BuzzerBeater Forums

BB Srbija > A - sezona 33

A - sezona 33

Set priority
Show messages by
This Post:
00
275235.19 in reply to 275235.18
Date: 1/5/2016 9:48:21 AM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
651651
Second Team:
Krompir
Zavrsili smo prvu fazu sa skorom 7-0, juce nas je Alfirovic spasavao pogodivsi 2 puta buzzerbeater za dodatne produzetke.

Analiza:
Iako smo jedini uz Poljake i domacina Slovacku zavrsili sa skorom 7-0, nismo bili previse dominantni. Moglo se videti dosta toga dobrog, ali i loseg. Najbitnije je da smo odigrali sve utakmice tie (opusteno), tako da imamo maximalan entuzijazam za II fazu.

Grupa H: Grupa G:
Letonija (2) Slovacka (1)
Finska (1) Belgija (2)
Slovenija (2) Poljska (1)
Srbija (1) Ukrajina (2)
Spanija (2) Francuska (1)
Ceska (1) Italija (2)

U zagradi su mesto u grupi koje su zauzeli u 1. fazi.

Glavna 4 favorita za zlato su Poljaci, Finci, domacini Slovaci i mi. Potom slede Spanci, Cesi, Francuzi i Ukrajinci. Italija je dosta trosila ent i tesko da mogu i do medalje.

U nasoj grupi Finska je glavni favorit za 1. mesto, i dalje su jaci od nas, ali nisu nepobedivi. Dobili su nas prosle sezone poprilicno rutinski oba puta, igramo sa njima u 2. kolu i videcemo da li mozemo do iznenadjenja.
Spanija i Ceska imaju takodje veliki, mozda i maximalni entuzijazam i verovatno ce im cilj biti samo da dodju do 1/2, pa ce trositi ent, tj. za ocekivati je da stave ct ili Fincima ili nama.
Slovenija i Letonija nemaju velike sanse za 1/2 finale, pokusace da se domognu 3. mesta u grupi i kvalifikacija za SP.

From: Lale

This Post:
00
275235.20 in reply to 275235.19
Date: 1/5/2016 10:19:43 AM
Overall Posts Rated:
136136
Cestitke Tuna! Cestitke i bivsem selektoru i ostalima koji ucestvuju u radu reprezentacije.

From: tunjevinа

To: Lale
This Post:
00
275235.21 in reply to 275235.20
Date: 1/11/2016 11:45:53 AM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
651651
Second Team:
Krompir
@Lale
Hvala na cestitkama, cestitke i tebi na do sada odlicnoj sezoni i srecno danas!

Pocinje 2. faza EP-a, prvi protivnik je Letonija, uz Sloveniju najslabija reprezentacija u nasoj grupi. Pametno su odigrali prvi deo i preneli pristojan entuzijazam za drugu fazu. Uz vece zalaganje sigurno da imaju sansu da dodju do iznenadjenja protiv jacih selekcija. Bili su blizu pobede protiv domacina Slovaka na isto zalaganje (35227) tako da nisu nimalo naivna reprezentacija.
Forma ove nedelje nam je solidna, malo bolja unutra nego spolja. Njima je situacija suprotna, spolja im je forma odlicna, dok pod kosem imaju malo problema. Nisu do sada nijednom igrali spolja ali mozda ih ovakva forma natera na tako nesto.

Preostala 2 meca u nasoj grupi su Ceska - Finska i Spanija - Slovenija. Nadam se da bi Cesi mogli do pobede nad Fincima ili bar da nateraju Fince da stave normal od zalaganja, jer s njima igramo sledece kolo. Spanija je favorit u mecu protiv Slovenije, ali mogli bi Slovenci uz vece zalaganje do pobede.

chat, Srbija - Letonija 18:00h

This Post:
00
275235.22 in reply to 275235.21
Date: 1/11/2016 2:10:16 PM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
651651
Second Team:
Krompir
Malo teze nego sto sam se nadao, pobedjena je Letonija. Do sredine poslednje cetvrtine su imali vodjstvo, a onda smo napravili seriju 21-2 i rutinski na kraju priveli utakmicu kraju. Zbog rane povrede Alfirovica, Eklemovic je morao da odigra dosta i pokazao se u sjajnom izdanju.

Finci se izvukli protiv Ceha, steta. Da su izgubili, situacija u grupi bi se dosta zakomplikovala, sto mislim da bi nama dosta odgovaralo.

Sledece kolo igramo protiv Finaca. Njima je trenutno pozvano 14 igraca i cesto igraju sa malim rosterom jer im redovno svi najbitniji igraci imaju formu 9. I ovo kolo im 10 od 14 igraca imaju formu 9. Bio bih prezadovoljan ako bi imali istu formu, minuti ove nedelje su vrlo bitni i gledajte da vam pozvani igraci imaju do 70min.

This Post:
00
275235.23 in reply to 275235.22
Date: 1/11/2016 9:26:57 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
322322
Second Team:
DZASK United
Lepo li je videti stranicu sa rezultatima, sve se crni. Cak i meni kao zvezdasu lepo videti. Svaka cast za sve do sada, samo tako nastavi! Imamo odlicnu reprezentaciju, ali interesovanje za samu igricu je sve manje. Nazalost. Evo, pali smo ispod 500 korisnika. Samim tim nas uspeh je veci!
Srecno nam sa formom, pre svega. Nadamo se dobrom mecu iduceg ponedeljka. Nas najveci rival poslednjih sezona, sjajna Finska i gotivni selektor Hene..

This Post:
00
275235.24 in reply to 275235.23
Date: 1/13/2016 11:14:36 AM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
651651
Second Team:
Krompir
Hvala, jeste manje interesovanje za igricu, ali tako je svuda, ne samo kod nas. Broj korisnika opada u svim zemljama vec sezonama.
Ne bih bas rekao da je Finski selektor gotivan, razmenjivao sam sa njim mailove dok sam imao Hakkinena prosle sezone i nismo se bas rastali u prijateljskim odnosima

This Post:
00
275235.25 in reply to 275235.24
Date: 1/13/2016 11:50:31 AM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
322322
Second Team:
DZASK United
Hahahaha..mrgude jedan, znam da je ranije cestitao na forumu neku nasu pobedu. Nadam se da ce nam cestitati i u ponedeljak.

This Post:
44
275235.26 in reply to 275235.24
Date: 1/13/2016 12:16:26 PM
ALE I NEMANI
II.2
Overall Posts Rated:
414414
Ne bih bas rekao da je Finski selektor gotivan, razmenjivao sam sa njim mailove dok sam imao Hakkinena prosle sezone i nismo se bas rastali u prijateljskim odnosima

To što neko nije u prijateljskim odnosima sa tobom, pre znači da je gotivan, nego da nije...

This Post:
00
275235.27 in reply to 275235.26
Date: 1/18/2016 11:44:34 AM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
651651
Second Team:
Krompir
Igramo protiv naseg najveceg rivala prethodnih sezona, reprezentacije koju smo pobedili u finalu proslog EP-a (33956) i reprezentacije koja nas je pobedila oba puta prosle sezone na SP-u (34737), (35021), rec je naravno o Finskoj.

Najavio sam da ce oni imati sjajnu formu, sto se i obistinilo. Ipak na nasu srecu, dvojica za njih vrlo bitnih igraca, Keinanen i Kukkola su imali transfer prosle nedelje pa su obojica zbog toga u losoj formi. Od preostalih 12 igraca, njih 9 su u formi 9.
I mi imamo 9 igraca u formi 9, tako da se moze reci da sam zadovoljan odnosom u formi, iako nam je spolja forma poprilicno losa jer je jedino Cvetkovic u formi 9, a i niko od igraca koji mogu da uskoce spolja nemaju formu 9.

Oni nase skilove poznaju vrlo dobro, jer je skoro svaki nas igrac bio na listi prethodnih sezona, dok mi njihove skilove bas i ne poznajemo najbolje. Cak 5 od 14 igraca im nikada nije bilo na transfer listi, tj. trenirani su kod menadzera koji su ih draftovali, dok jos cetvorica nisu imali transfere od 19-te godine. Neretko se vidjaju Finski igraci na transfer listi sa ~140 zbirom skilova koji im nisu pozvani, tako da je logican zakljucak da su im pozvani igraci jos bolji.

Gubitnik naseg meca ce ostati na malim sansama da osvoji zlato, jer ce morati da trosi entuzijazam u preostalim utakmicama ne bi li izborio 1/2 finale. Pobednik bi uz domacina Slovacku postao glavni konkurent za zlato.

Uloga favorita pripada njima, ali se iskreno nadam da mozemo ovog puta da ih pobedimo.

Srbija - Finska 18:00h

This Post:
00
275235.28 in reply to 275235.27
Date: 1/18/2016 11:57:40 AM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
322322
Second Team:
DZASK United
Nasi su! Zapamtite ovo ime - Alfirovic Jovan! Danas on resava.
Srecnooo!

This Post:
00
275235.29 in reply to 275235.28
Date: 1/18/2016 2:07:57 PM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
651651
Second Team:
Krompir
Zapamtite ovo ime - Alfirovic Jovan! Danas on resava.

Izbaksuzirao si ga, bio ubedljivo najgori

Dobili smo Fince, pobeda na vece zalaganje. Cudno je zasto su se oni odlucili da stave tie, ili su nas bas potcenili ili su mislili da cemo mi da ih precenimo i da necemo traziti pobedu protiv njih. Rizikovali smo i mi i oni sa taktikama i postavom, nama se vise isplatilo. Super je sto smo ih dobili sa cak 13 jer moze kos razlika na kraju da odlucuje.
Steta sto su se Spanci izvukli protiv Letonaca, dobili su ih posle produzetaka. Sledece kolo igramo sa njima, oboje imamo skor 2-0, to ce biti jos jedan derbi koji cemo igrati. Ako su oni danas igrali tie, oni ce imati prednost u entuzijazmu, ali mi sigurno imamo malo kvalitetniji tim.

Slovacka se u drugoj grupi provukla protiv Francuza, dobise ih posle produzetaka, tako da smo i dalje oni i mi jedine 2 neporazene reprezentacije na ovom EP-u.

Advertisement