Farmimine tähendab seda, et sa treenidki ühe eesmärgi nimel. Rahvuskoondis. Hindpere on tõenäoliselt ikka rohkem RV enda ambitsioonide teostamiseks. Eks näha ole millal ta oma rahahunniku ära laristab.
Hiina koondis ei mängi kunagi BBB meistriga...
Ma nüüd ei saa aru täpselt, kas sa mängid lolli või mis värk on? Tavameeskonnad peavad vaatama oma budjetit, sul on teatud piir millest nagu üle ei saa pikemas plaanis minna. Lähed lõhki. Need 100-150k vahemikus olevad mitmekülgsed mängijad on valitud seetõttu, et nendega on võimalik klubi ära majandada. Kõik BBB mängijad vahetaks need oma poisid välja 200k+ mängija vastu igale kohale kus saad igale skillile näiteks +2-3 taset juurde. Loogish ju. Rahvuskoondistel ei ole samasugused võimalused. Näiteks Island oma 19 kasutajaga ei tule saama kunagi sama mitmekülgset koondist kui USA või Hispaania.
Enkvist on sinu draftitõmme, ma olen varem öelnud, et ta on Lille tüüpi mängija. Ta vorm oli madal hea. 1 tasemel oleva innustusega pole mingit mõtet minna vastast defencega counterima. Enkvist on väike äär. Viimases mängus kärises kuidagi kahtlaselt igalt poolt. Ju siis oli nende innustus selle võrra parem. Meie poisid ei tabanud ka oodatul tasemel.
Tulemust rahvuskoondisel polegi ette näidata enne kui me domineerime taas mingi U21 turniiri ja kõik need poisid saavad verd higistades kuni lõpuni hambaid krigistades trenni. Mitte nii, et jäetakse trenn pooleli seal 26-27 peal kui tundub, et popid tulevad aeglaselt. Tuleb trennida nagu Roht-u ja Taarat, niikaua ja täiega kuni torust tuleb.
Sa oled treeninud täpselt 2 meest: Võsu ja Lattu. Võsule lasid trenni algusest peale, Lattu ostsid siis kui Enkvisti müüsid ja hakkasid treenima. Mõlemad on 29, ma arvan, et Lattu jaoks on võimalus koondises mängida juba läinud, kui ta just mingit eriti raju kasvupurtsu ei tee.
Kaal ost H43 - 4,6mil
Zenker ost H43 - 3,5mil
Sarriera ost H43 - 3,5mil
Diaz ost H40 - 5mil
Kaljula ost H41 - 3,3mil
Toompere on sinu draftitud, aga mingiks arvestatavaks trennitulemuseks teda ei tasu pidada.
Suht tühjad pihud trenni suhtes? Ei?