει. Αλλα και πάλι οι συνθήκες θα πρέπει να είναι ειδικές καθώς είναι δύσκολο να δημιουργηθεί ζωή σε έναν πλανήτη σαν την αφροδίτη και τον ερμη καθώς και τον πλούτωνα αφου οι θερμοκρασίες είναι παράλογες ( για τα κυβικά μας πάντα ) . Που ξέρεις μπορει να ζουν σε τέτοια κλίματα( απόλυτου ψύχους δηλαδη) ,αλλα δεν το θεωρώ τόσο πιθανο. Όσο για αυτο που είπες για τις αγελάδες, πολλά λέγονται απο πολλούς αλλα η ουσία είναι μια! Δεν έχουμε δει τιποτα με τα ματιά μας! Μόνο λόγια,λόγια,λόγια. Τίποτε άλλο! Σε λίγο σε διαφορετικό πόστ θα σου απαντήσω και για το 2012

Message deleted
From: VaSiLiS
This Post:
00
206366.27 in reply to 206366.25
Date: 1/16/2012 8:02:18 AM
Overall Posts Rated:
1616
Όσο για το 2012 θεωρω ότι θα είναι μια χρόνια σαν τις άλλες. Ουσιαστικά άμα ήταν να γίνει κάτι, δεν θα δίνονταν τόσες πολλές θεωρίες. Θα είμασταν σίγουροι. Δεν γίνεται να λες ότι θα γίνει κάτι χωρίς να είσαι απόλυτα σίγουρος καθώς ο κόσμος τρομοκρατείται. Και για ποιον λόγο? Κανέναν απολύτως! Ο κόσμος θα καταστραφει το 2012? Ε ωραία συμφωνώ να καταστραφεί αλλα τι θα γίνει ακριβώς? Άμα κάποιος δεν ξέρει να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση δεν χρειάζεται να αναπτύσσει όλη αυτή την παραφιλολογια. Όλα αυτα τα λέω για αυτούς που υποστηρίζουν την ιδέα ότι ο κόσμος θα κατστραφει! Ρε παιδιά ας μιλήσουμε λογικά! Δεν μπορει κάποιος να λέει ότι θα γίνει κάτι χωρίς να ξέρει τι θα είναι αυτο, τι θα επακολουθήσει και τι θα γίνει τελικά! Τώρα αντίστροφη των πόλων κλπ είναι απλές θεωρίες που υποστηρίζουν κάποιοι. Αυτοί που έχουν βγάλει τις θεωρίες και τα σενάρια αυτα ούτε καν ξέρουν τι λένε. Όλα αυτα γίνονται, Αρχικά, για να μην δοθεί η δέουσα σημασία στα σημαντικά προβλήματα που μας αφορούν και οι πολίτες να ασχολούνται με μικροπράγματα, αφήνοντας κάποια άτομα να μας εκμεταλλεύονται μαζικά χωρίς εμείς να έχουμε ιδιαίτερα περιθώρια αντίδρασης. Επίσης, για να πλουτίσουν απο παραγωγές όπως ντοκιμαντέρ ταινίες μπλούζες σουβενίρ και ότι μπορείτε να φανταστείτε. Η ιστορια αυτή για αυτούς που την εφηυραν εχει μόνο οφέλη! Δεν έιχαν τίποτα να χάσουν απο μια τέτοια ιστορια και γιαυτο εξαπλώθηκε αυτο το παραμύθι με έναν τέτοιο ξέφρενο ρυθμό! Ημερολόγια κλπ είναι απλώς δικαιολογίες και όπως είπες και εσύ δεν συνεπαγεται ότι τα ημερολόγια μιλούν για το τέλος του κόσμου αλλα για μια καινουρια αρχή. Αλλα για να γίνει αυτή η αρχή αν όντως ισχύει αυτο, πρέπει να γίνουν καταστροφές! Θα αλλαξει δηλαδη το 2012 ο άνθρωπος και το 2013 θα γίνει ευαίσθητος σε όλους τους τομείς? Μου φαίνεται αρκετα δύσκολο. Τώρα για ευθυγραμισεις και νιμπιρου το θέμα δεν το έχω πολυ ψάξει αλλα ο καθένας λεει ότι να ναι. Οι μισοι επιστήμονες λένε το ένα οι άλλοι μισοι το άλλο. Εγώ δεν πιστεύω τίποτα από τα δυο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο καθώς , δυστυχώς, δεν έχω παρατηρήσει ο ίδιος τον νιμπιρου και ούτε έχω τις επιστημονικές γνώσεις για να ξέρω τι ακριβώς γίνεται στην περίπτωση μιας γαλαξιακης ευθυγραμμησης. Απλά όταν συζητάμε για τέτοια θέματα , ουσιαστικά μεταφέρουμε λόγια επιστημόνων. Αλλα εγώ πλέον, όπως είπες και εσύ, δεν εμπιστεύομαι όποιον να είναι γιατί όλα γίνονται με βάση τα προσωπικά και πολιτικά συμφέροντα. Άρα, για εμένα, όλα αυτα είναι μια τρύπα στο νερό γιατι πλέον, μόνο με στοιχεία και αποδείξεις μπορει να προοδεύσει ο άνθρωπος και γενικά το ανθρώπινο γένος. Οι θεωρίες αποτελούν απλά λόγια του αέρα. Δεν λέω ότι δεν γίνεται να αποδειχθούν, αλλα πως γίνονται να αναπτύσσονται, όταν δεν είμαστε σίγουροι στο κάτω κάτω? Αυτή ήταν η άποψη μου και σε αυτο το ζητημα

This Post:
33
206366.28 in reply to 206366.1
Date: 1/16/2012 2:14:05 PM
Overall Posts Rated:
335335
μα φυσικα και υπαρχουν και εξωγηινοι..και στην ελλαδα μαλιστα..να τοι (143037) :P

This Post:
00
206366.29 in reply to 206366.27
Date: 1/17/2012 4:23:59 PM
Overall Posts Rated:
115115
άφησε και καμμια παράγραφο......Δακρύσαν τα ματάκια μας!

Advertisement