Pozz svima...
sutra/danas je dan D za našu seniorsku reprezentaciju...
na rasporedu je treće kolo baraža za svjetsko, protivnik je Brazil, pobjednik uzima sve, gubitnik ispada u utješni turnir...
(http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=3...)solidan trening u petak, barem što se tiče forme... početak sezone je uvijek škakljiv kad je forma u pitanju, i idealne minute jako često nisu dovoljne... samo 3 igrača nemaju 8+ formu, najvažniji je svakako Vojvoda, i on će nam najviše nedostajati sutra... bez Ledera i Garića možemo, jer ionako zasad nisu igrači starterskog kalibra...
imamo i jedan važan skill up, naš najbolji vanjski Zijad Brlić popravio je domet šuta... na potencijalu ima mjesta za još 1 up, vjerojatno skok šut koji očekujem uskoro, pa da bude apsolutni rekorder u našoj reprezentaciji po TSPu (ukupnom zbiru skilova)
što se tiče Brazila, i njima se značajno popravila forma, pogotovo kad se uzmu u obzir loše sedmične minute kod velikog broja igrača...
no ipak u prosjeku imaju lošiju formu od nas...
sve u svemu, očekuje nas jako teška utakmica... Brazil je respektabilan protivnik, i dosta toga će ovisiti o njihovom zalaganju... hoće li se prepasti, pa igrati laganicu te ganjati domaći teren u utješnom turniru (dovoljno im je biti najbolje plasirana američka reprezentacija, što je najčešće samo plasman u knockout rundu, ne osvajanje utješnog kao u slučaju europskih repki)
ili će igrati normal, tako da imaju isti početni enth kao svi učesnici svjetskog...
ili će ići na sve ili ništa sa CTom...
ako je brazilski selektor zlopamtilo, očekuje nas CT...
![:/](/images/conf/emoticons/confused.png)
naime, na u21 svjetskom prije par sezona, u nebitnoj utakmici za nas, igrao sam CT protiv Brazila...
(47855) isti manager je vodio tada Brazil u21 kao i sada Brazil NT, i bio je jako ljut na mene poslije utakmice, iako nije bilo nikakvog dogovora... na kraju su izvisili u borbi za medalju zbog tog poraza od nas u pretposljednjem kolu...
mudri ljudi kažu "karma is a bitch", vidjet ćemo sutra hoće li mi se taj CT osvetiti...
u svakom slučaju, navratite na chat, i podržite naše Zmajeve u borbi za treće svjetsko u nizu...
BiH-Brazil 19:30h
idemo ludo, idemo jako, samo BiH u
![<3](/images/conf/emoticons/heart.png)