BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.191 in reply to 254065.187
Date: 2/22/2014 3:26:08 PM
Overall Posts Rated:
411411
Megtisztelő, hogy egy ennyire tökéletes emberrel beszélgethettem a fórumon mint amilyen te vagy. Elég a környezetembe egy ilyen ember, nagyon nehéz elviselni, ha egy tévedhetetlen, tökéletes, talpig úriember mellett kell érvényesülnie egy olyan silány pondrónak mint amilyen én vagyok! Köszönöm neked ezt a hatalmas élményt, és azt, hogy erre rámutattál az elmúlt 2-3 évben. Minden jót itt a játékban és az életben is további sok sikert! Szimat mester!

This Post:
00
254065.192 in reply to 254065.189
Date: 2/22/2014 3:43:11 PM
Overall Posts Rated:
350350
Most nem de az idei szezonban már mondtak rosszat róla.

Be tudod bizonyítani? Nem is ismered 16. szezonos skilleket. Biztos, még a mostani multikorszak ellenére is ma több erősebb emberünk van főskilben,mint a 16. szezonban.

Én a 26. szezoni (IDEI) keretet vetem össze 16. szezonival!!! Igen, a 24. szezoni tényleg a legbénább volt hiszen nem tudtunk 12-be se jutni, igazat mondtam! Egy Nacsa nem csinál nyarat (blive edzte!)

Nem én kezdtem az IR-ek fikázását dzsevasz háborodott fel ELŐBB, amit én csak helyeseltem!

franciához nem tudok több érvet felhozni,mint normál és 3-2, simán meglett volna így is csak laza-normálon -10 lett
nem érted nem tudok mit csinálni... -10-et megeszi 3-2 és ugyanez igaz normál-motsnál is.
Felőlem motsolhattak volna, de 70% esély tutira lett volna normál 3-2-vel
így, h lazát mentünk és átvertek 0-ra csökkent nyerési sansz egy kulcsmeccsen.... Az kinek jó??
Nem érted? 0 kisebb 70%-nál!

A ranglista számontartja h dominak 7 "buktája" van eddig, nekem 6 és így tovább.

Hát ki kérte meg azert, h nyomjon motsot görögre? :D megsúgom: én voltam.
Benne van a kezem félig, úgyhogy ne rugózz már a sikeren, azt kár ragozni

Mögötted végeztem akkor és elhoztam Mikit előled, kár, h nem edzted volna pedig elég multis volt.
3-4 millió? Ki fizet ma 2 milliónál többet egy 18 éves emberért?? év elején volt 2,7+ millióm, simán belefért volna

Tóth Norbertről nem nyilatkoztál! Hogy is van ez? Fikázod, h bd-t edzek, de az nem "zavar", h a testvéred is azt edzett u21-re??

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/22/2014 3:58:24 PM

This Post:
00
254065.193 in reply to 254065.191
Date: 2/22/2014 3:55:14 PM
Overall Posts Rated:
350350
Szimat mester? :D ezt ugye bóknak szánod, miért nem alkalmaztok u21 stábban?! Tutira megérné!

This Post:
00
254065.194 in reply to 254065.192
Date: 2/22/2014 4:17:40 PM
Overall Posts Rated:
310310
Jah, mondtak. Én is mondtam, idén is, meg tavalyelőtt is. Ez a különbség, ők akkor kritizálnak, ha jogos. Én is akkor kritizálok. Te meg állandóan. Ráadásul az, hogy egyszer, jogosan kritizálták Domit, nem azt jelenti, hogy innentől folyton rosszat csinál.

És te be tudod bizonyítani? Ismered az idei skilleket? Na akkor maradjunk ennyiben. Én is látom, hogy a 16. szezon kerete valamivel gyengébb volt. De nem másfélszer. Ez tisztán látszik az értékelésekből. Összehasonlíthatod te a mostani kerettel is, csakhogy én a 24. szezon keretét mondtam, ugyanis azzal érte el Domi hajszálra ugyanazt az eredményt, mint te anno.

Elhiszem, hogy franciához nem tudsz több érvet felhozni, mert nincsenek is érvek mellette. A normált már vagy tízen leírtuk neked, mégsem fogod fel. A védekezés meg csak találgatás. Te sem tudod, mi lett volna, meg én sem és senki más sem. Én épp ezért nem jövök "mi lett volna, ha" érvekkel. Te meg igen, holott pontosan ugyanannyi biztos infód van róla, mint nekem.
Ahhoz meg külön gratulálok, hogy szerinted a normál-motsnál jobbak lettünk volna, mint laza-normálnál. Ismét bebizonyítottad, mennyi fogalmad van a játék alapjairól. Amúgy a 70% esély hogy jött ki? Hogy számoltad ki? Miért nem 50%, vagy 90%? Mutasd a számolást, vagy megint azt kell higgyem, hogy beböfögtél valamit minden alap nélkül.

Ok, tegyük fel, a rendszer számontartja az EM buktákat is. De akkor ugye a győzelmeket is? Ebben az esetben a te mérleged 22-6, ami 78,5%-os győzelmi mutató, Domié meg 29-7, ami 80,5%. Tehát még úgy is eredményesebb nálad, hogy ebben benne van egy olyan szezon, amikor (általad is elismerten) minden idők leggyengébb keretével játszott és a barátságos meccseken nem a győzelemre hajtott, hanem inkább kísérletezett, meg 20 éveseket játszatott.

Jah, hogy az azeri a két szép szemedért nyomott motsot. Hát persze. "Természetesen" neked még ahhoz is közöd van, hogy két idegen válogatott mit játszik egymással. Hozzáteszem, még így is csak a szerencsének volt köszönhető a dolog. Inkább köszönd meg istennek, vagy a sorsnak, vagy amiben hiszel, mert neked ahhoz nulla közöd volt, hogy akkor kijutottunk. Ha rajtad múlik, harmadikok vagyunk.

Ki fizet ma 2 milliónál többet? Nézz majd körül a piacon draftkor, hogy egy szupermultis 215 centis legenda mennyiért megy el (ha nem lesz magyar, nézheted a külföldieket is).

Jó szokásod szerint megint kikerülöd a kényelmetlen kérdéseket, úgyhogy megkérdezem újból.
Hogy állunk az idei kerettel? Jó, vagy rossz? Ha jó, akkor miért kritizálod Domit, hogy szarul lettek edzve? Ha rossz, akkor miért volt elvárás az első hely?
Milyen komoly válogatottat vertél te meg a 16. szezonban, amire annyira büszke vagy?
Miért érzed jónak azt, amit a 16. szezonban elértél, ahhoz képest, hogy Domi ugyanezt hozta minden idők leggyengébb keretével a 24. szezonban?
Miből gondolod, hogy Mikhail egy báb, akire csak úgy "rászólnak"?
Mit ér a ranglista? Mitől jobb a 10. hely, mint a 12.? Milyen előnye származik ebből a válogatottnak?
A szerb mots-szal hogy állunk? Kitartasz amellett, hogy az első hely volt nekik a cél? Ha igen, honnan tudod? És miért mondod, hogy pechjükre meglett? Ha nem, akkor miért írtad azt, hogy az volt a céljuk, miért hivatkoztál rá, mint érvre az igazad mellett?
Hol az a 42 felhasználó, akit emlegetsz, hogy ki vannak zárva? 6 napja nem jelentkezett senki.
Hol van legalább egy ember, aki egyetért veled? Napok óta senki ezen a fronton sem.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.195 in reply to 254065.193
Date: 2/22/2014 4:20:03 PM
Overall Posts Rated:
310310
Azért, mert az egy működő gépezet. Majd ha homok kell a fogaskerekek közé, akkor szólunk.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.196 in reply to 254065.194
Date: 2/22/2014 5:28:32 PM
Overall Posts Rated:
350350
Minden vereség után jogos!

Örülök h beismerted, nem kicsit lehet gyengébb a régi keretem. De bebizonyíthatom konkrétan, csak nem érdekel téged a skill..?? Miért nem, h hónapokig húzzuk a vitát? Szívesen lezárnám TÉNYEKKEL. Kérsz tényeket(skilleket)?- term. név/ pot nélkül

Milyen találgatás a 3-2 taktika? tisztán látszott, h váltani fog! meg az is, többet megy hozzáállásban.
ok, nem 70 legyen 68, de lehet 72 is. a 0 esélynél (hogy lazáztunk) sokkal több, nem mondtam, h garantált a siker, de van esély normálon.

Pfffffffff, nyomi 2% több meccsből könnyebb kihozni +2%-ot nem mindegy 8/10 vagy 10/12! egyik csak 80 másik 83%
Mondjuk a 80,5% még lemehet...

Mondtam azerinek, h motsoljon (ha esetleg nem tette volna magától)
0 közöm?? csak nyertünk 5 meccset, az nem 0!

kérdésözönöd

Attól, h jó az meg pláne plusz kritikát érdemel ha vmit nem jól csinálnak a jó csapatnál! Mert az idei erős keret. Ha kikap a Barcelona, Bayern netán-tán azt élesebben bírálják, mint mikor FC Nürnberg kapna ki vagy az Almería. Man City-t miért bírálják a kétszázmilliós keretével együtt?
Azért volt elvárt, mert KIMONDTA: szeretnénk megtartani az 1. helyet!
És domi mire lehet büszke? minden kulcsmeccsét bukta eddig (bolgár, lengyel 2*, francia)
A 26. szezont mondom, nem a 24-et! A 24-re tényleg igaz, h minden idők legbénább csapata - ezt mondtam régebben is!-, de hiszen ki se jutott az Eb-re.
Ha valaki előbb kimondja nem jó a laza, mert "nem kell egyezkedni" -ergo normál, azután már báb, h totálisan az ellentettjét közli utána.
Pl könnyebb sorsolást a vigaszágin nem mindegy, h 25. v 12
10-12 közt nincs érdemi difi.
Bes..pták az 1. helyet, mert nehezebb csoportba kerültek a déli szomszédok. Ez a pechjük..

Nem írtál semmit a fórumra, megnéztem. utolsó hozzászólók a topikokban: Gift, Norbi, wenger! és én.
Ha nem érdekel mit írok honnan tudod előre, h hülyeség?
Elolvastad a mai postomat kint?
Aki nem tiltakozik ellenem (te, dzsevasz és még 2-3 másik ember) az mind egyetért velem!
Ők vannak többen, végül is 700 embernek kéne tüntetni, de csak 4-5 teszi.
695 több, mint 5!

Tóth Norbertről mindig nem mondtál semmit.. őt edzeni miért nem volt gáz, úgy, h közben engem piszkálsz a bedobó edzés miatt? Halljuk?

Na, de most jó lenne tényleg befejezned, akkor én is meg tudnám tenni azt. Semmire se jutunk, ha elbeszélsz mellettem szántszándékkal....

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/22/2014 5:36:02 PM

This Post:
00
254065.197 in reply to 254065.196
Date: 2/22/2014 5:58:59 PM
Overall Posts Rated:
310310
Akkor a te vereségeid után is jogos és ne kezdd el magyarázni a bizonyítványodat.

Azt ismertem be, hogy valamivel gyengébb, külön a te kedvedért ki is emeltem a valamivel szót. Viszont Domi a mostani kerettel nem csak egy győzelmet fog várhatóan begyűjteni. Ha mégis, veled együtt fogom kritizálni. Na jó, nem veled együtt, inkább tőled függetlenül.

Milyen találgatás? Az a találgatás, hogy azzal nyertünk volna. Bizonyítsd be! Ne ad hoc kijelentésekkel, hanem minden kétséget kizáróan. Vagy azt, hogy ebben az esetben 70% (68-72%) volt az esélye és nem 1 vagy 99, vagy épp azzal is nulla.

Ok, mondtad azerinek, és? Attól még iszonyatosan nagy mák volt, hogy nyertek. A továbbjutáshoz épp ezért nulla közöd volt.

Na akkor a "válaszözön":
Tehát jó a keret. Akkor leszel szíves befejezni a keret fikázását? Esetleg még elnézést is kérhetnél, ahogy illik. Ezt a kérdést megválaszoltad, egyben be is bizonyítottad, hogy megint alaptalan kijelentéseket tettél a kötözködés kedvéért. A tök ide nem vágó példáid nem érdekelnek, tudok én is ilyeneket hozni, amiből meg majd az jön le, hogy nem úgy van.
Igen, kimondta: szeretnénk. Majd megváltozott a helyzet, ő meg alkalmazkodott. Ezt csinálja egy jó vezető.
Ne kérdéssel válaszolj a kérdésre. Mire vagy olyan rohadt büszke abból a szezonból? Milyen hatalmas eredményt emlegetsz (Trabant, F1 példa)? Te az azerieket, fehéroroszokat, norvégokat tartod F1-es mezőnynek, ahol mi voltunk a Trabant? Senki komoly ellenfelet nem vertünk meg. 30 pontokkal kaptunk ki mögöttünk álló válogatottaktól. Ezt a kérdést megint nem sikerült megválaszolni, megint csak maszatolsz és nem a kérdésre felelsz.
A 24. szezonbeli válogatott ugyanazt hozta, mint te. A gyengébb keret. Ne hivatkozz arra, hogy az ki sem jutott, mert az csak szerencse kérdése volt, hogy te egyáltalán kijutottál, nem a te érdemed. Egyébként itt sem válaszoltál a kérdésre, miért érzed jónak a 16. szezonbeli eredményedet, mikor Domi ugyanazt elérte jóval gyengébb kerettel és te akkor is kritizáltad.
Az ergo-iddal is hagyjál békén. Ne gondold tovább mások mondatait. Nem mondta, hogy normálozni kell, ez csak a te fejedben van. Lehet pl úgy is nem-egyezkedni, hogy utána mégis lazát nyomunk. Egyébként akkor te is báb vagy? Csak mert már össze sem tudom számolni, hányszor változtattad meg az álláspontodat rövid időn belül több témában is.
Tehát akkor a ranglista helyezés kb semmit nem ér. Akkor miért olyan fontos neked, hogy elbuktunk két edzőmeccset? Nem estünk vissza 20-30 helyet azok miatt. De még ha úgy is lenne, mit számítana? Mi a különbség a 10. és a 30. hely között?
Szerbeknél volt ám ott még pár kérdés. Ha pech volt az első hely, akkor te miért használtad érvként, hogy ők az első helyre hajtottak? És honnan vetted egyáltalán, hogy arra hajtottak? Szándékos ferdítés volt, hogy kötözködhess, vagy csak alaptalan kijelentés, mindenféle ismeret nélkül?

Jah, nem írtam semmit a fórumra, de elolvastam, mit írtál. Találgatás az egész. Kb annyira lesz pontos, mint a román meccs előtti előrejelzésed. Az is tök jó volt éppen csak a támadást, a védekezést és a hozzáállást nem találtad el. Ja meg az MNF felét. Remek elemzés volt.
Aki nem tiltakozik ellenünk (ellenem, Dzsevasz ellen (nagybetűvel, ahogy illik, tudod) meg még 2-3 ember ellen, bár az inkább 15-20), azok mind velünk értenek egyet. 699 az több mint 1. Mi nyertünk.
Tóth Norbertet mondjuk pont nem én edzettem, csak én tettem ki a rögzített edzésfolyamatot, de ha már így megkérdezted, abba a csapatba illett szerkezetileg, az enyémbe meg nem illene egy olyan. Helyem sincs úgy edzeni, ahogy őt edzették. Amúgy mutasd már meg, hol piszkáltalak én a bedobó edzés miatt, mert ilyet tuti nem írtam. Vagy hallucináltál, vagy megint továbbgondoltad valamelyik fél mondatomat.

Miért nem tudod befejezni? Hagyd abba és kész. Elmondtam pár napja, hogy ha ebből értesz, akkor ezt fogom csinálni. Átveszem a stílusodat, addig írogatok, amíg te is. Amilyen az adjon isten, ugye...

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.198 in reply to 254065.191
Date: 2/22/2014 6:13:39 PM
Overall Posts Rated:
350350
Kedvelem Pellegrinit, de sajnos még nálam is lejjebb adta ezzel a nyilatkozattal:

Pellegrini said a referee from Sweden that "doesn't have enough experience" should not have been chosen to officiate the game, and claimed Eriksson had "arranged" a mistake he made in Barcelona's Champions League quarter-final against AC Milan in 2012 when he failed to award a penalty despite strong appeals.

Egy 2012-es!!! hibát (Milan-Barca) kompenzált a svéd bíró a 2014-es Man City -Barca meccsen

http://www.bbc.com/sport/0/football/26250792

Akkor most mi van? Akad 1-2 érdekesen gondolkodó rajtam kívül is! No problem!

This Post:
00
254065.199 in reply to 254065.197
Date: 2/22/2014 7:29:01 PM
Overall Posts Rated:
350350
Nem magyarázok semmit sem, hanem felidézem a már elfeledett hátteret. Egyébként mindig elnézést kértem.
A "valamivel" lehet picivel több is, mint gondolnád. Kéred a bizonyítékot? Miért nem?
Ámen, nyerjünk pl 5-ből 5-öt és meg se nyikkanok becsszóra! vagy, ha kijut a vébére 1-2. helyen. Pótselejtező még garantál vb részvételt, lásd cimi esetét.

És ha nem volt közöm is sikerült! Kár ragoznod és belekötni. Én abba szólok be, ami NEM sikerül. Te meg abba, ami sikerül. Ez nem okés a részedről, abnormáális gondolkodás! Bárcsak sikerült volna dominak is mákkal verni a franciát, és nem kéne a házigazdával játszanunk....

Most ki fikázta a keretet? Nem az IR-ekről beszélünk, hanem arról, h eleve feladjuk az 1. helyet, pedig meg is lehetett volna jobb taktikával (3-2) + normálon.
Tehát miért bírálják a Barcelonát, ha néhanap kikap - vehetjük a kosárcsapatukat is -? Ez hol alaptalan szted?

Nem kell alkalmazkodni! Ha azt közli, h normál lett volna - ezt tette - , akkor tegye is azt és mondjon "nemet" a francia svindlijére!

Nem tehetek róla , h béna csapatot kaptam "örökségként" amit tudtam persze beléjük edzettem.
Illetve arról se tehetek, h milyen sorsolást kaptunk. Amit tudtunk hoztuk, amit nem azt nem....
Reális erdmény születet világcsodák nélkül, de hát arra mentem rá a spanyol esetleges kiütésével ,sajnos nem jött össze.
Tudom h jössz majd milyen szar csapatot adtunk dominak 24. szezonban, de ez erősen draftkérdés is
Az idei év már teljesen saját munkája mégis 5-2 lett ez is,mint én az örökölt "Trabival"
Nincs difi a selejtezőkben: 5-2 mindkettó, 2. hely mindkettő. DE domi most lehett volna 1. is 6-1-gyel! A z idei ranglista meg nem egyezik a 10 szezonnal ezelőttivel. Ezt tehát kár viszonyításként felhoznod.
Mi is voltunk a 24. szezonban 36. helyen is, most meg előbb, a méltó helyünkön vagyunk!
Felejtsd el a szerbeket!! Elmondtam egyik nap, h tévedtem mikor 1. helyet vizuionáltam célként, DE mégis ott kötöttek ki!! Nem tökmindegy hogyan? Miért érdekes hogyan lesz vki 1. ha az lesz?
Örüljön vagy busúljon belátása szerint a szitunak... Én búsulok 2. helyünk miatt és ennek hangot is adok. Mindennel együtt sztem pechjünk van ezzel csoporttal.

Ergo-zok, mert tiszta logika! Ha "nem kéne egyezkedni" - így Mikhail - te IS mondtad (és én is) ez a meccs sosem lesz laza-laza. Magyarán ők normált jönnek minimum (ez történt)
Írtam a 3 kupacos példát, nem tudod felfogni?
Mndig ugyanazt mondom, ezt még dzsevasz is mondta! "Magnetofon" vagyok :)
Egyszer se változott a véleményem max más szavakkal, más mondatokkal ismétlem
Azt is mondtam tegnapelőtt: ugyanazt fogod hallani tőlem mindig!

Még jó, h találgatás! nem vagyok látnok! Meglátjuk mi jön be belőle.. Mondjuk jó lenne nyerni, csak nem lesz könnyű menet.
A román meccset 5 nappal formák nélkül mondtam! Mi lett? 2 p 1-1-et mentünk, ezt is javasoltam leginkább, h a román baromsága nem jött be nem csodálom...., az megtippelhetetlen volt ugyanis.

Szerintem meg fel kéne lázadni 742 főnek, ha azt gondolják nincs semmiben sem igazam!
De csak 4-5 fő lázong, a maradék 737 csöndben egyetért velem (ellenkező esetben kivonulnának Kossuth térre is, ha nem értenének egyet velem)

Verebesnél ott kötekszel, h "nyomi 14k-s" embernek tituláod, noha KÖZISMERT, h minden bedobónak 13-19k közt mozog a bére 21 évesen. Íg Tóthnak is annyi volt.
Ergo senmivel sem végeztem rosszabb edzést,mint Tóth nevelője tette.

folyt

This Post:
00
254065.200 in reply to 254065.199
Date: 2/22/2014 7:30:48 PM
Overall Posts Rated:
350350
Azért nem tudom befejezni mert jössz a füllentéseiddel, h csak millióm van, h eltiltott bárki is a fórumról ill mindent 150-szer mondok, akkor is kiforgatod, ha igaz.
Mint írtam, ha elfogadnátok, nem kötözködnél, akkor már vége lehetne.
A te felelősséged is, h tart, mert szóval tartasz én, ahogy illik, jól nevelt emberként felelek mindenre! A közösség meg közben fel van háborodva, h még tart, de vége lehetne, ha pl nem kérdeznél többet.
Erre mondtam múltkor, h befejezzük végre? Nem, te azután is csak kérdeztél...
Szeretném befejezni, megmásítani sajnos nem lehet úgysem a vereséget.
Nézzünk előre és elnézésed kérem, ha bármiben megbántottalak.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/22/2014 7:31:13 PM

This Post:
00
254065.201 in reply to 254065.199
Date: 2/22/2014 8:47:44 PM
Overall Posts Rated:
310310
Kéred a bizonyítékot? Miért nem?

Tök jó, hogy már előre megválaszolod a kérdést, amit nekem teszel fel. Te biztos jobban tudod, mit akarok mondani, mint én. De tudom mit? Kérem a bizonyítékot. Nem is kellenek a 16. szezonbeli skillek. Elég az idei. Ugyanis ha azokat nem tudod, akkor egyértelmű, hogy megint nincs bizonyítékod, nem tudod összehasonlítani, csak minden alap nélkül osztod az észt. Felrakhatod a külső fórumra, vagy elküldheted mailben.

Ha nem volt közöd is sikerült. Ez igaz. Csak akkor ne kérkedj azzal, hogy te eredményt értél el, mert nem te érted el. De legalább beismerted, hogy nem volt hozzá semmi közöd.

Most ki fikázta a keretet? Te, pár hsz-szel ezelőtt, felhozva az irányítókat, majd ugyanabban a hsz-ben leírod, hogy ez annyira fasza keret, hogy ezzel csak az első hely elfogadható. Nekem mindegy, melyik a tényleges véleményed, de akkor csak azt mondd. Az ugyanis gusztustalan húzás, hogy mindkettőért Domit ostorozod. Ráadásul még hülyét is csinálsz magadból

A hozzáállás dolgot nem magyarázom el ötvenedszer. Tanuld meg a játék alapjait, majd utána. Laza-normál és normál-mots között nincs különbség, csak a ts-re gyakorolt hatásban. Szólj, ha ezt az alaptételt megértetted és mehetünk a második leckére.

Ja hogy béna csapatot kaptál örökségként? És Domi milyet kapott a 24. szezonban? Akkor miért kellett kritizálni? Kihozta belőle, amit lehetett. Bukott nyerhető meccset, mint ahogy te is anno. Csak te többet buktál, erősebb kerettel. Nem az a bajom amúgy, hogy csak 5 meccset nyertél. Arra vagyok kíváncsi, melyik válogatott legyőzését értékelted emberfeletti teljesítménynek, meg Trabanttal az F1-mezőnyben szereplésnek. Ha már felhoztad, hogy a 24. szezonban mennyire hátul voltunk, szerinted ki érte el, hogy most előrébb vagyunk? Remélem, ezt már nem akarod magadnak tulajdonítani.

Ja hogy most már felejtsem el a szerbeket? Miért felejtsem el, hogy megint olyannal vagdalkoztál, ami nem igaz? Hányszor felejtsük még el az alaptalan vádaskodásodat?

Mikhailos téma már unalmas. Még jó, hogy te jobban tudod, ki mit gondol, mint maga az illető. Szerintem csak mélyebbre ásod magad, ha ezt folytatod.

Dehogy mondod ugyanazt. Pont itt a példa, a szerbes. Vagy az idei keret erőssége.

A román meccsen nem az volt a kérdés, hogy eltalálod-e, hogy Domi mit megy. A másik oldalra tippeltél és nem jött be sem a megjósolt zónavédekezés, sem a benti támadás, de még a hozzáállásnál is kettővel lőttél mellé (többel nem is lehet). Ezek után miért bizonygatod, hogy te übrfrankón tudod előre, mi várható? Gyakorlatilag semmit nem találtál el. Illetve az MNF-üket, de azt is csak félig.

Amúgy hadd kérdezzem már meg, ki vagy te, hogy ellened lázadni kell, meg Kossuth térre menni? Lázadni pl a vezérek ellen szoktak, nem az egy szem udvari bolond ellen. Ellened minek lázadna bárki is, elvégre nincs semmi tisztséged, nem lehet lemondatni, elmozdítani. Domi ellen lehetne lázadni, meg a leváltását követelni. Volt lázadás? Nem volt. Na akkor 741 fő egyetért vele. Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy eddig kb 10 ember írta be, hogy nem szoktak hozzászólni, de most megteszik, mert egyáltalán nem értenek veled egyet.

Tóthot nem értem, minek rángatod ide. Nem volt kerettag. Te viszont miután "kiedzetted" minden idők legalacsonyabb fizetésű válogatott kerettagját, majd nem azt edzetted, amit a kapitány kért, elkezdtél sírni, hogy miért nem játszik. Na ez pl Tóthnál nem fordult elő. Amúgy a fizetés csak azért jött fel, mert te problémáztál azon, hogy miért nincsenek rendesen kiedzett játékosok. Hát rajta, neki lehet látni. Eddz ki 16 kv-s, 16 passzos irányítókat, vagy 100k fizetésű centereket, akiket követeltél. Ha nem megy, akkor meg ne kérd számon.

Don't feed the troll
Advertisement