http://www.buzzerbeater.com/match/45585823/boxscore.aspx
In zmagaa na pokalni tekmi proti prvoligašu :D
Resda sem imel razpoloženje visoko, in sem tudi načrtoval zmago, vendar to vsekakor ni kazalo pa prvih uvodnih minutah. V prvi četrtini je imel nasprotni klub kar za 10 več skokov, zaostajal sem tudi rezultatsko. No ampak vendarle, mi je nakoncu uspelo.. Nekako sem pričakoval da bo seveda pogledal moje zadnje tekme, ki sem jih odigral pod koš... in sem predvideval da bo odigral tako cono.. ponovil sem taktiko iz polfinala končnice tretje lige in ja, uspelo mi je :) Imel sem tudi srečo da moj Mikeč ni sfavliral, itd. Je pa tudi res, da je Marcelič odigral super tekmo(ena redkih).
Skratka, moje vprašanje je sledeče.. Nekaj me je v statistiki presenetilo.. Nasprotnik je imel 4 ugrabljene žoge, jaz pa 12. Zakaj taka razlika ? če pogledamo samo plačo igralcev lahko predvidevamo da so boljši na vseh področjih od mojih.. Torej, zanima me ali je toliko ugrabljenih žog zaradi taktike, ali je še kaj drugega vplivalo na to?
Se opravičujem, sam neznam da hyperlink, pa še tole je moja najbolša uvrstitev doslej v pokala.
Še en dokaz več, da se splača trenirati mladince, saj mi tole brez Mikeča nebi uspelo!