ΤΡΙΠΟΝΤΟ στο buzzerτεύχος 11
Με τα Μάτια του ΝονούΑρχηγός της Ιταλικής Μαφίας ίσως δεν είναι. Αλλά αιώνιος πρόεδρος της Villa Paraga, έστω στην συνείδηση του κόσμου, θα είναι για πάντα. Ο Έλληνας Αλ Πατσίνο, ένας από τους παλιότερους μάνατζερ της Α1, στα φοιτητικά του χρόνια δημιούργησε μια ομοσπονδία που έμελλε να γίνει η δημοφιλέστερη από τις Ελληνικές, έχοντας συγχρόνως περισσότερα από 100 μέλη. Τα χρόνια εκείνα, και λίγο αργότερα, ζούσε κι ο ίδιος μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στο παιχνίδι. Όταν ήρθε όμως η ώρα να κάνει τη στρατιωτική του θητεία, απομακρύνθηκε σταδιακά από την πρώτη γραμμή, εγκατέλειψε το προεδριλίκι, έπαψε να είναι συνδρομητής και σεζόν τη σεζόν μιλούσε όλο και λιγότερο. Ξαφνικά ωστόσο άρχισε να γίνεται εκ νέου πιο δραστήριος. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας χαρίσουμε μια πλούσια συνέντευξη που είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε. Ο λόγος στον Δον Ροτόντο!
Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)μπαζερ πρεπει να παιζω απο το 2007 ,φοιτητης με ελευθερο χρονο τοτε ,δεν με εψησε το παιχνιδι στην αρχη αλλα ηταν ευκαιρια τοτε να συζηταμε με φιλο μου ,ο οποιος πλεον εχει σταματησει .σχεδον παντρεμενος.27 ειμαι ,μενω βορεια προαστια αθηνας. Πως επέλεξες το nickname σου?
το ονομα μου ειναι ,απλα προσθεσα και τον don γιατι ειμαι μαφιοζος λογω μαλλον και ιταλικης καταγωγης ,οποτε μου βγαινει πολυ στην επικοινωνια. Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι μέχρι σήμερα?η στιγμη που καναμε παρεα με τον μαμου τον καζα και τον σαριδην και τον ματσας ,φοβερα παιδια .δεν εχω επαφες πλεον .
Συνολικά είσαι ευχαριστημένος με τι έχει πετύχει η ομάδα σου?κοιταξε να δεις το αθλημα το ειχα κοψει για 3 χρονια ακριβως απλα υπηρχε η ομαδα στην α1 ,ημουν στρατο και μετα αλλα προβληματα. θεωρω οτι επρεπε να εχω παρει 2 πρωταθληματα και κανα κυπελλο ακομα .δεν με νοιαζει τοσο για το τι εχει πετυχει η ομαδα μου στο παιχνιδι ,οσο ο don.Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος και ποια μπαζερικά σου όνειρα?φετος να συνεχισω να βγαζω φραγκα και να συνεχισω να φτιαχνω την ομαδα μου που εχει καταλοιπα του παρελθοντος.μπαζερικα ονειρα μην τρελαθουμε κιολας εχω πιο σοβαρα θεματα.Αν το Buzzerbeater News έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?μπανασα ? grandjohn ? kunren ? clemons ?celen?Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?εε του ματσας συνηθως ζηλευω του μαμου ειναι λιγο φλωροι αλλα ειναι δευτεροι στην προτιμηση μου.με τους υπολοιπους δεν εχω ασχοληθει, λες και ανεβηκαν φετος μου φαινονται ολοι.Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στο ελληνικό μπάζερ ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?μανατζερ καλυτερος ,θεωρω οτι ειναι ο ματσας αλλα εχει πολλα μειονεκτηματα ειναι πιο πολυ gerson απο ιωαννιδη που αρεσει σε μενα.ισως ο μαμου αυτη την στιγμη αν δεν ηταν λιγο loozer θα ηταν στο τοπ 20 του buzzer.Ταξιδεύουμε στο χρόνο και είμαστε στο 2020. Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου και την ομάδα σου σε 5 χρόνια από σήμερα?κατσε να εχουμε internet μεχρι τοτε και θα εχω ομαδα.Τελευταία ερώτηση. Αν περνούσε από το χέρι σου αύριο να κάνεις μια δομική αλλαγή ή μια προσθήκη χαρακτηριστικού. Ποια θα ήταν αυτή?τα σκεφτομαι αυτα ολη την ωρα για την δουλεια μου οχι και εδω
αντε τσαγια,το παιχνιδι εχει χασει πολυ σε σχεση με το παρελθον ,το γεγονος οτι με 2 μυρια αγοραζεις παιχτη κανονικο 32 χρονων τα λεει ολα.δωστε μπονους σε οσους κανουν προπονηση με καποιον τροπο.πιο γρηγορα ανεβασματα και κοψτε απο κατι αλλο.Το Τρίποντο δεν θα δώσει δώρο στον Rotondo, αλλά αντιθέτως θα σας αποκαλύψει το πρόσωπό του. Πατήστε εδώ
(http://upperstall.com/profile/amitabh-bachchan/) για να μάθετε ποιος κρύβεται από το παρατσούκλι Don