Hvala. Za bekove i plejeve je normalno. Ovo drugo prasuvanje je bilo glavno i vrlo sam zadovoljan odgovorom tako da ne moram da postavljam potpitanje ili bolje da i to pitam sad do kolike plate da vredi trenirati primarne skilove da bi onda presli na treniranje sekundarnih,
(sem toga u nekom postu sam napisao da bih voleo da na jednom mestu ima sto vise podataka ili misljenja, valjanih nadam se, te je to glavni razlog za ime gorenavedene teme da bi apsolutni pocetnici David-a Bowie-a ih tu pronasli, bas kao i da bi bilo ko go govori naski bez ustezanja mogao bilo sta i da pita)
E, da, ? je vezano i za manje budzete timova i nize lige (valja li to ista tada tj. u kolikoj meri bolji tok igre moze dovesti do pobede protiv boljeg odnosno jaceg rivala po skilovima igraca, ukoliko vas relativno brzo ocekuje takav mec, normalno ukoliko bi izuzeli taktiku i entuzijazam, vasa iskustva {jer uskoro krecu kup mecevi})
p.s. i kada bi dobili pocetnici sve sazvakano ipak bi im bilo potrebno nekoliko sezona puta X da bi mogli sa vodecim timovima bar nase BB Srbija zajednice da odmere snage u kontinuitetu tako da je moje misljenje da ne bi trebalo imati ikakvih tajni, jer ja ovo posmatram pre svega kao igru bas kao i NBA ligu, i da je cilj da neko postane prvak po prvi x tj. ujednacenje kvaliteta timova da bi se podigao kvalitet lige