BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [NT] Sezona 31

[NT] Sezona 31

Set priority
Show messages by
This Post:
00
270179.191 in reply to 270179.190
Date: 7/1/2015 10:30:02 AM
Prekmurje Storks
III.7
Overall Posts Rated:
161161
Second Team:
Prekmurje Farmers
glej, če si na dopustu, uživaj na dopustu saj se nikamor ne mudi

This Post:
00
270179.192 in reply to 270179.191
Date: 7/12/2015 3:56:17 PM
Overall Posts Rated:
116116
Danes sem končno našel nekaj več časa med dopustom in dolžen sem vam še dva reporta.

Ko smo se po iganju na vso moč uvrstil v drugi del, smo za nasprotnike dobili same ekipe z visokim entuziazmom, zato vsaj prve dve-tri tekme ni bilo upati na zmago. Zato sem se odločil, da s trenutno postavo malo eksperimentiram.

Proti Češki, ki je favoirit za končno zmago zaradi visokega entuziazma in predvsem prednosti domačega igrišča, sem izbral taktiko podaja na zunanjega (Outside Isolation). Čehi so imeli veliko prednost v entuziazmu, zato na resen odpor ni bilo za računati, sem pa z zanimanjem spremljal obnašanje naših igralcev na igrišču. Takitko namreč zaobvladaš, ko lahko čimbolje predvidiš, kaj se bo dogajalo med tekmo.

Z Neumannom na KCju in Jeclom na krilu sem želel, da največ metov opravita ravno ta dva igralca in to se je tudi zgodilo. Jecl je naš najboljši šuter, pa ni imel za burek proti nasprotniku, oboroženem z visokim entuziazmom. Zato je zelo lepo videti, da je imel Neumann več kot 50% šut, na kar sem potihoma računal. Iz tega stališča nam je tekma kar solidno uspela. Ste opazili, da smo imeli samo 4 izgubljene žoge?

Proti Italiji, ki trenutno ni na ravni veleseile, kot je bila včasih, smo imeli dobro pripravljene zunanje igralce (Kramberger, Pezdirnik...) ter Neumanna, zato sem izbral taktiko Princeton oz. podaja navzven, v kateri zelo pomembno vlogo igra krilni center in Neumannje v tej vlogi spet raztural. Žal je Vukojanec, ki mu je šlo odlično, mogel že na polovici tekme zaradi šestih faulov sesti na klop, Pezdirniku in Krambergerju pa šut ni šel preveč dobro, zato na kaj več kot častni poraz nismo mogli upati. Smo se pa Italiji kar dobro upirali.

Proti Franciji, hja...kaj naj naredimo drugega kot spet malo eksperimentiramo Proti favoritu Češki je izgubila šele po podaljšku ter razmonitrala zelo dobro Hrvaško. Jaz jutri spet upam na dostojen upor, pripravil pa sem taktiko z zelo zanimivo postavitvijo. Upam, da mi uspe

This Post:
00
270179.193 in reply to 270179.192
Date: 7/20/2015 3:25:59 PM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Cestitke za zmago proti Srbiji!!! Bo ostalo se kaj entuziazma za Hrvate?

This Post:
00
270179.194 in reply to 270179.193
Date: 7/20/2015 3:42:04 PM
Overall Posts Rated:
116116
Hvala! Mi smo igrali na Normal, Hrvati pa na vso moč...entuziazma bo več kot dovolj, tako da bomo verjetno prvič v zgodovini Slovenskega BB-ja dosegli dve zmagi v drugem delu Evropskega prvenstva (samo še enkrat smo prišli do drugega dela in takrat smo dosegli eno zmago in to proti Ukrajini). Škoda, kajti če bi zmagali še Italijo v prejšnjem krogu, bi se lahko naslednji ponedeljek potegovali za tretje mesto in repasaž naslednjo sezono...

Ampak kljub temu mislim, da smo že to sezono dosegli veliko oz. krepko presegli pričakovanja

This Post:
00
270179.195 in reply to 270179.194
Date: 7/20/2015 3:44:30 PM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Nisem zelel direktno vprasati, kako smo igrali. Kaj ce bi na vso moc bi pisalo: samo ekipa Slovenija se je dovolj potrudila? Ali bi to pisalo, ce bi igrali na vso moc, oni pa normal?

Osebno se mi zdi lep uspeh. Se ce kronas dobro sezono z zmago nad Hrvati, ki bi pomenila, da smo TOP10 na Evropskem, je to to (Y)

This Post:
11
270179.196 in reply to 270179.195
Date: 7/20/2015 3:56:20 PM
Overall Posts Rated:
116116
Nisem zelel direktno vprasati, kako smo igrali. Kaj ce bi na vso moc bi pisalo: samo ekipa Slovenija se je dovolj potrudila? Ali bi to pisalo, ce bi igrali na vso moc, oni pa normal?

Ja, to piše v obeh primerih - torej Leva Roka-Normal ali Normal-Na vso moč.

To dejstvo se mi ni zdelo potrebno skrivati, ker drugega kot igranja na vso moč tako od nas kot od Hrvatov naslednji ponedeljek ni za pričakovati ne glede na to, kako smo danes igrali. Niti mi niti Hrvati nimamo za kaj šparati razpoloženja

Res je, Top10 v Evropi...kar fajn dosežek. Nisem na to pomislil

This Post:
00
270179.197 in reply to 270179.1
Date: 7/21/2015 3:19:45 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Čestitke, super rezultat

This Post:
00
270179.198 in reply to 270179.197
Date: 7/21/2015 3:54:50 AM
The Butchersi
II.3
Overall Posts Rated:
4040
Second Team:
Mesarji
Tudi z Grcije se je spremljala tekma proti Srbiji,je pa res da je net tuki zelo bogi..cestitke!;)

This Post:
00
270179.199 in reply to 270179.1
Date: 7/27/2015 4:00:52 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Zmaga proti Hrvatom! Lepa!

Očitno smo glavni na področju bivše juge, premagal Srbijo in Hrvaško, ostalo nima veze Čestitke vsem trenerjem in selektorju + pomočnikom Sezona presežkov.

This Post:
33
270179.200 in reply to 270179.199
Date: 7/27/2015 4:33:11 PM
Overall Posts Rated:
116116
Hvala! Bila je res lepa zmaga. Ker so Hrvati ves čas igrali igro pod koš, sem to tudi predvideval in mimo usekal. Kaj dosti se nisem spuščal v taktiko, ker jim po enem igranju na vso moč nisem pripisoval kakšnih možnosti, a sem se kar zmotil.

Če ne bi nič predvideval, zmaga verjetno ne bi bila tako tesna. A tako sem le dal Navršniku možnost, da odjaha v sončni zahod z zgodovinsko drugo zmago za Slovenijo v drugem delu evropskega prvenstva in to z zadnjim, odločilnim košem. Vnukom žal ne bo mogel kazati lovorik, a bo imel dovolj zanimiv zgodb za pripovedovanje

In kako primerno je bilo, da je na tej tekmi blestel tudi njegov "naslednik" Ivica Jerin? Naš prvi KC (Vukojanec) in C (Jerin) sta tipična predstavnika zadnjega vala notranjih igralcev: nekoliko žrtvovanja notranjih skillov na račun odličnih zunanjih. Vesel sem, da Vujo in Ive nista "podlegla" trendu manjšanja skoka na račun drugih dveh notranjih skillov in sta znotraj tako uravnotežena kot Navršnik, v zunanjih skillih pa veliko boljša.

Kaj več bom napisal v prihodnjih dneh, do takrat pa se veselim te zgodovinske zmage!

This Post:
00
270179.201 in reply to 270179.200
Date: 7/28/2015 3:27:36 PM
Overall Posts Rated:
130130
Čestitke za zmagi proti EX-YU.Končno sem dočakal Vujo-ta na K (vendar v ne najboljši predstavi),klub temu,da imamo odlična krila.Pa končno nekaj predvidevanja,pa čeprav zgrešena. Stvar odličitev-lahko profitiramo,lahko izgubimo. Pomojem,da si rutinirano speljal vse skupaj
Navršnik,naj,kar ostane "the man" dokler ima takšne notranje skile oz dokler se Jerin z njim ne izenači.Naslednjo sezono bo Navršnik moral predati štafeto,pa čeprav mu, mogoče ne bodo padli skili,ker jih bo Jerin izenačil. Boš videl...
Vujo,pa bo imel verjetno-+1 v OPK,zagotovo pa +1 v MPK in to še ni konec! Jerin/Vujo/Neumann bodo trenirani v vzdržlivosti in prostih metih že proti koncu naslednje sezone in se bo to nadaljevalo dokler bodo NT rep. ali pa še dlje.To bo omililo padec skilov in podaljšalo njihovo NT kariero

Advertisement