BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Τελικοί Α1 - Σεζόν 30

Τελικοί Α1 - Σεζόν 30

Set priority
Show messages by
This Post:
00
268916.19 in reply to 268916.18
Date: 4/26/2015 10:18:36 AM
Overall Posts Rated:
170170
Kαλη επιτυχια και στους 2,ο νικητης σιγουρα θα παρει δοξα απ την αξια του ηττημενου!!!!
Θεωρω οτι ο Σταυρος παιζει με +1 για πρωτη φορα σ αυτη την σειρα και η ιστορια λεει οτι δεν χαριζει...σε τετοιες περιπτωσεις!!!
Οπως και να εχει παμε για .. γιγαντομαχια!

This Post:
00
268916.20 in reply to 268916.17
Date: 4/26/2015 5:33:21 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Καλη επιτυχια σημερα ρε ξερω οτι το θες πολυ αυτο το πρωταθλημα

δεν μπορούσα να απαντήσω νωρίτερα. Σηκώθηκα στις 12:30 περίπου και μετά από μια ώρα πήγαινα για δουλειά.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ γλυκό να ευχηθείς καλή επιτυχία στον αντίπαλό σου και δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Ήταν μια κουβέντα που σε ανέβασε στα μάτια μου σαν Σταύρο.

Συγχαρητήρια για το 4ο σερί πρωτάθλημα και μάλιστα με σπάσιμο έδρας. Είναι αλήθεια ότι έχεις εκμεταλλευτεί τον κόκκινο όμιλο και είχες κάποιες τυχερές στιγμές, ωστόσο η ιστορία γράφει ότι ΜΟΝΟ ΕΣΥ το εκμεταλλεύτηκες και κατάφερες να επιβληθείς και να τρομάξειες όλους τους κόκκινους! Και πέραν τούτου είσαι και εξαιρετικός μάνατζερ που στην εποχή των μαντεμάτων έχεις τον τρόπο σου περισσότερα μόνιμα να κερδίσεις παρά να χάνεις από τις μαντεψιές και τις μη μαντεψιές!

ΜΠΡΑΒΟ σου και Καλή Επιτυχία στο Β3!

Όταν οι άλλοι απλά θέλουμε να παίξουμε εκεί, εσύ θέλεις να πας να το κατακτήσεις! Μακάρι σαν μεταφραστής να προλάβω να σε συγχαρώ στα επίσημα νέα του παιχνιδιού για την κατάκτηση του Β3 !

edit: Κανονικά χρωστάω κέρασμα σαν ηττημένος κι εσύ σαν νικητής. Η απόσταση δεν μας το επιτρέπει, οπότε δώσε δυο φιλιά και δυο σφιχτές αγκαλιές στις κοράκλες σου κι από εμένα και σκέψου ότι είναι το δώρο μου

Last edited by stelaios at 4/26/2015 5:35:15 PM

This Post:
22
268916.21 in reply to 268916.1
Date: 4/26/2015 6:45:52 PM
Overall Posts Rated:
10001000
ΠΡΟΛΟΓΟΣ

ουφ...

αχ...........

Αυτό ήταν λοιπόν. Σκεφτόμουν να γράψω πολλά, εξακολουθώ να έχω την ανάγκη να εκφραστώ μέσω του γραπτού λόγου, αλλά πριν το κάνω να ξεκινήσω με ένα τραγουδάκι.

Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad (Lyrics) HQ (https://www.youtube.com/watch?v=av1dLTYCvQQ)

this is the end, you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain't nothing but fight and shout and tears

We got to a point I can't stand
I've had it to the limit; I can't be your man
I ain't more than a minute away from walking

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
I slowly realize there's nothing on our side

Out of my life, out of my mind
Out of the tears, we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
There's no more rabbits in my hat to make things right

Tell them the fairytale gone bad
Tell them the fairytale gone bad

Βασικά η επιλογή του τραγουδιού δεν είναι τυχαία. Ξεκινάει ο στίχος λέγοντας this is the end δλδ αυτό είναι το τέλος και έχει σαν τίτλο the fairytale gone bad που σημαίνει το παραμύθι κατέληξε άσχημα. Βέβαια το δικό μου παραμύθι δεν τέλειωσε άσχημα ή έστω δεν νιώθω έτσι. Απλά δεν έκλεισε τέλεια όπως θα άρμοζε σε ένα παραμύθι. Αλλά θα επανέλθουμε σε αυτό το θέμα στον επίλογο του ή μάλλον των ποστ που έπονται.

Αφού φούμαρα κάνα 4άρι τσιγάρα ακόμα και αφού άκουσα μια ριχάννα (https://www.youtube.com/watch?v=lWA2pjMjpBs) μπορώ να συνεχίσω ελπίζοντας να μην σας κουράσα πάρα πολύ και εύχοντας να αντέξετε να διαβάσετε. Μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα να βρω τι θα γράψω. Βλέπετε πριν ακόμα από τον μπλε τελικό με τον Μαμού είχα σκεφτεί μέχρι και τίτλο (Η Γοητεία της Ατέλειας ήταν) σε περίπτωση κατάλτησης της κούπας. Τώρα όμως που έχασα...

Για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει να μιλάω για την ομάδα μου και κυρίως να μου απονέμω τα εύσημα ή να με κολακεύω ή να μονολογώ για εμένα. Αλλά το μομέντουμ της στιγμής είναι διαοφρετικό και μοναδικό, όχι γιατί έχασα στους τελικούς, αλλά γιατί ο κύκλος της ομάδας μου έκλεισε όπως πολύ σωστά είχε διαπιστώσει και ο Μάνος. Ο Κιρίλος είναι πια 35 δυστυχώς και εδώ κολλάει το πρώτο τραγούδι που έγραψα. Είτε κέρδιζα είτε έχανα, ο Κιρίλος δεν θα μπορεί πια. Και παίζω με το παλικάρι μου από τις 09/10/2010!!! Και πιστέψτε με την ημερομηνία την θυμάμαι απέξω. Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις στις 09/10/2010 ήταν το πρώτο του επίσημο παιχνίδι. Ντραφτ είχε γίνει στις 06/10/2010.

Ακόμα στα μέσα του προλόγου είμαι πανάθεμά με...ουφφφ

Θα μιλήσουμε λοιπόν παρακάτω για τα εξής : την πορεία μου στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα επιγραμματικά, τις 4 σεζόν μου στην Α1, για τα φετινά πλέι-οφφς, για τους τελικούς, και τέλος για τον Κιρίλο. Άμα γίνουν όλα αυτά σήμερα, σφυρίξτε μου κλέφτικα. Και κανονικά πρέπει να πάω και στη συνέντευξη τύπου:(Πάω πάλι μπαλκόνι για τσιγάρο και επιστρέφω.

Οπότε ποστάρω ετούτο σαν πρόλογο και επιστρέφω να τα πιάσουμε ένα ένα.

This Post:
00
268916.22 in reply to 268916.21
Date: 4/26/2015 7:58:13 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Η Πορεία μου στο Παιχνίδι

Θα είμαι σύντομος. Είμαι πρώην χρήστης championship manager με ιδιαίτερη αγάπη στο μπάσκετ. Κάποια στιγμή ανακαλύπτω ύστερα από προτροπή φίλου το χατρίκ (το ποδοσφαιρικό μπάζερ) και κάνα χρόνο αργότερα από σάιτ συσχετιζόμενο με το χατρίκ από διαφήμιση βρίσκω το μπάζερ. Μου αρέσουν τα μάνατζερ παιχνίδια πολύ, λατρεύω το μπάσκετ, λογικά λοιπόν ήθελα να το δοκιμάσω. Ξεκινάω εδώ τη σεζόν 10 ή 11 αν θυμάμαι καλά και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι εδώ θα καταφέρω να πάρω πρωτάθλημα στην Α1. Οι 10 σεζόν πλεονέκτημα των ομάδων της Α1 μου έμοιαζαν λίγες μιας και στο χατρίκ είμασταν σε πολύ πιο προχωρημένη σεζόν. Λεφτά μια καινούργια ομάδα δεν έχει ουσιαστικά και ούτε και μπορεί να πληρώνει λεφτά σε μισθά. Επίσης πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία μου είναι ότι στο χατρίκ δεν υπήρχε η επιλογή να μην προπονείς. Επομένως από την πρώτη μου μέρα εδώ είμαι ταγμένος να ρίχνω λεφτά στα ντραφτ για να βρω ταλεντάκια που δεν θα μπορούσ να αγοράσω και να τα προπονήσω στεγνά για εθνική το μικρόβιο το έχω ήδη από το χατρίκ κι αυτό.

Έτσι κι έγινε. Σεζόν 13 κάνω ντραφτ τον Κιρίλο και σεζόν 15 τον Κουλοχέρη οι οποίοι ήταν και τα καλύτερά μου πρότζεκτ. ΣΥγχρόνως κάθε σεζόν παλεύω πάντα σε κάθε ματς για τη νίκη. Αργώ να ψαχτώ παραπάνω, αργώ να πάρω την πρώτη άνοδο αλλά κάποια στιγμή ανεβαίνω στον όμιλο ΙΙΙ.11. Αυτό είναι το πιο κομβικό μου σημείο στο μπάζερ. Μέχρι τότε ήμουν ένας άγνωστος. Τότε όμως γνωρίζομαι με τον Παζινόκ και τον Γιάννη, δύο λαλίστατα και χαρούμενα παιδιά. Μαθαίνω ότι υπάρχει φόρουμ, γίνομαι κοινωνικός, αρχίζω να κάνω φίλους, επιτέλους ερωτεύομαι σε όλη του τη διάσταση το μπάζερ. Αυτό συνένει τη σεζόν 17.

Τη σεζόν 19 υποβιβάζομαι στην IV, ωστόσο το νερό έχει μπει στο αυλάκι για το μέλλον μου. Λατρεύω το παιχνίδι, έχω φίλους, μαθαίνω, έχω άποψη για τακτικές (έστω και λάθος) έχω μοντέλο για την ομάδα μου. Επιστρέφω καπάκια στην ΙΙΙ και σταθερότατα στην 3η μου σεόν σε κκάθε κατηγορία παίρνω την άνοδο μέχρι που έφτασα στην Α1.

Η Πορεία μου στην Α1

Σεζόν 27 η πρώτη μου στην Α1. Είμαι ένας αμυντικός βράχος που παίζει μέτρια περιμετρικά συστήματα. Παλεύω να χτίσω γρήγορα ρόστερ για περιμετρικά για να παίξω τη σεζόν με στόχο απλά την παραμονή και ειλικρινα με μεγάλη ταπεινότητα όπως κάθε πρώτη σεζόν σε νέα κατηγορία. Τα πηγαίνω καταπληκτικά και περνάω υπέροχα. Κάνω πάρα πολύ καλή σεζόν, φτάνω τελικό κυπέλλου όπου στήνω σωστά 100% κι ας έχασα και τελευταία στιγμή τερματίζω 3ος αντί για 2ος στους μπλε. Κλείνω άσχημα στα πλέι οφφς και μαθαίνω από την ήττα μου. Όλα υπέροχα αλλά...

Σεζόν 28...αλλά κοιτώντας το μέλλον έχω μεγάλη απόσταση από την κορυφή. Δεν γίνεται να παίω με 4 εσ.σουτ στο ΣΓ μου και δεν με φτάνουν 7-8-9 σουτ με άλμα στους ψηλούς κι ενώ υποστηρίζω μόνο περιμετρικά συστήματα στην εποχή τω νμαντεμάτων. Μειώνω το ρόστερ για να μαζέψω λεφτά και να γίνω καλύτερος σε μια σεζόν που μέχρι κι ο Μαμού παραλίγο να πέσει. Δεν έχω και πολύ χρόνο, ωστόσο ο φόβος του υποβιβασμού με ξυπνάει και κάνω τρελό σερί στο φινάλε και όχι μόνο απέφυγα την 8η θέση, αλλά σώθηκα ως 5ος. Το σερί μου στο τελευταίο 3ο της σεζόν είναι από τα καλύτερα run που έχω κάνει. Καταφέρνω εδώ να πάρω τον Λιλλεπούου δλδ ψηλό για όλες τις δουλειές σε επίθεση και άμυνα. Έχω Κιρίλο, έχω Κουλουχέρη. Μου λείπει σοβαρό ΣΓ και δεύτερος σοβαρός ψηλός.

Σεζόν 29
Λεφτά δεν είχα αρκετά ποτέ μου και όσα είχα δεν έφταναν και για ΣΓ και για σέντερ. Οπότε αγοράζω έναν μεγάλο μου έρωτα τον Κωστάκη και αυτομάτως από καθαρά περιμετρική ομάδα μπορώ να παίξω σε καλό επίπεδο τα πάντα. Υστερώ σε περιμετρική άμυνα όμως και δεν έχω target man για τα περιμετρικά μου. Έχω αδυναμίες και ανασφάλειες και παλεύω για το πλεονέκτημα της έδρας για να τις κρύψω. Δυστυχώς μένω πίσω μη γνωρίζοντας καλά την ομάδα μου και κάνοντας και κάποια λάθη (αγώνας με Μάνο εντός έδρας πχ που τον υποτίμησα και τον διάβασα λάθος) και βρίσκομαι 2 νίκες πίσω από Μαμού. Ντεμάραζ όμως και πιάνω κορυφή.

συνεχίζεται.

This Post:
22
268916.23 in reply to 268916.22
Date: 4/26/2015 8:43:14 PM
Overall Posts Rated:
10001000
συνέχεια Σεζόν 29....

Προτού συνεχίσω να πω το εξής. Δεν είχα λεφτά για ΣΓ αλλά δεν μπορούσα να το αφήσω για τη σεζόν 30 αφού πέρσι ήταν η τελευταία λογικά σεζόν του Κιρίλου. Φέτος θα γινόταν 34 και δεν μπορείς να βασιστείς σε 34χρονο.

Το ντεμαράζ έγινε και πετούσα και ψυχολογικά. Ήμουν πολύ κοντά στο πλεονέκτημα έδρας και προχωρούσα πολύ στο κύπελλο. Για μια στιγμή όλα ήταν τέλεια. Αλλά αυτή η στιγμή πέρασε. Σάββατο κάνω ήττα εκτός προγράμματος από τον Νίκο τον Ξεφτιλιακό, Πέμπτη χάνω στο κύπελλο για πλάκα από τον Μάνο όντς θολωμένοε στο στήσιμο και 22η αγωνιστική ο Νεκτάριος εντός έδρας χάνει σκόπιμα από τον Μαμού για να με αποφύγει στα πλέι οφφς και παίξει μαζί του. Πως κατάφερα από εκεί που πετούσα ψυχολογικά να παίζω σαν μεθυσμένος ούτε που το κατάλαβα. Τα είχα όλα στα χέρια μου και μου γλίστρησαν. Τερμάτισα 2ος και χωρίς ψυχολογία στους μπλε και ένιωθα τεράστια πίεση γιατί δεν είχα άλλη ευκαιρία. Η πρώτη μου θα ήταν και η τελευταία μου. Προφανώς α) ήμουν άπειρος για πρωταθητισμό στην Α1, β) δεν πίστευα την ομάδα μου εκτός έδρας (πιστεύω δικαίως). Η απώλεια του πλεονεκτήματος της έδρας με αναστάτωσε πολύ και έστηνα μπανταβά. Μία ευκαιρία είχα και την έχασα. Φλέρταρα πολύ με τον τίτλο πέρσι άσχετα αν πέρασε απαρατήρητο εντελώς. Κανονικά έπρεπε να ξεπουλήσω ή να σωθώ πρόωρα και να ξεπουλήσω. Αλλά ήθελα να ξαναπαίξω και να ξαναπροσπαθήσω. Δεν ήμουν έτοιμος να σταματήσω την προσπάθεια. Ήθελα μια ευκαιρία ακόμα.

Αύριο τέτοιες ώρες σας χρωστάω ποστ για τη φετινή σεζόν, τα πλέιοφφς και τους τελικούς, αφιερώσεις και τις επόμενες μέρες χρωστάω μια χάρη στο παιδί μου τον Κιρίλο τον Σιδηρόπουλο.

This Post:
11
268916.24 in reply to 268916.23
Date: 4/27/2015 9:05:20 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Αύριο τέτοιες ώρες σας χρωστάω ποστ για τη φετινή σεζόν, τα πλέιοφφς και τους τελικούς, αφιερώσεις και τις επόμενες μέρες χρωστάω μια χάρη στο παιδί μου τον Κιρίλο τον Σιδηρόπουλο. []

και συνεχίζουμε από εδώ μπας και πάρουμε κάνα μπαλάκι ακόμα και φτάσουμε τα 400. χαχαχαχαχα

Σεζόν 30

κανονικά έπρεπε να ξεπουλήσω και να κάνω ένα μίνι ρεσέτ. Εξάλλου είχα αποφασίσει από τις αρχές τη σεζόν 29 για το τέλος της. Ωστόσο α) ήθελα μια ευκαιρία ακόμα και δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά για ρεσέτ β) είχα παράπονο που δεν πρόλαβα να παίξω περιμετρικό σύστημα στα πλέι οφφς τη σεζόν 29 και γ) ήθελα να να παίξω περιμετρικά με μεγαλύτερη αναφορά σε τέτοιο επίπεδο από την περιμετρική άμυνα των αντιπάλων. Έκανα κάποιες μικροαλλαγές διώχνοντας νωρίς κάποιυς παίκτες, πήρα ΣΓ της προκοπής με σωστό εσωτερικό σουτ , καλούτσικη πάσα και σωστή περιμετρική άμυνα, έφερα αλλαγή στους ψηλούς με επιθετικά χαρίσματα και συνολικά βελτίωσα το ρόστερ μου. Αρχικά είχα 8 παίκτες που στην πορεία έγιναν 9, όμως ο χαμηλός ανταγωνισμός μου έδωσε χρόνο. Άγχος δεν είχα αυτή τη φορά. Περίμενα να πέσουν σκιλς και να αποδυναμωθώ οπότε έπαιζα για τη διασκέδαση και τελικά το χάρηκα πολύ γιατί είχα εξαιρετική σεζόν.

Πιστεύω πως τα πήγα πολύ καλά και στους τελικούς και στα πλέιοφφς. Μέσα σε λίγες μέρες νίκησα Μάνο, Κάμπο, Μαμού και ΣΠάρταν. ¨ολες τις καλές ομάδες τις νίκησα με λίγα λόγια και έφτασα μια ανάσα από το πρωτάθλημα παίζοντας και ωραίο μπάσκετ.

This Post:
00
268916.25 in reply to 268916.24
Date: 4/27/2015 9:17:04 PM
Overall Posts Rated:
10001000

2ος και 3ος τελικός

Το πρωτάθλημα το έχασα και το κέρδισε και ο Σταύρος στον δεύτερο τελικό αλλά όχι λόγω της δυνατής μου, αλλά εξαιτίας του ότι διάβασα λίγο λάθος το ματς. Ένιωσα μεγάλη σιγουριά ότι θα πάει χαλαρά, εσωτερικά και ότι θα το παντρέψει με μάντεμα για περιμετρικό μου. Λειτούργησα επιπόλαια εκεί, αλλά είχα την ασφάλεια μιας ευκαιρίας της Κυριακής.

Την Κυριακή βέβαια τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα, αλλά έκανα πολύ καλύτερη προσπάθεια από ότι το Σάββατο. Μακράν καλύτερη προσπάθεια στο σκάουτιν και στο στήσιμο ασχέτως αν δεν φαίνεται και τόσο εύκολα. Το κακό ήταν ότι έφαγα το εξής σκάλωμα: ο σπάρταν έχει πάρει 3 πρωταθλήματα και παίζει σίγουρα του χρόνου στο Β3 και φέτος δεν έχει παίξει στα πλέιοφςς καθόλου εσωτερικά. Επηρεασμένος και από ένα αρχαίο ποστ του που ανακάλυψα στην Παράγκα σκέφτηκα Βρε λες για το ονόρε να το δοκιμάσει?

η λογική έλεγε το εξής. με λιγότερο ενθουσιασμό και χειρότερο ρόστερ εγώ έπρεπε να μαντέψω και θα με περίμενε να μαντέψω. Τι μαντέυω εγώ στο γήπεδ'ό μου? Εσωτερικά ναι, ουδέτερα ναι και μάλιστα απέναντι του πέρσι όταν και τον απέκλεισα στο κύπελλο, περιμετρικά όμως όχι. Και από εκεί που δεν περίμενα ποτέ να έχει σαν επιλογή τα περιμετρικά, με τον παραπάνω λογισμό μπήκαν κι αυτά στην εξίσωση.

Από την άλλη όμως ήταν τόσο άνετος για εσωτερικό που γιατί να ρισκάρει?

Επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω ανάμεσα στα δύο λοιπόν, πέρασα στο σενάριο του να παλέψω να νικήσω από την επίθεση. Μπορούσα? Την πίστεψα την ομάδα μου και όχι αδίκως. Με τραυματία τον ΣΓ μου από το 3ο μόλις λεπτό που είναι και target man στην κίνηση, κατάφερα να σκοράρω 99 πόντους σε 99 κατοχές (μαζί με τα λάθη μου 99). Όλοι οι παίκτες μου σκόραραν με πάνω από 50% ποσοστά με εξαίρεση τον Πίκεριν (άρα εδώ πονάει προφανώς ο τραυματισμός του ΣΓ μου) και συνολικά σούταρα με 51% έναντι 49% του Σταύρου. Συνολικά οι πινελιές μου στον τελικό ήταν

α) Μπόρος (σκόρερ σούπερ) βασικός αντί Κωστάκη στο ΠΦ για να πονέσω τον Σασύς
β) ο καλός μου αμυντικός (Λιλλεπούου) στο Σ του για να του κόψω πάτημα ότι κι αν παίξει. Εξάλλου ο Σαύς δεν πιάνεται ούτε με λάσο.
γ) ο καλός μου ριμπαουντερ πάνω στον αδύναμο του μπας και αντέξω στις κατοχές
δ) απόσυρση στον πάγκο για να μπει και ο Κωστάκης στο ματς και γενικά να έχω φρέσκια την ομάδα στην ΄Δ περίοδο

Αν με έπαιζε εσωτερικά ήξερα ότι θα έχανα λογικά. ΑΝ έκανε το λάθος όμως να μην πάει εσωτερικά, θε κέρδιζα εγώ.

Έχω κάνει λάθος σε μια σημαντική λεπτομέρεια.Ενώ έχω προσπαθήσει να κερδίσω το ματς από την επίθεση σε ματς ροντέο, κι ενώ ξέρω ότι πρέπει να βρω τρόπο να αντέξω στις κατοχές αφήνω τον Τζόκοβιτς να παίξει αλλαγή του Λιλλεπούου. Νομίζω πως έπρεπε να βάλω Κωστάκη για αλλαγή και στο Σ και στο ΠΦ.

Δείτε την εξής λεπτομέρεια. ο Πάλλαγκι που έπαιε στο Σ του Σταύρου είναι το σημαντικό ματς απ στα ριμπ που πάω να κερδίσω. Κι όμως ο τύπος πήρε 6/10 επιθετικά ριμπ του Σταύρου στο ματς. Ενώ ο Λιλλέ έχει αγωνισθεί 37 λεπτά και ο Τζόκο 11, ο Πάλαγκι πήρε 4 επιθετικά απέναντι στον Τζόκοβιτς και 2 απέναντι στον Λίλλε.

Τα 2 που πήρε από τον Λίλλε δεν του έδωσαν πόντους καθόλου!

τα 4 που πήρε από τον Τζόκο του έδωσαν 2 εύστοχα καλάθια, 2/2 βολές, και ένα καλάθι από συμπαίκτη του! Σύνολο 8 πόντους!!! Ο τζόκοβιτς να υπενθυμίσω ότι τελείωσε το ματς με 0 πόντους και 2 ασίστ και 0 επιθετικά ριμπ.

Αν υποθέσουμε με ότι με Κωστάκη αντί Τζόκο μέσα ο Πάλαγκι έπαιρνε 2 επιθετικά λιγότερα, άρα και 4 πόντους λιγότερους ο Σταύρος και 1 επιθετικό και +2 πόντους εγώ, πιθανότατα το σκορ στο 01:52 πριν το τέλος αντί για 99-96 εναντίον μου να ηταν 95-98 υπέρ μου και έμπαινα στο φινάλε με κεφάλι στο σκορ και να στέλνει ο Σταύρος εμένα στις βολές και να μπουμπουνάει εκείνος τρίποντα της απελπισίας.

συνεχίζω με επίλογο

This Post:
66
268916.26 in reply to 268916.25
Date: 4/27/2015 9:43:25 PM
Overall Posts Rated:
10001000
επίλογος

ξέρω ότι δεν είναι πολύ πρέπον ο ηττημένος να μιλάει και δεν ένιωθα πολύ βολικά με το γράφω τόσα τώρα. Ευχαριστώ λοιπόν για την κατανόησή σας στην φλυαρία μου. Η αγάπη μου για το παιχνίδι, ο σεβασμός στο θεσμό των τελικών και το μομέντουμ της στιγμής που ουσιαστικά λέει ότι κλείνει εδώ αυτός ο κύκλος για την ομάδα μου μου δημιούργησαν την ανάγκη να θελήσω να γράψω δυο πραγματάκια παραπάνω. Εξάλλου όλη τη σεζόν δεν έχω μιλήσει πολλές φορές.

Θέλω να σταθώ όμως σε κάτι άλλο. Τα σκιλς των παικτών του Σταύρου είναι φανερά και τα βλέπετε όλοι. Μιλάμε για 850.000$ σούπερ καλοφτιαγμένα. Τα βλέπει κανείς και τρομάζει. Κι όμως τίποτα δεν είναι τέλειο. Γιατί βρε μπαγάσηδες δεν προσπαθείτε λιγάκι παραπάνω παρά κάθεστε να μαζεύετε όλοι φράγκα? Άφραγκος παίζω κάθε χρόνο και ψέματα δεν λέω και σε 4 σεζόν έχω και 2 τελικούς. Έχασα μεν, αλλά πάλεψα, χάρηκα διασκέδασα και στην τελική τελική έκανα και 60-70 νίκες και είχα ισάριθμα ευχάριστα απογεύματα μπαζερικά. Τα λέω αυτά γιατί σε κάποια φάση φέτος είχαμε 8/8 blow out. Ε κρίμα δεν είναι όταν το παιχνίδι δίνει επιλογές?

Ευχαριστώ για την υπομονή σας και μακάρι να πρόσφερα κάτι με αυτά τα ποστς. ΕΝ κατακλείδι θεωρώ πως οι τελικοί είχαν αξία και ήταν από τις ωραίες σειρές και είμαι χαρούμενος που έλαβα μέρος και έδωσα κι εγώ λίγο χρώμα.

Χρωστάω κάποιες αφιερώσεις ή για να είμαι ακριβής κάποιες ευχαριστίες. ΑΠό το μπάζερ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κύριο Μαμουδιάρη. Μετά το μεταξύ μας παιχνίδι μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ήταν χαρούμενος για τον φίλο του δλδ εμένα που κατάφερα να φτάσω στους τελικούς κι ας ήταν η δική του ομάδα αυτή που απέκλεισα. Γιώργο ευχαριστώ και χαίρομαι που είμαστε φίλοι και ελπίζω να σε ξαναδώ από κοντά σύντομα.

Κι εδώ ένα τεράστιο ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στους συναδέλφους μου στο πρατήριο καυσίμων όπου εργάζομαι. Αντώνη, Μπάμπη, Νώντα, Παναγιώτη, Νάσο, ας βάλουμε και τον Κώστα μέσα, είσασταν η παρέα μου, το προπονητικό μου επιτελείο οι άνθρωποι που μοιραζόμουν τις μπαζερικές μου αυτές στιγμές, είσασταν εκείνοι που χωρίς να ξέρετε τι είναι το μπάζερ μπήκατε μέσα στο πνεύμα των τελικών λες και πρόκειται για πραγματική ομάδα υποστήριξής σας. Το να μοιράζεσαι λένε σημαίνει ευτυχία και η ευτυχία των τελικών για εμένα είστε ΕΣΕΙΣ!!!

υγ: μήνυμα από τον Μπάμπη προς τον Πρωταθλητή ΣΠάρταν. Καλού κακού απέφυγε ενδεχόμενα ταξίδια στη Σπάρτη στο άμεσο μέλλον αφού το πέρασμα από την Τρίπολη δεν θα είναι εύκολο
Δύσκολα τα πράγματα κάτω από το αυλάκι

υγ2: μια ψυχή ακόμα θα την ευχαριστήσω μόλις στείλει την συνεντευξούλα που έχουμε κανονίσει. ξέρει αυτός

υγ3: απολογούμαι που δεν έχω ευχαριστήσει έναν προς έναν τα παιδιά που μου έχουν δώσει συγχαρητήρια στο άλλο νήμα. Ένα μαζικό ευχαριστώ από εδώ. Βλέπετε τι ώρες έχω διαθέσιμες για να γράψω σεντόνια, οπότε πιστεύω να με καταλαβαίνετε.

ΑΝΤΙΟ Σεζόν 30 !!!!!!!!!!!!!

This Post:
11
268916.27 in reply to 268916.26
Date: 4/27/2015 10:00:24 PM
Overall Posts Rated:
118118
Γιατί βρε μπαγάσηδες δεν προσπαθείτε λιγάκι παραπάνω παρά κάθεστε να μαζεύετε όλοι φράγκα? Άφραγκος παίζω κάθε χρόνο και ψέματα δεν λέω και σε 4 σεζόν έχω και 2 τελικούς. Έχασα μεν, αλλά πάλεψα, χάρηκα διασκέδασα και στην τελική τελική έκανα και 60-70 νίκες και είχα ισάριθμα ευχάριστα απογεύματα μπαζερικά. Τα λέω αυτά γιατί σε κάποια φάση φέτος είχαμε 8/8 blow out. Ε κρίμα δεν είναι όταν το παιχνίδι δίνει επιλογές?

Θα κρατήσω αυτό ως επισήμανση! Η Α1 πρέπει να δίνει το παράδειγμα σε όλες τις κατηγορίες! Όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον στην 1η κατηγορία άμεσα χάνεται και το ενδιαφέρον από τους υπόλοιπους παίκτες προς το παιχνίδι! Τέλος όποιος απλά θέλει να μαζεύει χρήμα ας το μαζεύει σε άλλες κατηγορίες! Πραγματικά μεγάλη η προσπάθεια σου, σε ψήφισα και για τελικό νικητή αλλά η ανυπομονησία σου για sweep σε έβγαλε εκτός τίτλου... Πραγματικά κρίμα για όλη αυτή τη προσπάθεια σου εδώ και 2 σεζόν! Να ευχηθώ και καλή επιτυχία στο φιλαράκι μου από τον II.2 και να απολαύσει αυτή τη σεζόν το παιχνίδι και όχι όπως τη προηγούμενη! Καλά παιχνίδια σας εύχομαι!
Προτροπή: ΚΑΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ Α1!