BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Προπονητης

Προπονητης

Set priority
Show messages by
From: harry21

This Post:
00
254150.19 in reply to 254150.17
Date: 1/16/2014 8:00:03 AM
Overall Posts Rated:
5151
αυτο κανω εδω και μια εβδομαδα αλλα το να μαθουν να συντονιζονται στην αμυνα ειναι το πιο δυσκολο κομματι του μπασκετ, παραυτα βλεπω προσπαθεια και ενερεγεια απο οολους και χαιρομαι παρα πολυ!
ξερω βεβαια οτι θα αργησει ο καιρος που οι περιστροφες θα βγαινουν αυτοματα αφου σε καποιες περιπτωσεις χρειαζεται να ξεκινησω απο τα βασικα (διαδρομο στην αδυνατη πλευρα , χαμηλωμα στην αμυνα..).. αλλα και παλι εχω πολυ υπομονη και μαρεσει πολυ να βλεπω προσπαθεια :)

προπονησεις εχουμε 2 την εβδομαδα εκ των οποιων η μια ειναι 2ωρη αλλα σε δυσκολη ωρα για πολλους και η αλλη 1.15 περιπου.. για μενα η 3η ειναι απαραιτητη για να δειξω και να δω αυτα που θελω.
εχεις απολυτο δικιιο για τις ηλικιες. αυτο που λεω σε καθε προπονηση ειναι οτι ''πρωτα οικογενεια , δουλεια, μορφωση και μετα προπονηση''. και ετσι ειναι ουτως η αλλως.

Last edited by harry21 at 1/16/2014 8:00:21 AM

From: Vari3

This Post:
00
254150.20 in reply to 254150.19
Date: 1/16/2014 11:40:59 AM
Overall Posts Rated:
2525
Η αμυνα λενε οτι ειναι θεμα θελησης και μονο αλλα εγω προσωπικα πιστευω οτι ειναι λαθος..Οταν ημουν 14-15 στο παιδικο ο προπονητης μας μας ειχε στην επιθεση να παιζουμε ενα ξερο give n go,που απλα ανα πασα στιγμη μπορουσε καποιος να ζητησει σκριν απο καποιον αλλο (δεν υπηρχαν ψηλοι-κοντοι,μονο 1 ξεχωριζε που απλα κατεβαζε τη μπαλα).

Ετσι δουλευαμε αμυνα κυριως εγκεφαλικα δηλαδη που πρεπει να ειμαστε αναλογα με τη θεση της μπαλα στην αντιπαλη επιθεση,για τα close out ειχαν βογγηξει τα γονατα μας,αλλα φυσικα αυτο το τελευταιο δε μπορεις να το κανεις τωρα εσυ σε αντρες.Πρεπει να τους μαθεις να παιζουν εξυπνη αμυνα κυριως. Και οταν δεις οτι το χουν με το μ2μ,χωσε και μια ζωνη με παγιδες ισα ισα για να αλλαζεις το ρυθμο οταν κρινεις απαραιτητο.

Θελω κι εγω να γινω προπονητης αλλα απτην αλλη δε μπορω να σταματησω να παιζω ακομα :P

From: rustemi

This Post:
00
254150.21 in reply to 254150.11
Date: 1/17/2014 7:14:06 AM
Overall Posts Rated:
22
ευχαρηστω πολυ που ρωτας :) ειμαι απο αλβανια!! αλλα μεγαλοσα εδω απο 1 χρονων, εχω παιξει μονο τοπικο γτ εκει δεν ειχα προβλημα, προσπαθησα να παιξω στο ρεθυμνο Α1 και στον ΟΦΗ Α2 αλλα, πως να εμπιστεφτης απο το πουθενα ενα παιδι 20 χρ, ?!?!? που ειναι και ξενος, και συν της αλλης ειχα προβλημα με τιν μανα μ και αναγκαστικα δεν μπορεσα να σπουδασω γτ επρεπε να τιν προσεχω μεχρι τιν τελευτεα της πνοη,τωρα πλεον προπαυω ν επιβιωσω πραγματικα ομως!!!! στο basket δεν πειραζη ομως γτ τουλαχιστον μπορω να πω χωρεις να ντρεπομαι, οτι δεν εχω να ζηλεψω απολητος τπτ π,χ απο ενα ασσο-δυο με τρομερα αθλητικα προσοντα και πολυ καλο σουτ, τυπου NCAA απλα αυτο που ηταν σαν μειον μου ηταν οτι χρησιμοποιουσα μονο το ενστικτο....χμμμ σορρυ ειπα πολλα χαχα ελπιζω να μιν σε ζαλησα αδερφε χαρρυ, και φιλοι συμπαιχτες :)

This Post:
22
254150.22 in reply to 254150.21
Date: 1/17/2014 7:36:39 AM
Overall Posts Rated:
22
ακομα ομως δεν εχω πει τιν τελευτεα μου λεξει, οχι ακομα....δεν σταματαω και δεν εχω παραδοθη! περασα πολλες ασχημες καταστασεις και δυσκολιες, αλλα οχι...σε μερικους μινες θα εχω πατησει καλα στα ποδια μου (οικονομικα πολυ ασχημα) και ολο και κατη θα κανω ελπιζω!! αυτο που ελπιζω πιο πολυ ειναι ομως να παιξω ετσι οπως μπορω και να κλεισω πολλα στοματα!!

From: harry21

This Post:
00
254150.23 in reply to 254150.21
Date: 1/17/2014 7:58:26 AM
Overall Posts Rated:
5151
συλληπητηρια αδερφε και καλη δυναμη....

Γενικα ειναι η εποχη τετοια που δυσκολα βαζεις τον αθλητισμο εστω σε δευτερη μοιρα.. Μην το βαζεις κατω, βαλτα ενα ενα κατω ξεκινα απο καπου και θα τα πετυχεις ολα. ειμαι σιγουρος..

παντως μου φαινεται περιεργο που δεν εχεις παρει ακομα την ελληνικη υπηκοοτητα.. (νομιζω μπορει να κανω λαθος) οτι μετα απο καποια χρονια την παιρνεις αυτοματα)

αν εισαι τοσο καλος τεχνικα οσο λες φτιαξε ενα βιντεακι 2-3 λεπτων , δειξε εκει τις ικανοτητες σου οσον αφορα το χειρισμο της μπαλας περισσοτερο και εναβασε το youtube και αμα θελεις στειλτο και σε μενα :)

Vari3 το προγραμματακι σου απαιχτο! θα καω μου φαινεται>! απλ με παιδευει λιγο ακομα στο πως να σχεδιασω ενα συστημα και το βαλω σε κινηση μετα αλλα θα το βρω!

κοιταξε να δεις τι γινεται.. βλεποντας σε αλλους τι προοπτικη εχουν να βελτιωθουν αποκτας πιο καθαρη εικονα και για την δικη σου αξια.. ετσι κι εγω ξερω τι θελω να κανω και που θελω να φτασω μολις ξανααρχισω το μπασκετ απο καλοκαιρι! δεν χρειαζεται να σταματησεις το ενα και να ξεκινησεις το αλλο , απλα δεν γινεται να τα κανεις και τα 2 στην ιδια ομαδα.. το παιχτης προπονητης στο μπασκετ ειναι μεγαλο λαθος. μπορεις να εισαι παιχτης σε μια ομαδα , προπονητης σε αλλη χαμηλοτερης κατηγοριας:)

This Post:
00
254150.24 in reply to 254150.23
Date: 1/17/2014 9:11:23 AM
Overall Posts Rated:
22
σευχαρηστω και παλι πολυ :) υπαρχη νομιζω ενα βιντεακι στο youtybe απο οταν ειμουν 14 χρ, που αρχισα να κανω τα προτα δυνατα μου καρφωματα! καμια σχεσει βεβαια με τωρα, τωρα καρφωνω με το κεφαλη μου που λεει ο λογος, χαχα, θα προσπαθισω ομως μια απο αυτες τις μερες να τραβιξω κατι να σας δειξω εδω περα....κατι σε στιλ 3ον3 με προην παιχτες κατηγοριων που σινιθος μαζεβομαστε και παιζουμε (πεφτη πολυ, πολυ ξυλο!!) aaa na edw kai to video apo to youtube
http://www.youtube.com/watch?v=MUoGEEsU-T4

Last edited by rustemi at 1/17/2014 9:12:07 AM

This Post:
00
254150.25 in reply to 254150.23
Date: 1/17/2014 9:22:40 AM
Overall Posts Rated:
22
ναι προσπαθησα να παρω ελληνικη υπηκοτητα αλλα παγοσαν τον νομο!!! και δεν μπορεσα ομως ακομα το κυνηγαω αυτο, οπως και το να παιξω μπασκετ! και να ζησω απο αυτο αλλα ολα του γαμου δυσκολα χαχ

From: Vari3

This Post:
00
254150.26 in reply to 254150.23
Date: 1/17/2014 10:08:22 AM
Overall Posts Rated:
2525
Σε χαμηλοτερη κατηγορια δε γινεται,γιατι παιζω στη χαμηλοτερη κατηγορια της Ελλαδας,κυριολεκτικα :P Αυτο που μπορω να κανω ειναι στις υποδομες της ομαδας αλλα εκει προσπαθουν να κανουν πολυ σοβαρη δουλεια και δεν παιζει να με εμπιστευτου (ουτε εγω νιωθω ετοιμος).

Για το προγραμματακι οποτε θες να κανεις την οποιαδηποτε κινηση πατα next move,ακομα και την πιο μικρη...Και τα σχεδιακια που λεει pass,screen κτλ,εγω δε μπορω να τα χρησιμοποιησω απλα κουναω τους παιχτες καταλληλα...Αμα καταφερεις να τα δουλεψεις εξηγησε το μου και μενα :P

From: aromas77

This Post:
00
254150.27 in reply to 254150.26
Date: 1/17/2014 3:00:30 PM
Overall Posts Rated:
33
B EKAΣΚΕΜ???? ΠΟΥ?
Θελω κι εγω να γινω προπονητης αλλα απτην αλλη δε μπορω να σταματησω να παιζω ακομα :P ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!