BuzzerBeater Forums

BB Israel > נבחרת ישראל -- דיון

נבחרת ישראל -- דיון (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: adomole
This Post:
00
3475.190 in reply to 3475.1
Date: 12/17/2007 10:00:54 PM
Overall Posts Rated:
22
חברה עם התלהבות 4 ניצחנו את רומניה ב11 הפרש, 105-94, יפת שוהם הוביל רשימת קלעים מאוזנת ויפה
אני רוצה לאמר רק דבר אחד: למדתי מהנסיון, לא יהיו יותר בחיים 2 שינויים בשבוע אחד, מקסימום 1, ורק אם אני באמת חושב שהוא חשוב לנו
מה שכן, המחזור הזה רע לנו מאוד, גרמניה ניצחה את ספרד בנקודה, ואנחנו חייבים לנצח הכל עד הסוף בשביל לעלות שלב
יש את שבדיה מחזור הבא, שהפסידה לרומניה וניצחה היום את צרפת, אם ננצח נשארנו בתמונה, ואז המשחק הבא מול גרמניה, ובו אם ננצח אני יילך על כל הקופה, טקטיקה חדשה ומשחק עונה, ואז אני יקווה שנצליח לנצח את צרפת עם 4 עייפות
זה פשוט דפק אותנו היום שגרמניה ניצחה את ספרד, אני חשבתי שספרד תנצח במשחק הזה ואז תנצח בהכל ובניתי לתת הכל מול ספרד ולא מול גרמניה, אבל אלא הנסיבות, עם זה נצא למלחמה, והכל מתחיל משבוע הבא, אנחנו הולכים חזק על ניצחון בשבוע הבא ונקווה לתוצאות טובות מצד היריבות שלנו
אגב, אם המשחק מול צרפת יהיה חשוב, יש לנו סיכוי טוב, כי הוא בטח יעלה עם הרכב שני, העלייה של צרפת אבודה בעיקרון, 2 הפסדים מ2 משחקים, והם עוד לא שיחקו מול ספרד בכלל, מצב קשה מאוד

Edited by adomole (12/17/2007 10:02:57 PM CET)

Last edited by adomole at 12/17/2007 10:02:57 PM

From: Warrior

This Post:
00
3475.191 in reply to 3475.190
Date: 12/17/2007 10:49:39 PM
Overall Posts Rated:
1010
כל הכבוד לנבחרת .. אני באמת לא יודע למה עידן לא פוגע בנבחרת .. אצלי בקבוצה הוא מעולה.. חבל מאוד.. אני מקווה שהוא דווקא יוכיח את עצמו איכשהו העונה הזאת .. ואם יתאפשר אולי גם יפתח ואולי ייתן תרומה שונה אבל אני מקווה שגם ככה הוא יתרום ..

למרות שהוא קיבל ציון 7 , אין לי מושג למה כי לא ראיתי את המשחק .. אולי ביגלל החטיפה או הריבאונדים . או ההגנה שזה יותר הגיוני .

Edited by Warriors (12/17/2007 10:50:04 PM CET)

Last edited by Warrior at 12/17/2007 10:50:05 PM

This Post:
00
3475.192 in reply to 3475.191
Date: 12/17/2007 11:13:00 PM
Overall Posts Rated:
22
אם כבר בגלל הגנה, אני מסתכל בסטטיסטיקה, הקלעי שלהם שיחק 40 דקות וקלע 8, זה יפה מאוד

This Post:
00
3475.193 in reply to 3475.192
Date: 12/17/2007 11:19:19 PM
Overall Posts Rated:
55
ברכות לנבחרת על הניצחון !

This Post:
00
3475.194 in reply to 3475.1
Date: 12/18/2007 1:07:19 PM
Overall Posts Rated:
22
סיכום הניצחון על רומניה
: קודם כל, לפי שחקן

יפת שוהם
משחק טוב של הסמול פורוורד הראשון שלנו, ב37 דקות קלע 21 באחוזים טובים, ובצד השני, שמר על הקרדיט שאני נותן לו כשומר הטוב שלנו
אדי רובינשטיין
כמעט טריפל דאבל שלו, עם 19 נקודות באחוזים מעולים, 9 ריבאונדים ו7 אסיסטים, תרומה מדהימה לפאוור פורוורד שלנו, בצד השני, הפאוור פורוורד של הרומנים קלע 32 ולקח 13 ריבאונדים, וגם הוא קלע באחוזים טובים, לא הגנה טובה של אדי הפעם, אבל לדעתי השחקן הרומני פשוט טפס משחק כי אדי שומר טוב, ואני לוקח את אדי על השחקן שלהם בכל יום נתון
עדי יופז
משחק מעולה של הקלעי הראשון שלנו. ב30 דקות קלע 15 עם החטאה אחת בסך הכל, קיבל ציון 8.5 שרק מעיד גם על ההגנה הטובה שלו, הקלעי הראשון של הרומנים קלע 8 נקודות בלבד, אם יש צד שלילי, הוא היה צריך לקחת יותר זריקות לדעתי
אבירם בן ארי
פתח בחמישייה אך שיחק פחות מהמחליף שלו, 23 דקות לאומת 25, מוזר
במשחק עצמו הוא היה טוב מאוד, קלע 13 וגם הוא באחוזים טובים מאוד, אמנם הוא לא היה חית ריבאונד כמו במשחק הקודם, אבל אני מרוצה מהסנטר הצעיר של הנבחרת
טובל חליקה
משחק טוב של הסנטר המחליף, ב25 דקות קלע 12 עם 6 ריבאונדים, ובולט מאוד אצלו, הוא הגיע 10 פעמים לקו, וזה אומר שהוא סיבך את הרומנים בעבירות ובכלל הוא היה גורם חשוב לניצחון
ירין תקווה
הרכז המחליף הצעיר שיחק 33 דקות עקב בעיית עבירות של עמית טולדנו, והיה מעולה, אמנם לא קלע באחוזים מדהימים, אך סיים עם 10 נקודות, 6 אסיסטים ו7 ריבאונדים וללא איבוד, וידעתי ששווה להאמין בו, סוף סוף היכולות שלו מתחילות לבוא לידי ביטוי
עמית טולדנו
הסתבך עם עבירות, ולכן שיחק רק 15 דקות, שבהן הוא היה טוב עם 7 נקודות ו6 ריבאונדים
מעיין שטנגל
שיחק 2 דקות, קשה לשפוט מישהו על 2 דקות, אך הוא קלע 4 עם ריבאונד התקפה אחד, והפעם העליתי אותו כפאוור פורוורד שלישי כדי לנצל קצת את הקליעה שלו, לא ציפיתי שישחק הרבה, אבל אולי שינוי העמדה הזה יכול לשחק לטובתינו
נטיב קשת
שיחק 11 דקות והיה טוב. אני עדיין מחכה ליותר ממנו, הנתונים שלו שווים יותר ממה שהוא מציג על המגרש לדעתי, וכמו ירין תקווה, אני בטוח שבסופו של דבר הוא יגיע
יניב גרינפלד
ב10 דקות סיים עם 2 נקודות ו2 ריבאונדים, ואני בטוח שגם ממנו אנחנו יכולים לקבל יותר מזה, הוא פוטנציאל ענק ואני בטוח שאתם עוד תראו ממנו הרבה יותר בעתיד, משחק סביר של הכישרון הצעיר שלנו אתמול
שלומי עידן
משחק לא טוב שני ברציפות שלו, עם 0-6 מהשדה. גם מול ספרד הוא לא פגע, אבל לפחות בצד של הריבאונד הוא נשאר יציב וב18 דקות לקח 4 ריבאונד שזה לא רע בכלל לקלעי
אפיק לינזקי
שחקן חדש בנבחרת. סמול פורוורד צעיר בן 18, כשרוני מאוד, שיחק דקה ולא היה רשום על שום קטע סטטיסטי. אני שמח שיצא לו לשחק לפחות
---------------------------------------------------------------------------------------------------
בכללי: אני שמח שכולם שיחקו, ואני עוד יותר שמח שחזרנו לנצח בריבאונד, קלענו באחוזים טובים והציונים הכלליים שלנו ממשיכים להראות שאנחנו קולעים ברמה שווה גם מבפנים וגם מבחוץ, מתאים לפרינסטון, אולי מול גרמניה או צרפת נעשה את זה בשביל להפתיע, כרגע יותר בשביל גרמניה כי משהו רע עובר על צרפת ואולי ננצח אותה בלי הרבה שינויים טקטיים
משהו אחד מטריק אותי, משחק שני ברציפות שברבע הרביעי אנחנו מקבלים בראש, אולי במשחק הבא אני יעלה על ההחלטה שלי, ושהמאמן יחליט על הרבע הרביעי, כי אנחנו מקבלים בראש ברבע הרביעי ובשביל לעלות זה חייב להיפסק, אולי זה גם בגלל ששיחקו המחליפים, אבל מול ספרד זה בטח לא הסיבה
עוד נקודה חשובה היא העונשין, הגענו 34 פעמים לקו, מעולה! אבל קלענו רק 19 וזה לא אחוז מספיק טוב, יש שחקנים שצריכים לעבוד על זה
אבל כללי, ניצחנו, זו השורה התחתונה וזה מה שחשוב, בשבוע הבא שבדיה, חייבים לנצח

This Post:
00
3475.195 in reply to 3475.1
Date: 12/24/2007 2:44:30 PM
Overall Posts Rated:
22
הנרשמים להיום
לא היה לי זמן ממש אתמול לפרסם את זה, אני יעשה את זה עכשיו, מצטער
PG:
Amit Toledano (678232)
Yarin Tikva (2321578)
SG:
Adi Yohpaz (835037)
Shlomi Idan (912588)
SF:
Yefet Shoham (678243)
Yaniv Greenfeld (835485)
Afik Linezky (2352742)
PF:
Eddie Rubinstein (674606)
Nativ Keshet (1817402)
C:
Maayan Shtengel (668854)
Tuval Chalika (654647)
Aviram Ben-Ari (834961)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
זה הסגל שאני מקווה שיוביל לניצחון היום. זה אפשרי. בהתקפה נתקיף פוש דה בול, זה עבד עד עכשיו, אין סיבה לשנות את זה, בהגנה אנחנו נשמור 2 למעלה ו3 למטה, מסיבה פשוטה- הם הולכים לשחק פנימה ויש להם גבוהים מדהימים, ובנוסף הם קבוצת ריבאונד מדהימה, זה מתאים בדיוק ל2-3, הגבוהים יצטרכו לשלוט בריבאונד עם עזרה מהגארדים, ותמיד בהגנה אפשר לסמוך על יפת שוהם, הוא לא אכזב עד כה, אולי פרט למשחק מול ספרד
בהתקפה אנחנו נצטרך משחק טוב של אדי רובינשטיין, שהוא הציר המרכזי שלנו, בנוסף מרכזיים בהתקפה אצלנו הם עמית טולדנו ועדי יופז
מעבר לזה, מהמחליפים אני מקווה להרבה יותר מב2 המשחקים הקודמים, ויש שינויים בדקות של השחקנים ואני מאמין שזה יעבוד לטובתינו, ויאללה, מנצחים היום ואנחנו חזק מאוד בתמונה

From: Warrior

This Post:
00
3475.196 in reply to 3475.195
Date: 12/24/2007 3:43:23 PM
Overall Posts Rated:
1010
תאמת כשאני חושב על זה.. לא הכי חכם לפרסם את הסגל הפותח שלך בפורום פתוח ובטח שלא את הטקטיקות שהם המרכיב העיקרי למהלך המשחק.

מהסיבה הפשוטה שכמו שאתה נכנס לפורומים אחרים גם מאמן הנבחרת השבדית יכול להיכנס לפה ולראות את כל הסודות שלך למשחק ואז לא פלא אם הם ינצחו ..

נכון שהוא לא יודע עברית אבל לך תידע.. גם זה לא בטוח .. למרות שכיום יש מלא מילונים שמפרשים לאנגלית וכאלה.. ואולי דווקא כן יש להם אחד בפורום שכן יודע עברית ובלי קשר , אתה כותב את השמות באנגלית וזה עושה לו חיים עוד יותר קלים .

תחשוב על זה ..

This Post:
00
3475.197 in reply to 3475.196
Date: 12/24/2007 4:29:47 PM
Overall Posts Rated:
22
בשביל זה בחיים לא פרסמתי חמישייה ומחליפים
אני לא מאמין ששום מאמן עד כה ניסה אפילו לתרגם את העברית שלנו פה בפורום, אני כשאני רואה שפה שאני לא קרוב אפילו להבין אותה אני לא יכול לתרגם אותה
ואגב, אני יודע בדיוק מי הולך לשחק אצל השבדים, זה משהו שרואים במשחקים, אני רשמתי מי נרשם למשחק, אני יכול לאמר לך עכשיו פחות או יותר את ה12 שהשבדים ירשמו למשחק, אבל זה לא משנה, אני בטוח שהוא בדק אותנו והוא יודע ממי להיזהר גם בלי קשר לפורומים, אבל מצד שני, אין לי שום בעיה גם לא לכתוב את הסגל או הנרשמים, אם אתם מעדיפים שאני לא יפרסם שום מידע אני לא יפרסם כלום, אין לי שום בעיה עם שניהם

This Post:
00
3475.198 in reply to 3475.1
Date: 12/24/2007 11:01:39 PM
Overall Posts Rated:
22
סיום הניצחון על שבדיה
אדי רובינשטיין
כמו שאמרתי עוד לפני המשחק, אדי הוא איש מפתח בהתקפה, ואנחנו נצטרך אותו בריבאונד, את שניהם הוא נתן, 21 נקודות באחוזים טובים ו12 ריבאונדים
ירדו לו מעט האסיסטים בהשוואה למשחקים קודמים, אבל אני שמח ששיחקנו יותר אליו והוא זרק הפעם יותר ממשחקים קודמים
יפת שוהם
הפעם על ההגנה האישית שלו קשה לאמר משהו, לא שמרנו באישית הפעם, הוא תרם יפה בריבאונד ועשה עבודה התקפית טובה, אמנם לא אחוזים מדהימים אבל סיים עם 18 נקודות וציוני גם הוא עמד על 6.5
עמית טולדנו
משחק טוב של הרכז של הנבחרת. כמו שאמרתי בהכנה, הוא גם יכול להיות משמעותי בהתקפה, וב50 אחוז מהשדה הוא סיים עם 16 נקודות, והוסיף 6 אסיסטים, משחק טוב שלו עם ציון 7
עדי יופז
משחק די אנמי שלו. זרק רק 4 פעמים לסל, סיים עם 8 נקודות 6 אסיסטים ו6 ריבאונדים, אם הוא היה זורק יותר היינו הופכים את המשחק לקל יותר
אבירם בן ארי
הסנטר הצעיר של הנבחרת סיים עם דאבל דאבל של 10 נקודות ו10 ריבאונדים, בצד ההגנתי קיבלנו הרבה נקודות בצבע שזה האיזור שלו, פה יש מקום לשיפור, אבל בכללי אני מרוצה ממנו ואני יודע שלאט לאט עם הנסיון הוא ילך וישתפר
ירין תקווה
הכישרון הגדול ממשיך לתת תרומה גדולה מהספסל ולתת אוויר לנבחרת כשטולדנו על הספסל, 7 נקודות וציון 7 ב16 דקות זו הסטטיסטיקה שלו, יפה מאוד לרכז הצעיר
טובל חליקה
עוד שחקן שנכנס בשביל ההגנה שלו, מה שעבד, ורואים את זה בציון שלו 8.5, ובדקות שהוא שיחק באמת הייתה הגנה טובה, הוא ממשיך לשמור על המקום שלו לשמחתי
נטיב קשת
שיחק 6 דקות וקלע 6, אני שמח שסוף סוף הוא החזיר קצת על הקרדיט ואני יודע שהוא יכול לתרום עוד, אני בטוח שהוא עוד ימשיך לתרום לנו בהמשך
אפיק לינזקי
שם חדש בנבחרת, התפקיד שלו הוא סמול פורוורד, אך הוא שיחק כקלעי מחליף, עדיפות שנבעה מכושרו של שלומי עידן שב2 המשחקים האחרונים לא פגע, וגם בגלל הגנה גם פנימית וגם חיצונית, ידעתי שנצטרך כל שחקן שיודע לשמור מבפנים, בהתקפה, גם הוא לא ממש פגע וב11 דקות הוא לא קלע, יש לי חושבים למשחק הבא על המקום הזה
יניב גרינפלד
לצערי שיחק רק 3 דקות, אי אפשר לשפוט שחקן על דקות מועטות כל כך
בכללי: אני מרוצה מהטקטיקה מאוד, שמרנו אותם על 82 נקודות בלבד ואני שמח על כך, אנחנו הראשונים שניצחו אותם כשהם בטקטיקה הראשונה שלהם
מצד שני, יש כל כך הרבה מקום לשיפור, ידעתי שהם קבוצת ריבאונד טובה, ושמרנו 2-3 ובכל זאת לקחו עלינו 20 ריבאונד התקפה, ולמרות ששמרנו 2-3 הגבוהים שלהם בכל זאת עשו את הנקודות שלהם, מה שכן, הורדנו להם את האחוזים יפה
התקפית זו פעם ראשונה שאנחנו מנצחים וקולעים פחות מ100 (אגב, זו עוד מילה טובה להגנה שלנו היום) ולמרות זאת גם מההתקפה אני מרוצה, 2-3 מוריד מקצב המשחק וגם הטקטיקה שלהם לא עזרה לקצב, 92 זה יפה בכל מובן
אבל זהו, אפשר להיות מרוצים מהנבחרת, עשינו ניצחון חשוב מאוד, שבוע הבא זה המשחק הכי חשוב שלנו בשלב הזה של הבתים, מול צרפת, שהיום ראינו למה היא מסוגלת, על הדף היא פייבוריטית ברורה, אבל יש לי שבוע ללמוד אותה ואני מאמין שנגיע מוכנים, יש 2 שחקנים בנבחרת שלהם שמשחקים פה בישראל, אני יבדוק אותם ואנחנו נבוא מוכנים, אולי אפילו יהיה משחק עונה שלנו, אני חייבים לנצח את צרפת בשביל לעלות שלב

This Post:
00
3475.199 in reply to 3475.198
Date: 12/28/2007 12:50:31 PM
Overall Posts Rated:
00
מה הרמות של הסנטר והפ"פ
יש לי אחד תותח
בן 29 בשל ומוכן, משתפר מאימון לאימון וממשחק למשחק
[player=2652237
אם זה מעניין , אני אתן לך את התכונות החזקות שלו

ומה נותן שחקן בנבחרת חוץ מכבוד?