Jah, mondtak. Én is mondtam, idén is, meg tavalyelőtt is. Ez a különbség, ők akkor kritizálnak, ha jogos. Én is akkor kritizálok. Te meg állandóan. Ráadásul az, hogy egyszer, jogosan kritizálták Domit, nem azt jelenti, hogy innentől folyton rosszat csinál.
És te be tudod bizonyítani? Ismered az idei skilleket? Na akkor maradjunk ennyiben. Én is látom, hogy a 16. szezon kerete valamivel gyengébb volt. De nem másfélszer. Ez tisztán látszik az értékelésekből. Összehasonlíthatod te a mostani kerettel is, csakhogy én a 24. szezon keretét mondtam, ugyanis azzal érte el Domi hajszálra ugyanazt az eredményt, mint te anno.
Elhiszem, hogy franciához nem tudsz több érvet felhozni, mert nincsenek is érvek mellette. A normált már vagy tízen leírtuk neked, mégsem fogod fel. A védekezés meg csak találgatás. Te sem tudod, mi lett volna, meg én sem és senki más sem. Én épp ezért nem jövök "mi lett volna, ha" érvekkel. Te meg igen, holott pontosan ugyanannyi biztos infód van róla, mint nekem.
Ahhoz meg külön gratulálok, hogy szerinted a normál-motsnál jobbak lettünk volna, mint laza-normálnál. Ismét bebizonyítottad, mennyi fogalmad van a játék alapjairól. Amúgy a 70% esély hogy jött ki? Hogy számoltad ki? Miért nem 50%, vagy 90%? Mutasd a számolást, vagy megint azt kell higgyem, hogy beböfögtél valamit minden alap nélkül.
Ok, tegyük fel, a rendszer számontartja az EM buktákat is. De akkor ugye a győzelmeket is? Ebben az esetben a te mérleged 22-6, ami 78,5%-os győzelmi mutató, Domié meg 29-7, ami 80,5%. Tehát még úgy is eredményesebb nálad, hogy ebben benne van egy olyan szezon, amikor (általad is elismerten) minden idők leggyengébb keretével játszott és a barátságos meccseken nem a győzelemre hajtott, hanem inkább kísérletezett, meg 20 éveseket játszatott.
Jah, hogy az azeri a két szép szemedért nyomott motsot. Hát persze. "Természetesen" neked még ahhoz is közöd van, hogy két idegen válogatott mit játszik egymással. Hozzáteszem, még így is csak a szerencsének volt köszönhető a dolog. Inkább köszönd meg istennek, vagy a sorsnak, vagy amiben hiszel, mert neked ahhoz nulla közöd volt, hogy akkor kijutottunk. Ha rajtad múlik, harmadikok vagyunk.
Ki fizet ma 2 milliónál többet? Nézz majd körül a piacon draftkor, hogy egy szupermultis 215 centis legenda mennyiért megy el (ha nem lesz magyar, nézheted a külföldieket is).
Jó szokásod szerint megint kikerülöd a kényelmetlen kérdéseket, úgyhogy megkérdezem újból.
Hogy állunk az idei kerettel? Jó, vagy rossz? Ha jó, akkor miért kritizálod Domit, hogy szarul lettek edzve? Ha rossz, akkor miért volt elvárás az első hely?
Milyen komoly válogatottat vertél te meg a 16. szezonban, amire annyira büszke vagy?
Miért érzed jónak azt, amit a 16. szezonban elértél, ahhoz képest, hogy Domi ugyanezt hozta minden idők leggyengébb keretével a 24. szezonban?
Miből gondolod, hogy Mikhail egy báb, akire csak úgy "rászólnak"?
Mit ér a ranglista? Mitől jobb a 10. hely, mint a 12.? Milyen előnye származik ebből a válogatottnak?
A szerb mots-szal hogy állunk? Kitartasz amellett, hogy az első hely volt nekik a cél? Ha igen, honnan tudod? És miért mondod, hogy pechjükre meglett? Ha nem, akkor miért írtad azt, hogy az volt a céljuk, miért hivatkoztál rá, mint érvre az igazad mellett?
Hol az a 42 felhasználó, akit emlegetsz, hogy ki vannak zárva? 6 napja nem jelentkezett senki.
Hol van legalább egy ember, aki egyetért veled? Napok óta senki ezen a fronton sem.
Don't feed the troll