BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Vari3

This Post:
00
240885.192 in reply to 240885.191
Date: 8/10/2013 1:51:14 PM
Overall Posts Rated:
2525
Εχεις δικιο δεν καταλαβα καλα αυτο που ζητουσες.

This Post:
00
240885.193 in reply to 240885.192
Date: 8/10/2013 2:18:24 PM
Overall Posts Rated:
1919
κάθε φορά που βλέπω τέτοιες συζητήσεις αναρωτιέμαι, από τα 12-13 άτομα που είναι ενεργά στο Φορουμ μπορούν να αγοράσουν ένα ντραφτ και να το προπονούν; σε 1 ομάδα μπορούν να προπονηθούν από 3 μέχρι 6 άτομα.Μπορεί να έχει το ντραφτακι 48+ από το φιλικό. Τόσο δύσκολο είναι ; έστω και εάν είναι προοπτική 5-6! Και επίσης μην τα πουλάτε 1μ! Άτομα που θέλουν να αγοράσουν παίχτες 6-7-8-9(προοπτική) τους προπονούν, δεν δίνει τα λεφτά τους για να δυναμώσουν το ροστερ τους. Βασικα ολα αυτα τα ξερετε. Απλα εφαρμόστε.

This Post:
00
240885.194 in reply to 240885.186
Date: 8/10/2013 3:02:20 PM
Overall Posts Rated:
162162
Να σου απαντήσω..

Εχω προπονησει αυτον εδω (16710442) ο οποίος ομως δεν ηταν αρκετα καλός για να φτάσει Εθνική.. Ημουν άπειρος χρηστης και τον εκαψα τον παιχτη.. Δεν με ειχε πλησιασει και κανεις τοτε να μου πει 2 κουβέντες.. Οταν αποφάσισα να ρωτησω ηταν ηδη αργα..

Πριν 3 σεζόν ήμουν και εγω στην ΙΙΙ κατηγορία.. Στην Α1 ανέβηκα μολις φετος οποτε αντιμετώπιζα τα ιδια προβλήματα με εσένα.. Οταν λοιπον αποφάσισα να προπονήσω παιχτες δεν μπορουσα ουτε εγω να βρω Ελληνες γιατι πουλιοντουσαν στα υψη και ετσι στραφηκα σε ξένους.. Την περασμένη σεζον προσπάθησα να πάρω ενα γκαρντ και αυτην ενα 3αρι αλλα δεν μου εφθαναν τα χρηματα.. Αυτος με το 3αρι μαλιστα εχει εξωφρενικες απαιτησεις..

Επίσης αν δεν γνωρίζεις δεν είχα ποτέ την φιλοδοξία να αναλάβω κοουτς της Εθνικής αλλα βγηκα μπροστα επειδη δεν ηθελε να αναλάβει κανείς! Διαβασε σχετικά http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...

Πώς μπορεί να ζητείται από χρήστες της V-IV, αλλά και της ΙΙΙ να θυσιάσουν την άνοδο και ό,τι έχουν σκοπό να κάνουν, όταν δεν βλέπουν το "καλό" παράδειγμα από επιφανείς Έλληνες μάνατζερ του BB;

Επειδη μαλλον δεν καταλαβες, εγω απλα έγραψα το προβλημα και προτεινα μια λύση.. Δεν ζητησα απο κανενα να θυσιάσει τίποτα.. Ο καθενας αποφασίζει μόνος του πως θα κινηθει.. Επίσης μίλησα για οργανωση και αλλυλεγγυη.. Με το να ρίχνουν οι μεν το μπαλάκι στους δε, πιστευεις οτι θα βγει ακρη ?

Αυτη η νοοτροπία είναι στην ουσια ο πρωτος σκοπελος που θα πρέπει να ξεπεραστει (πραγμα που δεν το βλέπω να συμβαινει)..

Για αυτο που λες για το κόστος της προπόνησης θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω γιατι οι παιχτες που προπόνησα ξεκινώντας απο την IV με εφθασαν μεχρι την Α1 οπότε δεν μπορω να εχω κανενα παράπονο και θεωρω οτι ο κόπος μου επιασε τόπο..

Τελος οπως εχω πει δεν θα ξαναβαλω υποψηφιοτητα αρα το πεδιο ειναι ανοιχτο σε όλους :)

Ελπίζω να σε κάλυψα..

From: fd97

This Post:
11
240885.196 in reply to 240885.195
Date: 8/10/2013 6:07:25 PM
Overall Posts Rated:
6262
+1 για αυτο το τελευταιο
ώρες ώρες νομίζω ότι προσπαθείτε να ανακαλύψετε την Αμερική, ενώ το πρόβλημα είναι απλά τα ακριβά εισητήρια ...

Και οχι γιατι μου αρεσε, αλλα γιατι ειναι η αληθεια...
Να τα παρουμε απο την αρχη, τον τροπο τον ξερουμε, ορεξη εχουμε, χρηστες εχουμε, οργανωση μπορουμε να εχουμε.Τι λειπει ρε σεις;
Για εμενα οποιος δεν προπονει στο παιχνιδι ειναι αχρηστος(με την εννοια οτι δεν χρησιμευει καπου ωστε να βοηθησει το παιχνιδι).Η προπονηση ειναι η εξελιξη του παιχνιδιου, αρα μην το κοιταμε ως θυσια.Εγω πρωτα απο ολα προπονω για την παρτη μου.Αλλο αν εκατσε να συμβαδισει με την Εθνικη ο δικος μου.(ποσο μαλλον οταν στα 18 του μου ειχαν πει μην ασχοληθω δεν παιζει εθνικη).Εμενα μου αρεσε, τον προπονησα και αυτο ηταν ολο.Εκει μπαινει ο τροπος που το κανεις.Νομιζω 25κ για εναν γυμναστη καθε βδομαδα δεν ειναι παρα πολλα, ουτε το να παιξει 48 λεπτα καθε βδομαδα.
Οχι στα ντουκια, οχι στους υψηλομισθους.

Παμε να τρελανουμε ολο τον κοσμο του ΒΒ, μπορουμε!

This Post:
00
240885.197 in reply to 240885.188
Date: 8/10/2013 7:05:27 PM
ΓΣΠ
IV.12
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
φιλε παλι θα ασχοληθουμε με τα αποτελεσματα.
επισης θα ξενερωσουμε αυτους που εχουν παικτες με προοπτικη.

λεω κατι αλλο.να αδιαφορησουμε για αν θα χανουμε καθε παιχνιδι στη μικρη εθνικη με 30-40 ποντους.
να ξεκινησουμε απο την επομενη χρονια και να μιλησουμε με ολους εκεινους
που εχουν ντραφτ απο MVP και πανω.
καποιοι θα προπονησουν,καποιοι θα πουλησουν.αν πουλησουν μιλαμε με τους επομενους.
οποιος εχει προπονησει βαση του πλανου του προπονητη
στα 19 τον καλουμε στην U21 για επιβραβευση.αν απο κει και περα
ξεφυγει ο μανατζερ του απο το πλανο προπονησης τον διωχνουμε.
εχει πλακα να εχεις παικτη 19-20 χρονων στην U21.
δημιουργουμε κινητρο με λιγα λογια και αδιαφορουμε για τις νικες.
μπορουμε να πειραματιστουμε για 5-6 σεζον και βλεπουμε.

ετσι,αδιαφορωντας για τα αποτελεσματα θα προπονησουμε αρκετα δευτερευοντα σκιλς,θα κλεισουμε τρυπες
και θα κρατησουμε τους μισθους πιο χαμηλα μεχρι τα 21.
αυτο μπορει να το ξεκινησει ο Εντι που ειναι εμπειρος μανατζερ.να βαλει τις βασεις για 2-3 σεζον.

δε βλεπω αλλη ρεαλιστικη λυση που να ειναι και νομιμη.

From: Libertade

To: fd97
This Post:
11
240885.198 in reply to 240885.196
Date: 8/11/2013 7:55:41 AM
Overall Posts Rated:
3636
Να τα παρουμε απο την αρχη, τον τροπο τον ξερουμε, ορεξη εχουμε, χρηστες εχουμε, οργανωση μπορουμε να εχουμε.Τι λειπει ρε σεις;

Γεια σας και πάλι!

Κανονικά θα έπρεπε να απαντήσω στο μήνυμα του mamu, αλλά νομίζω πως αρκεί να απαντήσω εδώ, εκμεταλλευόμενη το από πάνω σχόλιο.

Αφού ξέρετε συνεχίστε στηριγμένοι στη γνώση αυτή.

This Post:
00
240885.199 in reply to 240885.198
Date: 8/11/2013 12:44:18 PM
Overall Posts Rated:
22
ο αρκουδος θα μιλησει :

αυτα που πρεπει να γινουν στην εθνικη και να μην κοροιδευομαστε ειναι:

1. την εθνικη να την αναλαμβανουν μανατζερς ειτε απο την πρωτη ειτε απο την δευτερη κατηγορια (ειτε εγω χιχι)
2. οι μανατζερς των παραπανω κατηγοριων να δινουν 100.000 για εναν γυμναστη. ( σιγα τι θα παθεται δλδ? ο ματσας μια χαρα παιχτακη τον εκανε τον γκλουμη αλλο λιγο ριμπαουντς και...αφηστε που επαιζε βασικοτατος στην καλυτερη ομαδα του κοσμου). βοηθατε και την ομαδα σας:)
3. οι παιχτες των χαμηλοτερων κατηγοριων οταν βγαζουν ενα παιχτουρι να τον πουλανε μπασ και γινει κατι και οχι να τον κρατανε επειδη εχει πολλα οχταρια και ειναι καλος για νεος. Τι θα τον κανεις ρε? εγω εδωσα 2 χιλιαρικα και πειρα εναν πολυ καλο γερο :). εκτως και αν αφηερωνουν ολη την ομαδα στην εθνικη.
4. η οργανωση που εχετε φαγωθει: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. σιγα την οργανωση ρε μαγκα. δεν πας καλητερα να κοουτσαρεις την πραγματικη εθνικη? το μονο που χρειαζεται ειναι τα παραπανω( σωστη προπονηση, καλοι και εμπειροι μανατζερς και οχι φλουφληδες που λενε κατι ΜΠΟΥΡΔΕΣ λες και ειμαστε στη fiba.

ΥΓ. ΜΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΨΙΦΙΟΤΗΤΑ ΜΙΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ?

ετσι και μου πει κανεις σας οτι δεν εχετε χρονο θα κλαψω

This Post:
00
240885.200 in reply to 240885.199
Date: 8/11/2013 12:45:46 PM
Overall Posts Rated:
22
οχι οτι ο γκετο κανει κακη δουλεια. ισα ισα καταπηκτικα ειμαστε μεχρι τωρα. οτι πρεπει το νικαμε και με χαμηλοτερη διαθεση

This Post:
00
240885.201 in reply to 240885.200
Date: 8/11/2013 1:24:40 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Καλησπερα φιλε..Ουσιαστικα προτεινεις να αναλαβουν την προπονηση των παικτων εθνικης τα μεγαλα κεφαλαια της χωρας;

Advertisement