BuzzerBeater Forums

BB Srbija > NBA

NBA

Set priority
Show messages by
This Post:
00
273853.19 in reply to 273853.18
Date: 7/7/2016 5:06:43 AM
Overall Posts Rated:
590590
Da i ja dam svoj doprinos oživljavanju ove teme u svetlu trenutnih zanimljivosti
Prelazak Durenta me nije posebno dotakao, ali Vejd u Bulsima...e, to je već nešto! Već vidim kako trio Rondo-Vejd-Batler vodi Bulse ka finalu Uz Robina Lopeza, Gibsona i Mirotića pod košem, i još par solidnih igrača sa klupe, ovaj tim može dosta. Bilo je još nekoliko meni interesantnih prelazaka, ali treba sačekati i videti šta će se sve dešavati ovih dana, jer zapravo tek od danas igrači (tačnije, slobodni agenti) imaju prava da potpisuju nove ugovore. Meni se posebno dopao potez Niksa - trejd sa Bulsima u kome su dobili Derika Rouza. Sada su spojili Rouza, Mela i Porcingisa i to je već sasvim lepa osnova novog tima.Fil Džekson je doveo i Brendona Dženingsa, momka koji je nesumnjivo odličan igrač ali previše nestabilan - siguran sam da Fil može da ga dovede u red. Stigao je i Kuzminskas, na dve godine za blizu 3 miliona $ po sezoni. Rouz ima tek 27 godina, a Dženings i Kuzminskas po 26, Porcingis 20 - dakle, perspektive im ne manjka Ja se samo nadam da će trejdovati (ili pokloniti) Nou, jer me jako nervira I verujem da se Niksi neće samo na ovome zaustaviti, uz još 2-3 pristojna igrača, biće to značajno bolji sastav nego prethodnih sezona.
Što se tiče plata...pa, nema tu neke filozofije, dokle god ima onih koji su spremni to da plaćaju, sve je ok Uostalom, oni najbolji i zaslužuju da imaju najviše i daleko više od ostalih, inače bi sve izgubilo smisao. Bar u ovom današnjem svetu gde se sve meri novcem. Nažalost.

From: krdza
This Post:
00
273853.20 in reply to 273853.19
Date: 7/7/2016 1:51:59 PM
besni psi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
2222
Bobi Marjanovic u Detroitu, 21 milion za 3 godine.

This Post:
00
273853.21 in reply to 273853.20
Date: 7/7/2016 2:49:05 PM
Overall Posts Rated:
740740
Bobi Marjanovic u Detroitu, 21 milion za 3 godine.

Oni tamo još žive u vremenu Darko Miličić drugi pik na draftu, wow ala smo dobro prošli.

Bitno da si Srbin i da imaš oko 220 cm.

E majko što mene ne rodi do tih visina, sada bi i ja imao 15 miliona u džepu.

This Post:
00
273853.22 in reply to 273853.21
Date: 7/17/2016 8:10:39 AM
Overall Posts Rated:
199199
Kakvi Bulsi, kakvi Voriorsi, ako Vestbruk predje u Boston, nemamo o cemu da pricamo. :D
Ima Boston sta i da ponudi, imaju pikova na predstojecem draftu za izvoz, ima i sa ovog drafta solidnih. Recimo da bi u neku ruku bilo realno da trejduju Ajzeu i prvog pika kojeg su dobili od Bruklina (nisam siguran da li moze da se prosledi) za Vestbruka. Samo Bredli da ostane.
Salu na stranu, navijam da Kavsi dovedu Kazinsa pa da gledamo musko finale, zna se izmedju koga. A plate su pogoleme, nije da nije. :)