Idetévedtem :)
Srácok, én is úgy látom, hogy a játéknak vannak gyengéi, de összességében szerintem nagyon szórakoztató, összetett és igazságos. Nyilván sokszor szerencse kérdése is az, hogy ki nyer, de amit Dzsevasz mond, hogy "mindenhol erősebb csapat ellen tudtam nyerni", azt egyszerűen nem tudom elfogadni. A szerencse is faktor, de úgy gondolom a csapatom eredményei azért nem elsősorban a szerencsének tudhatók be. Wolwerine jól megfogalmazta, a játékban bizony nagyon sok olyan elem van, amit a meccs utáni értékelés vagy éppen a játékosok fizetése nem tükröz hűen. Az én csapatomat már hosszabb ideje tudatosan így építem, "láthatatlan" erősségekre, kiegészítő skillekre, nüanszokra.
Nagyon nem szeretném, hogy ezek az eredmények bárkinek is a kedvét elvegyék a játéktól. Összességében szerintem a szimuláció nagyon jó, az értékelés viszont valóban sokszor csalóka... Nagyon szeretném, ha még jó ideig megmaradna ez a kompetitív mag itt Magyarországon az első- és másodosztályban (a globálisan csökkenő játékosszám ellenére), és űznénk-hajtanánk egymást, és tényleg jó móka maradna a Buzzer.
Üdv