οι πρωτοι αγωνες στα πλει οφ δεν επεφυλασαν συγκινησεις και εκπληξεις (γμτ κερδισε ο υπερηχητικος)!
Μου εκανε εντυπωση το στησιμο απ τα βοτσαλακια στο μεταξυ μας πανεξυπνος ο κοουτς πηγε να μας κλεψει το παιχνιδακι και θα μπορουσε να το πετυχει αν δεν υπηρχαν οι γκριζοι λυκοι που απ το 15 εβγαλαν τον βασικο πλει μεικερ των αντιπαλων!!
Ο μπιλαρης οπως αναμενοταν κερδισε τον lord αλλα μήεσα απ την επικρατηση μοιρασε και χρονο πραγμα που δυσκολευει ακομα περισσοτερο την προσπαθεια μας το Σαββατο!!Απο την μια πλευρα η εδρα και το συνολο απο την αλλη οι σουπερ μοναδες και ο εμπειροτατος κοουτς υποσχονται ενα σουπερ ντερμπι και σιγουρα ο αγωνας δεν προσφερεται για καρδιακους!
Στους απεναντι το σουπερ φαβορι σπερνει φοβο στους απο εδω και περιμενουμε την αλφεα να κανει ή δυνατον το ΜΑΓΙΚΟ!εξου και ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!(παρασυρθηκα παλι απο την εξεδρα του συννονοματου του Πειραια)
Λαθος 100% του βραχασιου αν και ο λοου ειναι αποκαμωμενος και ο βραχασιου ειναι σαν να του ριχνει τις τελευταιες γροθιες!!Δεν παιζεις ομως με εναν γιγαντα.....γιατι μπορει να σου ρθει απο κει που δεν το περιμενεις και ο λοου δεν θα τ αφησει στην τυχη του!!
υ.γ εχω να δικαιολογηθω δημοσιως και για την σπαταλη των 112.000 στο μισθο του μινι τερατος,ειναι η πρωτη φορα που το εκανα στις τοσες σεζον που παιζω στο παιχνιδι,γιατι??γιατι το οφειλα στην ομαδα μου και την πορεια που εκανε φετος εστω και τις λιγοστες ελπιδες που εχει να τις παιξει με ενα οπλο συν,αλλα και εχοντας απεναντι ΕΑΝ φτασουμε σε τελικο με υπερηχητικο μια ομαδα που με τον ελβετο στο 3 να κανει ολη την διαφορα σε συστηματα ειδικα εσωτερικης επιθεσης να βρουμε ενα τρικ να τον αναχαιτισουμε τα υπολοιπα στο παρκε!!!χαχαχαχαχα