Wielki dzięki wszystkim za wspólną grę w naszej lidze. To był naprawde zaszczyt zagrać z każdym z was. Ostatni sezon był dla mnie bardzo udany, a przy tym miałem sporo szczęścia. Mam tu na myśli 3 najcięższe mecze tamtego sezonu. W fazie zasadniczej mecz domowy z Rea Huskies o którym napisałem posta wyżej, mecz wyjazdowy z Famously oraz półfinał PO z miciowate. O finale, a przede wszystkim drugim meczu finałowym lepiej nie pisać, bo każdy widział jakie dostałem bęcki od Absoluta.
Napewno do końca mojej przygody z Buzzer Beaterem zapamiętam drużynę miciowate. Świetny zespół i zarazem sympatyczna i kulturalna osoba. Na 5 ostatnich sezonów osiągnąłeś jeden finał i 4 półfinały i już chyba zawsze będę Twoj zespoł porównywał do Chelsea zanim zdobyła Ligi Mistrzów. Zawsze w czołowce i dobrej formie, ale czegoś za każdym razem brakowało do końcowego sukcesu. Jedyne, czego mogę Ci życzyć do szczęścia, całą resztę masz.
Napewno będę do was często zaglądał. Życzę wam powodzenia w nadchodzącym sezonie!
Pozdrawiam
Last edited by Arielos at 8/23/2012 7:22:04 PM