Δεν νομιζω να ειναι το ιδιο ρε Κυριακο. Εμεις φωναζαμε να ερθουν ΟΛΟΙ και να μιλησουν σε αυτο το νημα και στο αλλο με τις ομιλιες του καθενος. Απο τους 15 υποψηφιους ομως οπως ειπες, ηρθαν να μιλησουν μονο οι 5-6. Οι πιο ενεργοι και οι αυτοι που θελουν να το κυνηγησουν περισσοτερο. Οποτε με αυτους γινεται και η συζητηση.
Στις βουλευτικες εκλογες, πολυ απλα τα 4-5 κορυφαια κομματα(για να μην πω μονο τα 2) εχουν μεριδιο ισο με 95% στις συνολικες δαπανες των εκλογων για προεκλογικες καμπανιες, διαφημισεις κτλ. Εκει ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα. Ενω εδω ο καθενας μπορει να βγει και να μιλησει με τους ιδιους ορους και κανονες που το κανουν και οι υπολοιποι. Δες τον προεκλογικο αγωνα του φιλου antarti. Ειναι παρα πολυ καλος, σχεδον αψογος και καταφερε να μπει στην 5αδα της δευτερης φασης απο το πουθενα. Και λεω απο το πουθενα γιατι προσωπικα(και νομιζω οι περισσοτεροι) δεν τον ηξερα πριν την Δευτερα και ουτε τον ειχα ξαναδει στα φορουμ. Ομως τωρα νιωθω σαν να τον γνωρισα και να ειναι καιρο μαζι μας. Κερδισε κοσμο με το σπαθι του.
Δικαιωμα στις εκλογες εχουν ολοι φυσικα. Εκει που πας να ψηφιζεις, γραφει μονο τα ονοματα των υποψηφιων. Δεν γραφει και την κατηγορια απο διπλα. Ο καθενας μεσα απο την παρουσια του στο παιχνιδι και στο φορουμ, κερδιζει ή χανει κοσμο.
Υ.Γ. Παρα τις καποιες διαφωνιες και τις εντασεις(μικρες για μενα) που ειχαμε, χαιρομαι γιατι τελικα ακουστηκαν ωραιες ιδεες απο τους 4 υποψηφιους(βγαζω τον Alan Anderson που δεν εμφανιστηκε καθολου). Καλη επιτυχια και στους 5!!!
Eυχαριστώ πολύ φίλε για τα καλά λόγια.
Έτσι είναι,κι εγω έτσι νιώθω,μπορεί να έχει ο καθένας τις απόψεις του και τις ιδέες του αλλά μου άρεσε σε γενικές γραμμές απο ενα σημείο ειδικά και μετά ο διάλογος που κάναμε,ένιωσα πολύ όμορφα και πραγματικά ενεργός που μίλησα για τόσα πολλά σε τόσες λίγες μέρες με ανθρώπους που και γνώσεις έχουν,αλλά και δεν τούς λείπει η όρεξη για δουλειά.
Και πάνω απ'ολα κερδισμένη βγαίνει η Εθνική μας και το παιχνίδι που τόσο αγαπάμε.
Ολες αυτές της μέρες ήρθα κοντά με άτομα που καν δεν γνώριζα και αυτό επίσης είναι ενα μεγάλο κέρδος.
Θεωρώ όλες τις υποψηφιότητες σημαντικές και όποιος εκλεγεί επαναλαμβάνω θα είμαι στο πλευρό του αν κρίνουν οτι μπορώ να προσφέρω κάτι.
Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είμαι απέναντι,θα είμαι δίπλα γιατί πάνω απ'ολα αγαπάω το παιχνίδι,αγαπάω την Εθνική και μπορώ να συγχωρήσω λάθη σε κάποιον που ίσως κάνει γιατί ουδείς αλάνθαστος...
Όσον αφορά αυτό που ρωτάει ο φίλος Akege14,αν δηλαδή θα επεκτείνουμε τούς συνεργάτες εγω σ'αυτό είμαι κάθετος και απαντάω ΝΑΙ.
Θα αποτανθώ σε έμπειρους χρήστες με εμπειρία,δηλαδή θα "ψαχτώ" σε όλους εσάς,αλλά θα έχω και 3 προσωπικές μου επιλογές που εχω ξεχωρίσει και είναι δοκιμασμένες.
Ο Ένας εκ των τριών γνωρίζει και άριστα Αγγλικά για να μπορώ να έρθω σε επαφή με άλλους manager σε περίπτωση πάντα που εκλεχτώ.
Σας ευχαριστώ όλους,καλή δύναμη να έχουμε, και καλή επιτυχία σε όλους τούς υποψηφίους!!!
Φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Antartis