סיכום הניצחון על רומניה
: קודם כל, לפי שחקן
יפת שוהם
משחק טוב של הסמול פורוורד הראשון שלנו, ב37 דקות קלע 21 באחוזים טובים, ובצד השני, שמר על הקרדיט שאני נותן לו כשומר הטוב שלנו
אדי רובינשטיין
כמעט טריפל דאבל שלו, עם 19 נקודות באחוזים מעולים, 9 ריבאונדים ו7 אסיסטים, תרומה מדהימה לפאוור פורוורד שלנו, בצד השני, הפאוור פורוורד של הרומנים קלע 32 ולקח 13 ריבאונדים, וגם הוא קלע באחוזים טובים, לא הגנה טובה של אדי הפעם, אבל לדעתי השחקן הרומני פשוט טפס משחק כי אדי שומר טוב, ואני לוקח את אדי על השחקן שלהם בכל יום נתון
עדי יופז
משחק מעולה של הקלעי הראשון שלנו. ב30 דקות קלע 15 עם החטאה אחת בסך הכל, קיבל ציון 8.5 שרק מעיד גם על ההגנה הטובה שלו, הקלעי הראשון של הרומנים קלע 8 נקודות בלבד, אם יש צד שלילי, הוא היה צריך לקחת יותר זריקות לדעתי
אבירם בן ארי
פתח בחמישייה אך שיחק פחות מהמחליף שלו, 23 דקות לאומת 25, מוזר
במשחק עצמו הוא היה טוב מאוד, קלע 13 וגם הוא באחוזים טובים מאוד, אמנם הוא לא היה חית ריבאונד כמו במשחק הקודם, אבל אני מרוצה מהסנטר הצעיר של הנבחרת
טובל חליקה
משחק טוב של הסנטר המחליף, ב25 דקות קלע 12 עם 6 ריבאונדים, ובולט מאוד אצלו, הוא הגיע 10 פעמים לקו, וזה אומר שהוא סיבך את הרומנים בעבירות ובכלל הוא היה גורם חשוב לניצחון
ירין תקווה
הרכז המחליף הצעיר שיחק 33 דקות עקב בעיית עבירות של עמית טולדנו, והיה מעולה, אמנם לא קלע באחוזים מדהימים, אך סיים עם 10 נקודות, 6 אסיסטים ו7 ריבאונדים וללא איבוד, וידעתי ששווה להאמין בו, סוף סוף היכולות שלו מתחילות לבוא לידי ביטוי
עמית טולדנו
הסתבך עם עבירות, ולכן שיחק רק 15 דקות, שבהן הוא היה טוב עם 7 נקודות ו6 ריבאונדים
מעיין שטנגל
שיחק 2 דקות, קשה לשפוט מישהו על 2 דקות, אך הוא קלע 4 עם ריבאונד התקפה אחד, והפעם העליתי אותו כפאוור פורוורד שלישי כדי לנצל קצת את הקליעה שלו, לא ציפיתי שישחק הרבה, אבל אולי שינוי העמדה הזה יכול לשחק לטובתינו
נטיב קשת
שיחק 11 דקות והיה טוב. אני עדיין מחכה ליותר ממנו, הנתונים שלו שווים יותר ממה שהוא מציג על המגרש לדעתי, וכמו ירין תקווה, אני בטוח שבסופו של דבר הוא יגיע
יניב גרינפלד
ב10 דקות סיים עם 2 נקודות ו2 ריבאונדים, ואני בטוח שגם ממנו אנחנו יכולים לקבל יותר מזה, הוא פוטנציאל ענק ואני בטוח שאתם עוד תראו ממנו הרבה יותר בעתיד, משחק סביר של הכישרון הצעיר שלנו אתמול
שלומי עידן
משחק לא טוב שני ברציפות שלו, עם 0-6 מהשדה. גם מול ספרד הוא לא פגע, אבל לפחות בצד של הריבאונד הוא נשאר יציב וב18 דקות לקח 4 ריבאונד שזה לא רע בכלל לקלעי
אפיק לינזקי
שחקן חדש בנבחרת. סמול פורוורד צעיר בן 18, כשרוני מאוד, שיחק דקה ולא היה רשום על שום קטע סטטיסטי. אני שמח שיצא לו לשחק לפחות
---------------------------------------------------------------------------------------------------
בכללי: אני שמח שכולם שיחקו, ואני עוד יותר שמח שחזרנו לנצח בריבאונד, קלענו באחוזים טובים והציונים הכלליים שלנו ממשיכים להראות שאנחנו קולעים ברמה שווה גם מבפנים וגם מבחוץ, מתאים לפרינסטון, אולי מול גרמניה או צרפת נעשה את זה בשביל להפתיע, כרגע יותר בשביל גרמניה כי משהו רע עובר על צרפת ואולי ננצח אותה בלי הרבה שינויים טקטיים
משהו אחד מטריק אותי, משחק שני ברציפות שברבע הרביעי אנחנו מקבלים בראש, אולי במשחק הבא אני יעלה על ההחלטה שלי, ושהמאמן יחליט על הרבע הרביעי, כי אנחנו מקבלים בראש ברבע הרביעי ובשביל לעלות זה חייב להיפסק, אולי זה גם בגלל ששיחקו המחליפים, אבל מול ספרד זה בטח לא הסיבה
עוד נקודה חשובה היא העונשין, הגענו 34 פעמים לקו, מעולה! אבל קלענו רק 19 וזה לא אחוז מספיק טוב, יש שחקנים שצריכים לעבוד על זה
אבל כללי, ניצחנו, זו השורה התחתונה וזה מה שחשוב, בשבוע הבא שבדיה, חייבים לנצח