Ahojte!
V pondelok sme vcelku tesne prehrali s Talianskom 77-89 a tymto zapasom bola urobena zaverecna bodka za neuspesnou kvalifikaciou.
Je skoda, ze na zaciatku sezony mali viaceri hraci zlu formu, co viedlo k prehre so Srbskom, ale to uz je minulostou.
Dnes hrame svoj prvy priatelsky zapas a to proti Ceskej republike, ktora tak isto nepostupila.
Ceska Republika je vo svete 30. v rebricku a my sme 20. Rozdiel v rankingu hovori v nas prospech, ale nase postavenie skor odzrkadluje uspesna kvalifikacia spred dvoch sezon ako terajsiu silu.
Z timu boli prepusteni vsetci 21 rocny hraci a boli do timu vybrany najlepsi 20 rocny hraci, akych mame k dispozicii.
Kvalita je slabsia ako po minule roky, hlavne na poste guardov, ale tento problem uz teraz nevyriesime.
Budeme hrat specialnou taktikou Princeton aby som si vyskusal jednu teoriu, ktoru som sa nedavno dozvedel a nie je lepsi cas ako teraz, v priatelskom zapase.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Jasensky/Ferak/Rezso
SG: Dunajsky/Ondrias/Rezso
SF: Krahulik/Dubravcak/Krahulik
PF: Docekal/Durcenka/Plavala
C: Smola/Jabados/Plavala
Extra:
Zmeny oproti zapasu s Talianskom:
Na PG poste je starter Jasensky, ktory je kvalitativne velmi podobny Ferakovi a na zaklade lepsej formy dostal dnes prednost on pred Ferakom.
Na SG poste je starter Dunajsky, ktory sa skoro dostal do timu uz tuto sezonu. Podarilo sa mu dotrenovat slabsie miesto a mal by byt starterom pocas celej tejto a dalsej sezony. Nahradnikom je Ondrias a rezervou Rezso.
Na SF je starterom jeden z mala hracov, ktory uz hrali kvalifikaciu a to Krahulik. Nahradnikom mu je Dubravcak, ktory je nahradnikom preto, lebo nie je nik lepsi na tuto poziciu, nie preto, ze by sa tam hodil.
Na PF je starter Docekal, ktory je nas najlepsi PF od dob Drblika, co nam doda potrebnu flexibilitu. Nahradnikom je novacik Durcenka, ktory sa skoro dostal do timu minulu sezonu.
Na C je starterom Smola, ktory zbieral skusenosti v U21 uz tuto sezonu. Nahradnika mu bude robit Jabados a rezervou bude Plavala, dalsi z dlheho radu mladikov, ktorych Kifah predal ako mladencov a dostali sa do U21 ;).
Taktiku hrame Princeton, pretoze si chcem vyskusat jednu vec, ktoru by som nerad skusal v sutaznych zapasoch.
V obrane Man to Man (Osobnu obrana), pretoze nema vyznam skusat inu obranu, ked Cesi preferuju vseobecny utok.
Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.
Asasasa