Zamierzam właśnie kogoś takiego zbudować, tylko że Polaka. Ale przyznam szczerze to moim marzeniem jest prędzej, żeby któryś z moich 2 osiemnastolatkow zagrał w U21 i nie mam żadnej gwarancji, ze to się uda, pewnie nawet szansę sa nieduże. Wkrecilem się i temat treningu naprawdę mnie zainteresowal:) Właściwie to znów nie mogę doczekać się piątku. Jeśli Ten Twój zawodnik ma 25 lat to na oko jest wart jakieś 2500000, co jest całkiem fajnym kawałkiem gotówki. Wracając do tematu to trenowalem kiedyś pg sg supergwiazde Polocha, doszedłem do pensji 45000 i ss100 i wówczas według programu miał bodajże wykorzystane 87% potencjału. Moim zdaniem Twojego grajka można jeszcze podszlifowac, a ja bym to zrobił w zakresie rzutowym;) W każdym razie do Tomanskiego, który miał ss165 sporo mu brakuje, a ciekawostką jest to, że ów Tomanski wcale jakoś nie rządził. Mam przypuszczenie o 3 czynnikach tzw. Ukrytych skilach, które wpływają na grę zawodnika i jednym z nich jest oczywiście ukryty skil dotyczący faulowania:)