StojiXxx skace oko linije bacanja i sutira.Predpostavljama da je u originalu base line (osnovna linija) tj aut linijatako da bi moglo da bude npr.xxx skace uz aut liniju i sutiraVRLO moguceMislim da sam i ja jos davno primetio tako nesto da mi na terenu nacrta oko aut linije a pise bacanja :)Pogledacu veceras, tu mora da se mnogo pretrazuje ...Sigurno je tako, pogledaj gde je kruzic odakle igrac sutiraNpr. moja poslednja prijateljska utakmica8.47 pre kraja prve cetvrtine
StojiXxx skace oko linije bacanja i sutira.Predpostavljama da je u originalu base line (osnovna linija) tj aut linijatako da bi moglo da bude npr.xxx skace uz aut liniju i sutiraVRLO moguceMislim da sam i ja jos davno primetio tako nesto da mi na terenu nacrta oko aut linije a pise bacanja :)Pogledacu veceras, tu mora da se mnogo pretrazuje ...
StojiXxx skace oko linije bacanja i sutira.Predpostavljama da je u originalu base line (osnovna linija) tj aut linijatako da bi moglo da bude npr.xxx skace uz aut liniju i sutira
nesto ste se uspavali??na stranici pravila-strucni stab i dalje pise doktori i ako je to vec odavno promenjeno na fizioterapeut. je li vam muka da to promijenite ako ste me razumeli??:)))
Uzece vam admini te zvezdice,mojne se za*ebavate:)