Ja sam spreman za plej of. Samo da me sreca prati, da ne bude vise glupih povreda. Cekaju se potezi ostalih ucesnika plej ofa. Ove sezone ce sigurno biti kvalitetnije finale, ko god ga bude igrao. Trenutno smo, bez lazne skromnosti, Sale i ja (imam stokila) jaci od ostalih, ali ima jos vremena za pojacanja. Ja sam mnogo jaci nego prosle godine, a opet nisam favorit. Ivanjica je svakako burzujski kraj, pun kontroverznih biznismena, ako se moze suditi na osnovu jednog tima iz te varosi.
Kao sto rekoh, mnogo sam jaci nego prosle sezone, tako da ce finale biti zagarantovano kvalitetnije od proslogodisnjeg. Ovom konstatacijom ne zelim da stavljam sebe u poziciju finaliste, ali je logicno da ce onaj tim koji (ako) mene pobedi biti jos jaci. Svima zelim puno srece u naredna dva kola, potajno se nadam Ravangradu u plej ofu, jer je coveka jednostavno mnogo tesko dobiti, a meni to odgovara zbog konkurencije. I naravno, nada da ce Medak igrati u plej ofu. On je jedan od nas sa foruma, tako da ima simpatije od mene.