Συγχαρητήρια στον Batsi αλλά το παιχνίδι είναι αστειότητα. Δεν είναι η ήττα. Να κατέβαινε με οκτώ παίκτες, να έβγαζε μία λογική, παρότι έδωσε λιγότερα, αλλά έπιασε μάντεμα και βρήκε σκορ από την υπομονετική. Το να αγωνίζεται 14 λεπτά ντραφτ και άλλα 11 ο... (με το συμπάθιο) παλτοΜπέλλος και να χάνεις δεν μπορεί να χαρακτηριστεί διαφορετικά από τον αρχικό μου σχολιασμό.
Κάνουν αλλαγές επί αλλαγών. Προσπαθούν για το καλύτερο, αλλά ρίξτε το randomness. Σε φόρουμ ανέφερε κάποιος ότι έτρεξαν ματς μπορεί και χίλιες φορές με την μία ομάδα να έχει 92 με 96% ποσοστό νίκης. Η μεγαλύτερη της νίκη ήταν +27, ενώ έχασε και με 13 πόντους. Δηλαδή 40 πόντους απόσταση. Μπορεί να είναι ακραίο να συμβεί, αλλά ακραία είναι και η διαφορά.
Το χειρότερο είναι ότι έχω αρχίσει (εδώ και καιρό, αλλά τα δείγματα πληθαίνουν αντί να είναι μεμονωμένες περιπτώσεις) να βλέπω ότι το παιχνίδι έχει λιγότερη λογική απ' ότι θα έπρεπε. Κι όταν είναι πρώτη βδομάδα (και είναι όλοι αξιοσέβαστοι) και γνωρίζεις τον ενθουσιασμό του αντιπάλου, φυσικά τα σκιλ των παικτών σου, αλλά όταν γνωρίζεις και σκιλ των αντιπάλων σου και βλέπεις τα pp100 θεωρείς ότι τα βάζουν για... ντεκόρ.
Είναι διαφορετικό μία ομάδα να βρεθεί στη μέρα της και να κερδίσει και διαφορετικό για παράδειγμα να βλέπεις όπως σήμερα να βγάζει ο αντίπαλός σου 82,8pp στον άσο. Σ' έναν αγώνα που έχει δώσει λιγότερα ο αντίπαλός σου,
επιλέγοντας υπομονετική που δεν είναι ιδανικό σύστημα για τον Fitzio ο οποίος σούταρε τρεις φορές και τα υπόλοιπα τρία το ντραφτ (τον μάρκαρε καλός αμυντικός)!
Πάμε στην αντίπερα όχθη. Μερικά πράγματα αναφέρω έτσι πάνω-πάνω. Με μάντεμα μεν, αλλά παραπάνω διάθεση που το ισοσκελίζει, βγάζει 83,9pp ο Samur. Τον μαρκάρει ο Mpenos. Τον είχε πάρει το μάτι μου στη λίστα, μια χαρά παικτάκι για αλλαγή αλλά πως δε βγάζει 200pp (που λέει ο λόγος) o Samur αναρωτιέμαι. Επί πρόσθετα ως αλλαγή ήταν ο Mpellos που
θα έπρεπε να τον... καταβροχθίσει εσωτερικά ο Barbona.
Ακραίο και το 97,2 του Tziovani στο τρία που είναι 4-5άρι. Υπομονετική είναι, όχι κοίτα μέσα!
Η μίνι σεντονιάδα φυσικά δεν έχει σκοπό να πλήξει την ομάδα του Batsi. Διαθέτει μία τρίαδα στην περιφέρεια που μπορούν να σταθούν και στην Α1.
Μονόλογος που μάλλον όταν τον ξαναδιαβάσω αυτό που πρέπει να αντλήσω είναι ότι πολύ ασχολούμαι με το παιχνίδι :P
Last edited by Aimar 21 at 8/2/2022 6:06:43 PM