Φίλε μου όπως θα έχεις διαβάσει στα post μου αποφεύγω να απαντώ με ειρωνεία ή με έλλειψη σεβασμού ότι και αν μου γράφουν. Ο πρώτος που σκάει όταν χάνει η Εθνική είμαι γω ο ίδιος, είτε μου πούνε μπράβο, είτε με πούνε άσχετο. Ο χρήστης που ανέφερες με έφερε παραλίγο στα όριά μου. Φέτος έχει ένα ρεκόρ 4-4 στην IV division. Έχει ήδη κάνει δηλαδή όσες ήττες έχω κάνει εγώ σε επίσημα παιχνίδια με τον Προμπονά από την ημέρα που ξεκίνησα ως σήμερα (Έχω 57-4 σύνολο σε επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, κυπέλλου και playoff). Τι να του πω? Μου τα έγραψε και με κεφαλαία γράμματα!
Η ουσία είναι πως είμαι 0-3 και αυτό δεν αλλάζει. Θα μπορούσε όμως το ίδο εύκολα να ήταν 1-2 ή και ακόμη 2-1!
Θες δικαιολογιές? όσες θες. Είτε να πιαστώ από την κατάταξη που είναι και οι τρεις αυτές καλύτερές μας, θες να πιαστώ από την αγωνιστική κατάταση κάποιων παικτών μας, θες να σου πω για τον τραυματισμό του Αγγελίκου και πάει λέγοντας.
Θες να με κατακρίνεις? πάλι βρίσκεις όσους λόγους θες για να υποστηρίξεις πως θα κερδίζαμε "άνετα".
Τι και αν έπαιξα σωστά κατ'εμέ με την Ελβετία, τι κι αν έπαιξα λάθος με την Πορτογαλία, τι και αν ρίσκαρα με την Σουηδία. Το αποτέλεσμα μετράει και κει είναι το μόνο που είχε δίκιο ο εν λόγω χρήστης.
Δεν έχω κάνει κάτι μαγικό με τον Προμπονά, απλά έχω παίκτες της δικής μου φιλοσοφίας. Και ειδικά φέτος έχω παίξει με αντιπάλους με πολύ πιο ακριβά budget. Δεν μπορεί να είμαι σωστός εκεί και άσχετος εδώ.
Ήδη έχω ξεκινήσει να ψάχνω παίκτες για να ετοιμάσω την Εθνική της σεζόν 12 αν μπορώ καλύτερα.
Ήδη έχω ξεκινήσει το scouting της Λεττονίας, αν και αυτή φαίνεται αρκετά δυνατή.
The secret of communication lies in defeat...