E sad malo ja:)
Ja se nebih slozio sa Dumarajkom, iz vise razloga:
- Treba nam promena, jer nismo prosli prvo kolo kvalifikacija (znaci ispunilismo olimpiski mota "vazno je ucestvovati", a sad je valjda red da i pobedjujemo).
- pogledao sam rezultate za vreme mandata sadasnjeg selektora, i kazu vako:
17 utakmica, 4 poraza 13 pobeda(neracunam prijateljske), od toga:
sa ekipama koje su rangirane od 1-30 mesta - 2/6 (poede Grcka i BIH)
sa ekipama koje su rangirane od 31-60 mesta - 3/3
sa ekipama koje su rangirane od 61i dalje mesta - 8/8
(Srbija je 22. mesto)
- Sto znaci, pobedjeni su prvenstveno lose reprezentacije sa mali brojem igrac, i losim ekipama, sto ja nesmatram nekim velik uspehom.
- Pobedjenu se ukipe koje su slabije od nas iz druge grupe, to je OK( a i slabije su, pa je to za ocekivati)
- Iz toga se vidi, ta je to takticki lose vodjenje, jer pre kvalifikacija, nije postavljen cilj, tipa: treba nam 5 pobeda i trazimo ih ovde i ovde, i na osnovu toga idem u sledeci krug, nego je bilo bitno da se selektro tapse po ramenima kako je sve ok, a nije jer nismo prosli dalje, a mogli smo nije nam bila nesto prejaka grupa.
Ali ovokvo vodjenje selektora nije samo na repki on tako vodi i svoj klub(mozete videti na njegovoj stranici da je bez trofeja), pa se njegovip reizborom mozemo opet nadati ispadanji iz prvog kola, i igranj brdo prijateljskih za raznim egzoticnim reprezentacijama.
Mozda je ovo sto pisem malo grubo, ali je tako, jer je meni stalo da Srbija lepo gura prema Svetskom kupu (bar u drugu rundu),zato sam se i kandidovao za selektora, da malo ovo radrmamo da krenomo napred.
P.S.
Ako ja budem bio selektor, sigurno Vam necu ostati duzan za odgovore zasto sam igrao odredjenu taktiku ili zasto igra ovaj igrac ili onaj, sto smatram Velikim minusom sa sadasnjeg selektora, koji se po tom pitanju samo svadja, sa pitanjem, "ko si ti da je tebi kazem zasto sam nesto igrao"(iskusio u na licnom primeru), toga kod mene nece biti, ko hoce da pomogne, moze, ko nece, moze da kritikuje, kao mediji IRL.