BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
231122.19 in reply to 231122.18
Date: 11/30/2012 4:14:24 PM
Overall Posts Rated:
740740
Sujeta je nekoga naterala da jedino meni odgovori na post. Pa, Dumba, smaras.Koji si ti faktor ovde da se tebi pravdam? Glasac? Nije poenta bila da te isprovociram, samo sam ti odgovorio kako mislim da si zasluzio.Sta smo mi dobili sa tvojim detaljnim planovima za vodjenje repke? Nista? Mediokritet? Ako ti je govortoliko bitan slusaj politicare, ja to nisam...

A vidis, ja sam bio bas kulturan pa sam ti odgovorio mnoooooogoooooo lepse nego sto si zasluzio.

Niko ne trazi pravdanje. Normalna sam pitanja postavio, a dobio odgovore koje prilice coveku sa IQ 14.

Znaci ti bi srljao kao muva bez glave. Pa koju god hrpu g....a da pogodis tebi ce da bude lepo. Vidis to i nije tako lose.

I da, znam da nisi politicar. Ti si jedan od onih pametnjakovica. Ti si taj iza koga stoje dela. Srecom imas cime da se podicis. Ili cemo tek tvoje znanje videti 2056-e?

This Post:
22
231122.20 in reply to 231122.19
Date: 11/30/2012 4:30:24 PM
Overall Posts Rated:
872872
A vidis, ja sam bio bas kulturan pa sam ti odgovorio mnoooooogoooooo lepse nego sto si zasluzio.

Niko ne trazi pravdanje. Normalna sam pitanja postavio, a dobio odgovore koje prilice coveku sa IQ 14.

Znaci ti bi srljao kao muva bez glave. Pa koju god hrpu g....a da pogodis tebi ce da bude lepo. Vidis to i nije tako lose.

I da, znam da nisi politicar. Ti si jedan od onih pametnjakovica. Ti si taj iza koga stoje dela. Srecom imas cime da se podicis. Ili cemo tek tvoje znanje videti 2056-e?

Dobio si odgovore koje covek sa IQ 14 moze da razume. To da lbih ja srljao kao muva bez glave, ne znam na osnovu cega si zakljucio? Na osnovu toga sto nemam postovanja prema tebi, a ti mislis da bi trebalo da imam? A to za 2056. ostavi za Ozija, nisi originalan, ponavljas fore. Ako smes, kandiduj se, nemoj da mi pricas sta si ti postigao sa svojim timom, to me uopste na zanima... Ali me zanima kako si vodio strane repke i kako si uspeo da dodjes na mesto selektora u tim stranim repkama? Vidis, to ovi novi menadzeri ne znaju,a vrlo je interesantno...

Last edited by Dr Hofmanski (Don Kihot) at 11/30/2012 4:31:51 PM

This Post:
00
231122.21 in reply to 231122.19
Date: 11/30/2012 4:33:49 PM
Overall Posts Rated:
1212
Citam ovo i cepam se,ponasate se kao petogodisnjaci kada he jedna lizalica na stolu a vas je dvojica pa se potucete oko gluposti.Nije mi cilj da vas uvredim,naprotiv,apsolutno vas postujem kao menadzere ali ne mogu da ne komentarisem ovo,ne vidim ni povod za ovu svadju.dumba,ego uopstenog odgovora na pitanja.saradjivao bi sa drugim menadzerima oko treninga igraca kako bi bili kvalitetni i za mladu i za seniorsku repku,nista bitno nebi menjao

This Post:
00
231122.22 in reply to 231122.21
Date: 11/30/2012 6:27:56 PM
Overall Posts Rated:
4545
Evo i ja sam se prijavio za izbore... Moj plan je da pozovem mog igraca kojeg treniram i spremam za seniorsku reprezentaciju i u mladu preko veze,ako postanem selektor u21,a kako drugacije u Srbiji,njegovo velicanstvo Slobodana Alimpica!!! :)) Inace nadam se da cete na vreme provaliti sukob interesa i zloupotrebu koju spremam sluzbenog polozaja i da necete glasati za mene jer mi ne treba takva vrsta obaveze sad! Ali ako odlucite da me platite,mislim srpska bb zajednica u skladu sa mojim kvalitetima,obecavam da cu biti posvecen poslu i raditi marljivo i imati vremena,a ukoliko ne,e onda vec mito i korupcija idu,ko ponudi vise para,njegov malisa igra,pa makar bio zlatna rezerva potencijal :)

This Post:
00
231122.23 in reply to 231122.22
Date: 11/30/2012 7:27:10 PM
OKK Apatin
III.6
Overall Posts Rated:
171171
Opet sam pijan a imam obicaj da pisem gluposti tada zato se nadam da se niko nece uvrediti sledecim recenicama... Dumba, ponavljam, nemoj da se uvredis jer te mnogo postujem ali postavio si pitanja na koja svako ko je bar jednom gledao politicke kampanje i skupstinu zna da odgovori... Tacnije svako ko zeli da ima potporu zajednice i minimalno se razume u buzz zna kako da ti/nam odgovori. Ako se desi da pobedi neko ko ne zna pravilno da odgovori na tvoja pitanja znas da nas ima nekolicina kojima je stalo do uspeha BB Srbije koji ce na svaki nacin savetima pokusati da pomognu novoizabranom selektoru da na pravi nacin vodi U21 selekciju i buduce narastaje (naravno ako uopste zeli da slusa jer znamo kakvih ima). Javno necu da komentarisem ko je moj favorit, zna se ko ima iskustvo, ko ima entuzijazam za rad, ko ima skrivene ciljeve a ko se prijavio za selektora samo zato sto je u mogucnosti :D Ne treba nam neko ko ce obecavati kule i gradove kao nasi politicari, treba nam samo neko ko ima odredjeno znanje i vremenski je u mogucnosti da prati zajedno sa skautima razvoj preko 300 igraca izmedju 18 i 21-ne godine kako bi u nekom blizem vremenskom periodu bili bar blizu ponavljanja uspeha iz prethodne 2 sezone a ujedino imali klince koji pretenduju na dres A reprezentacije... Ko god da pobedi srecno mu bilo, sreca ce mu biti potrebna pogotovo sa ovakvim narodom koji samo pamti uspehe a na svako poskliznuce obasipa drvljem i kamenjem... Ziveli!

From: Navaro
This Post:
00
231122.24 in reply to 231122.22
Date: 11/30/2012 7:27:48 PM
Overall Posts Rated:
178178
Evo i od mene jedno konkretno pitanje za sve kandidate, dosta je slicno Dumbinom :)
Da li ste spremni da se odreknete 10-15 igraca sa drafta sa potencijalom preko 9 i da prepustite da brigu o njima vode ljudi iz A tima? Tu prevashodno mislim na centre i krila kojima prvo moraju da se rade sekundarci.. Sa Ivkom sam imao tu vrstu dogovora i sa poslednjeg drafta imamo lep potencijal koji ce na taj nacin moci da pomogne i mladoj i A timu kasnije.. Ovaj engine ne trpi drva i ne smemo vise da dozvolimo da nam iz mlade izlaze centri sa 150k plate kojima tek tada krecu da se dizu sekundarni skilovi.. Retko ko je spreman da takvog centra drzi celu sezonu spolja i treninra ga a pritom ima toliku platu.. Evo Baticev menadzer je spreman i beskrajno mu hvala na tome, sada imamo Glusca cije je menadzer za sada takodje spreman ali videcemo.. Definitivno mislim da je put npr. Lebronovog Radosavljevica mnogo bolji a pruzio je i takav mozda i najvise od svih igraca iz ove sampionske ekipe.. Dakle, zrtva nije velika, to je samo 10-tak igraca po draftu pa da cujem ko je spreman na tako nesto, a onda i ja da se definitivno odlucim kome dajem podrsku :)

From: KostaSM

This Post:
00
231122.25 in reply to 231122.24
Date: 11/30/2012 7:37:32 PM
Overall Posts Rated:
173173
Ja se ne bih zaista ponavljao, jer ovde vec pocinju da se spominju neka ulagivanja i uvlacenja, a ne bih da me neko stavi uz takvu pricu. :)
Navaro, odgovor na tvoje pitanje je u mom proslom postu, a i plus, saradjues sa mnom trenutno pa sve znas, nema potrebe da ista vise ponavljam.

This Post:
00
231122.26 in reply to 231122.24
Date: 11/30/2012 7:41:01 PM
Overall Posts Rated:
4545
Koja ludnica na BB-u u ove kasne sate,svi "vidjeniji" ljudi su onlajn... Pa i ja :) Lebrone citam izmedju redova i vidim podrsku meni... Iskreno sam ti zahvalan! :) Inace Navaro imam neverovatnu ponudu za tebe,mozes da uspostavis monopol,a ja cu ti biti sredstvo,ja pobedim,a samim tim ti preuzimas kontrolu i vodis dve reprezentacije,u21 iz senke,a ovo javno... sta mislis? daj da pobedim i ja negde ljudi,dajte podrsku mom "projektu" :)) p.s. Samo za Lebrona jedan stih... Nije votka rakija,ali nocas udara... jedan je Lebron alkos,lebron aaaalkoooos,jedan je lebron alkos!!! Nista lose :)

This Post:
00
231122.27 in reply to 231122.26
Date: 11/30/2012 7:45:33 PM
Overall Posts Rated:
178178
Da mi ne bude malo mnogo da vodim 2 reprezentacije, dosta je meni i tih 10-15 igraca sa svakog drafta da se zanimam :)

This Post:
00
231122.28 in reply to 231122.27
Date: 11/30/2012 7:50:09 PM
Overall Posts Rated:
4545
petak na subotu 1 i 50,vecina na bazeru... Ne zivi se od stare slave,sprema se vec plan za sledecu sezonu,svaka cast bb zajednici Srbije!!!

Last edited by bazerbiter at 11/30/2012 7:50:28 PM

Advertisement