Kéred a bizonyítékot? Miért nem?
Tök jó, hogy már előre megválaszolod a kérdést, amit nekem teszel fel. Te biztos jobban tudod, mit akarok mondani, mint én. De tudom mit? Kérem a bizonyítékot. Nem is kellenek a 16. szezonbeli skillek. Elég az idei. Ugyanis ha azokat nem tudod, akkor egyértelmű, hogy megint nincs bizonyítékod, nem tudod összehasonlítani, csak minden alap nélkül osztod az észt. Felrakhatod a külső fórumra, vagy elküldheted mailben.
Ha nem volt közöd is sikerült. Ez igaz. Csak akkor ne kérkedj azzal, hogy te eredményt értél el, mert nem te érted el. De legalább beismerted, hogy nem volt hozzá semmi közöd.
Most ki fikázta a keretet? Te, pár hsz-szel ezelőtt, felhozva az irányítókat, majd ugyanabban a hsz-ben leírod, hogy ez annyira fasza keret, hogy ezzel csak az első hely elfogadható. Nekem mindegy, melyik a tényleges véleményed, de akkor csak azt mondd. Az ugyanis gusztustalan húzás, hogy mindkettőért Domit ostorozod. Ráadásul még hülyét is csinálsz magadból
A hozzáállás dolgot nem magyarázom el ötvenedszer. Tanuld meg a játék alapjait, majd utána. Laza-normál és normál-mots között nincs különbség, csak a ts-re gyakorolt hatásban. Szólj, ha ezt az alaptételt megértetted és mehetünk a második leckére.
Ja hogy béna csapatot kaptál örökségként? És Domi milyet kapott a 24. szezonban? Akkor miért kellett kritizálni? Kihozta belőle, amit lehetett. Bukott nyerhető meccset, mint ahogy te is anno. Csak te többet buktál, erősebb kerettel. Nem az a bajom amúgy, hogy csak 5 meccset nyertél. Arra vagyok kíváncsi, melyik válogatott legyőzését értékelted emberfeletti teljesítménynek, meg Trabanttal az F1-mezőnyben szereplésnek. Ha már felhoztad, hogy a 24. szezonban mennyire hátul voltunk, szerinted ki érte el, hogy most előrébb vagyunk? Remélem, ezt már nem akarod magadnak tulajdonítani.
Ja hogy most már felejtsem el a szerbeket? Miért felejtsem el, hogy megint olyannal vagdalkoztál, ami nem igaz? Hányszor felejtsük még el az alaptalan vádaskodásodat?
Mikhailos téma már unalmas. Még jó, hogy te jobban tudod, ki mit gondol, mint maga az illető. Szerintem csak mélyebbre ásod magad, ha ezt folytatod.
Dehogy mondod ugyanazt. Pont itt a példa, a szerbes. Vagy az idei keret erőssége.
A román meccsen nem az volt a kérdés, hogy eltalálod-e, hogy Domi mit megy. A másik oldalra tippeltél és nem jött be sem a megjósolt zónavédekezés, sem a benti támadás, de még a hozzáállásnál is kettővel lőttél mellé (többel nem is lehet). Ezek után miért bizonygatod, hogy te übrfrankón tudod előre, mi várható? Gyakorlatilag semmit nem találtál el. Illetve az MNF-üket, de azt is csak félig.
Amúgy hadd kérdezzem már meg, ki vagy te, hogy ellened lázadni kell, meg Kossuth térre menni? Lázadni pl a vezérek ellen szoktak, nem az egy szem udvari bolond ellen. Ellened minek lázadna bárki is, elvégre nincs semmi tisztséged, nem lehet lemondatni, elmozdítani. Domi ellen lehetne lázadni, meg a leváltását követelni. Volt lázadás? Nem volt. Na akkor 741 fő egyetért vele. Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy eddig kb 10 ember írta be, hogy nem szoktak hozzászólni, de most megteszik, mert egyáltalán nem értenek veled egyet.
Tóthot nem értem, minek rángatod ide. Nem volt kerettag. Te viszont miután "kiedzetted" minden idők legalacsonyabb fizetésű válogatott kerettagját, majd nem azt edzetted, amit a kapitány kért, elkezdtél sírni, hogy miért nem játszik. Na ez pl Tóthnál nem fordult elő. Amúgy a fizetés csak azért jött fel, mert te problémáztál azon, hogy miért nincsenek rendesen kiedzett játékosok. Hát rajta, neki lehet látni. Eddz ki 16 kv-s, 16 passzos irányítókat, vagy 100k fizetésű centereket, akiket követeltél. Ha nem megy, akkor meg ne kérd számon.