BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Στρατηγική Εθνικών POLL

Στρατηγική Εθνικών POLL

Set priority
Show messages by
This Post:
00
258233.19 in reply to 258233.18
Date: 4/26/2014 11:36:33 AM
Overall Posts Rated:
11

Οπότε με τέτοια νοοτροπία εγώ δυστυχώς δεν έχω μεγάλες προσδοκίες.

Μα δεν πρόκειται περί νοοτροπίας! Σιγά μην διαμορφώνει και χαρακτήρες κιόλας. Ένα απλό παιχνίδι είναι που οι περισσότεροι το βλέπουν τελείως για πλάκα, να περάσει η ώρα τους, να διασκεδάσουν. και έτσι πρέπει να είναι στην τελική. Τώρα αν κάποιος έχει περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί, ας το κάνει αλλά μην περιμένετε πράγματα λες και σας το χρωστάνε, ή είναι υποχρέωσή τους. Δεν θα χαθεί καμμιά εθνική υπερηφάνεια αν δεν πάει καλά η Εθνική του παιχνιδιού.

Όσο αναφορά τώρα για κάποιους οι οποίοι έχουν "δεθεί συναισθηματικά" με αυτό, εκεί αρχίζει το πρόβλημα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό ούτε να μιλάτε για τους εικονικούς παίκτες λες και είναι πραγματικά, φυσικά πρόσωπα. ώρες ώρες βλέπω ορισμένους πως μιλάνε και απορώ,

Δεν θέλω να κατακρίνω κανέναν, απλά ρε παιδιά μην το παίρνετε τόσο προσωπικά, εξάλλου οι ιθύνοντες του παιχνιδιού σας βλέπουν σαν κέρδος και μόνο. Αν ήθελαν να γίνει ποιο γουστόζικο το παιχνίδι, ας έβαζαν χρηματικά έπαθλα, διάφορα δώρα (πραγματικά εννοώ), και να δεις εκεί πόσο καλά θα πήγαινε η εθνική και ο κάθε σύλλογος και πως θα αυξάνονταν οι συμμετοχές στο παιχνίδι.

This Post:
00
258233.20 in reply to 258233.19
Date: 4/26/2014 11:56:11 AM
L e g e n d
III.14
Overall Posts Rated:
191191
peace brother :-)

From: RONNIE12

This Post:
00
258233.23 in reply to 258233.21
Date: 4/26/2014 8:16:28 PM
ΓΣΠ
IV.12
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Οντως φιλε str77 ημουν αβερτος με το εικοσαρικο.Μ αρεσει που εκανα και σουμα για 3 σεζον...
Εχω μπερδευτει και με την ομαδα μου που απο παλια ειμαι 15.000-25.000 παραπανω στα εμπορικα σε σχεση με το μεσο ορο της εκαστοτε κατηγοριας που ανηκα.Φετος πχ παρολο που ειμαι φολα εχει η κατηγορια μου MO 24 και εγω εχω 44.

Κοιτα ποια κερδη εχουμε αν καλεσουμε παικτες MVP+ ακομα και απο τα 19 τους.

1)Γλιτωνουν ωρες οι κοουτς που καθονται και δινουν συμβουλες 3 σεζον σε παικτες αιωνια ταλεντα κτλ για να παιξει αυτο το παικτακι μονο 1 φορα στις εθνικες στα 21του στην U21.Οι παικτες αυτης της προπτικης και θα πουληθουν και θα προπονηθουν και πανω-κατω δε θα χασουν την αξια τους ειτε δωσουμε συμβουλες ειτε οχι.Οι αλλοι ομως χρονο με το χρονο τη χανουν την αξια τους αν δε προπονηθουν σωστα.
2)Ειναι αλλο να λες σε αυτον που προπονει 18χρονο προπονησε σωστα ακομα και μονο 3 σεζον και θα κληθει ο παικτης στην U21 και ειναι αλλο να του λες προπονησε σωστα 1 μονο σεζον και ο παικτης σου θα κληθει στην μικρη εθνικη.
3)Οσοι πουλησουν με σημαιακι θα παρουν πιο πολλα φραγκα και ενδεχομενως να πεσουν οι παικτες στα χερια καλων μανατζερ.Δηλαδη κερδιζουν και οι ελληνικες ομαδες περισσοτερα φραγκα αλλα και μπορει να κερδισουν και τα παικτακια,ας πουμε καλυτερο γυμναστη αφου αυτος που θα εχει δωσει 1.5Μ λογικα θα παρει και 6 γυμναστη.

4)Πολλοι,ειδικα ξενοι,αγοραζουν 18χρονους η' και 19χρονους για να τους στειλουν στην καθε U21.Αρα δε θελει ουτε πολλα λογια ουτε παρακαλια ουτε τιποτα.Ειναι απλα τα πραγματα μου δινεις,σου δινω με μονο μια χρονια.
Σιγουρα καποιοι θα μας γραψουν οπως γινεται παντα.Τοτε ομως αν δε δει φως θα πουλησει καποια στιγμη.
Ο επομενος ειναι ομως πιθανον να μας ακουσει.Οτι προπονηση και να του εδωσε ο αλλος δε θα παει χαμενη.
Ακομα και σε αυτους που μας εγραψαν και τους γραψαμε κοιταμε τη πορεια τους καθε σεζον γιατι δε ξερουμε μονο εμεις να προπονουμε αλλα και ειναι καλο να εχουμε καποια ποικιλια σε παικτες αφου δε ξερουμε ποιοι τελικα θα φτασουν εως το τερμα.Αρα εχουμε και παραλληλη προπονηση οπως γινεται παντα.

5)Καποιοι που εχουν σκοπο να προπονησουν οτι θελουν μολις δουν οτι καλουμε 19-20χρονους μπορει να φανε κολλημα και να μας ακουσουν η μπορει τελικα να πουλησουν και να ακουσει ο επομενος.
6)Οπως λεει και ο Μπανε δε θα χαθει καμια περηφανια αν δε παει καλα η U21 η' η αντρων.
Δικιο εχει και εκει που λεει για τα επαθλα.Ετσι και εμεις δινουμε ενα εικονικο επαθλο,ενα εικονικο δωρο την κληση δηλαδη
του παικτη απο τα 19 μηπως και πανε καλυτερα οι εθνικες.

7)Καλυτεροι παικτες και καλυτεροι μισθοι απο τα 19 και μεχρι τα 21 που θα ειναι σε παρακολουθηση της U21 και με μεγαλυτερη μεταπωλητικη αξια.
8)Καποια εσοδα στις ομαδες αλλα περισσοτερο γουστο να εχεις παικτη με προοπτικη,καλοπροπονημενο και να τον βλεπεις 2-3 σεζον στην U21.Καποιοι θα κανουν πιο ευκολα υπομονη ενω αλλοι θα ανεβασουν και το επιπεδο του γυμναστη.

From: RONNIE12

This Post:
22
258233.24 in reply to 258233.21
Date: 4/26/2014 8:16:35 PM
ΓΣΠ
IV.12
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
9)Κοβουμε τη προπονηση στη μεση.Δηλαδη επιβραβευση του μανατζερ για τις δυσκολες πρωτες σεζον στα 18-19-20-21 καλυτερος παικτης,πιο λογικους μισθους και πιο ακριβος για την ομαδα του στα 22-23-24-25
και τελος πιθανη κληση στην αντρων στα 26-27.
10)Επιχειρουμε με αυτο το τροπο να αυξησουμε τις πιθανοτητες μας να φτασουν καλοι παικτες στο τερμα.
Ειναι καθαρα θεμα ποσοτητας και ποιοτητας για να αυξηθουν οι πιθανοτητες.Επισης με τα κινητρα και τη σωστη προπονηση μειωνουμε καπως τις πιθανοτητες να χαθουν καποιοι.
11)Το μεγαλο πρωτερημα αυτου του πλανου ειναι οτι ανα πασα στιγμη μπορει να διακοπει με αρκετα θετικα για την αντρων και χωρις ιδιαιτερες επιπτωσεις για την μικρη εθνικη.Αν το διακοψουμε θα αρκει να δουλεψουμε σωστα τους τοτε 20 χρονους αιωνια ταλεντα κτλ δηλαδη τους καλυτερους για 1 σεζον και στα 21 τους,θα παιξουμε τα παιχνιδια μας και οτι φερουμε.Αλλα και 5-6 φουρνιες να εχουμε δουλεψει μεχρι τοτε με το αλλο στιλ πιστευω θα ειναι κερδος.
Σημασια εχει οτι δε χανουμε κατι ιδιατερο σε σχεση με τωρα.

Εχει και αρνητικα αλλα τα βαζεις κατω και τα ζυγιζεις,και πριν το εφαρμοσεις αλλα και κατα τη διαρκεια και ενδεχομενως να δεις οτι δε τραβαει οποτε κοβεις επιτοπου και γυρνας στα αλλα.
Χρειαζεται ομως κατι να αλλαξουμε γιατι σχεδον ολοι παραδεχονται εδω και πολλες σεζον οτι κινουμαστε στη μετριοτητα και στις 2 εθνικες για διαφορους λογους.

Απο τη μερια μου δε προκειται να βαλω υποψηφιοτητα η' να μπω σε καποιο τιμ και μπραβο σε αυτους που εχουν ορεξη και το κανουν.Να σας πω την αληθεια δεν εχω μιλησει ποτε με το Μαμου.Απλα τυχαινει ενας πολυ καλος μανατζερ στο παιχνιδι οπως ο Μαμου,αρκετοι αλλοι μανατζερ και καποιοι που παιζουν για τη προπονηση να θεωρουν το πλανο αυτο καλο η' τουλαχιστον εχει καποια προοπτικη.

Προτεινω οσοι θελουν να βαλλουν υποψηφιοτητα,να αρχισουν να ψαχνονται καποια στιγμη,να φτιαξουν κανα τιμ,να ρωτησουν να μαθουν αν χρειαστει διαφορα πραγματα,να δουν παικτες μικρους καλοπροπονημενους στη λιστα και να παρουσιασουν στο τελος της σεζον οτι πλανο θελουν.
Και το πλανο να συνεχισουμε με τους καλυτερους ασχετου προπτικης θα ψηφιστει,οποτε ειναι θεμα του τι θα επιλεξουν οι περισσοτεροι και ποιους θα επιλεξουν.
Αυτα απο μενα...

This Post:
00
258233.25 in reply to 258233.24
Date: 4/27/2014 2:48:10 PM
Overall Posts Rated:
7070
+1 από εμένα όχι μόνο για τις ιδέες σου αλλά και για τα επιχειρήματά σου που πραγματικά δείχνουν έναν πολύ συνηδητοποιημένο μάνατζερ, νομίζω ότι πρέπει να έχεις θέση στο τιμ κάποιας από τις δύο Εθνικές ομάδες αφού με αυτή τη φιλοσοφία οι ομάδες μας θα πάνε μπροστά.

΄Θεωρώ πως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό οπότε αυτό με τις κλήσεις 19αρηδων μπορεί σε κάποιους να ακούγεται ακραίο όμως μπορεί να βοηθήσει στην παραγωγή παικτών κάτι που δεν θα ωφελήσει μόνο την Εθνική μας αλλά και άλλες κυρίως Ελληνικές ομάδες αφού θα κυκλοφωρούν πολύ περισσότεροι καλά προπονημένοι παίκτες στην Αγορά. Με αποτέλεσμα να προβάλλεται το Εθνικό μας προιόν αλλά και να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους γηγενείς παίκτες στην ομάδα μας.

Πραγματικά ελπίζω από του χρόνου η Εθνική Νέων να γεμίσει με νέα ταλέντα αλλά με την προυπόθεση ότι οι μάνατζερ των παικτών αυτών επιθυμούν να προπονήσουν με βάση τα πλάνα που έχει θέσει το τιμ της μεγάλης Εθνικής. Όμως επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ας δούμε πράξεις...

The enemy of good is...the better!
This Post:
00
258233.27 in reply to 258233.26
Date: 4/28/2014 4:08:21 PM
Overall Posts Rated:
4747
Επειδή λόγω των εκλογών έψαξα σε παλαιότερα νήματα, να σας ρωτήσω αν σας θυμίζει λίγο τη Liberta η κουβέντα αυτή. Γιατί εμένα μου τη θύμισε πολύ!
Και ναι, συμφωνώ να κληθούν 19χρονοι

This Post:
00
258233.28 in reply to 258233.27
Date: 4/28/2014 4:12:13 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Επειδή λόγω των εκλογών έψαξα σε παλαιότερα νήματα, να σας ρωτήσω αν σας θυμίζει λίγο τη Liberta η κουβέντα αυτή. Γιατί εμένα μου τη θύμισε πολύ!
Και ναι, συμφωνώ να κληθούν 19χρονοι

εγώ νόμιζα ότι ήσουν εσύ με νέο username

δεν κάνω πλάκα.

Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους!